Toisen seura tekee hyvää

Viime viikolla vietimme aikaa ihanan Hannan ja Jamin kanssa. Lähdettiin piristämään heidän arkeaan, koska perheen isukki oli töissä toisella paikkakunnalla. Tämähän kävi meille paremmin kuin hyvin. Ihana Hanna joka jaksoi tukea meidän rahallista puolta ja piti huolta myös minun hyvinvoinnistani.

Me ollaan tunnettu Hannan kanssa siitä lähtien kun Jami ja Aada oli muutaman kuukauden ikäisiä. Aadalla ja Jamilla on ikäeroa n. kuukausi. Hassua, että minä olen nähnyt Hannan äitiyden alun ja nyt ollaan jo tässä vaiheessa. Me ollaan kumpikin kasvettu äideiksi ja parhaamme olemme yrittäneet. Kummankin lapsella on ollut rankka alkutaipale, mutta meidän lapsista on tullut selviytyjiä. Tämä matka jota olen saanut kulkea yhdessä Hannan kanssa on ollut mielenkiintoista. Olen saanut seurata hänen elämää välillä ihan vierestä ja nyt sadan kilometrin päästä. Meidän ystävyys on pysynyt samana. Me nauretaan, jutellaan, hihitellää, otetaan rennosti ja syödään. Ikinä ei tarvitse miettiä, että uskallanko tehdä tätä tai tätä asiaa. Saan olla täysin oma ihana itseni. Hanna ei koskaan katsoa minua alaspäin vaan me kuljetaan samalla viivalla. Me ollaan oltu välillä enemmän ja välillä vähemmän toistemme turvana. Ystävyys on sitä, että toisen seurassa on hyvä olla.

Meitä yhdistää ainakin yksi asia. Ollaan kumpikin kirppishulluja. Hanna sai minun kirppishulluuden puhkeamaan kukkaan. Olen muutaman kuukauden yrittänyt vältellä kirppareita. Välillä vähemmän ja välillä hieman enemmän. Hanna jakaa ihania kirppislöytöjään bloginsa puolella käy tutustumassa Hannan löytöihin TÄSTÄ

Tällä kertaa minä löysin kirpparilta tavaraa alle kympillä.
Toppi, neule ja huivi itselleni.
Aadalle 2 sukat, neule, neulemekko ja nokkamuki.
Hyvät löydöt!

Myöhemmin tulossa lisää kuvia meidän muutaman päivän reissusta.
Kiitos Hanna ja Jami <34 kommenttia

 1. Kai tarkoitat, että Aadan ja Jamin ikäero on kuukausi? Hanna toivottavasti on vähän vanhempi ;D

  VastaaPoista
 2. Nokkamuki kirppikseltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain ;D Oli erittäin hyvä kuntoinen, ei yhtään käytetyn näköinen :) sen kun vain kunnolla pesee niin täydellinen :) Ei kaikkea tarvitse aina uutena ostaa, kirpparilta löytää paljon hyväkuntoisia tavaroita :) !

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //