Miniloma lasten ehdoilla

Täällä on parannuttu ja lähdetty rentoutumaan Naantaliin. Reissu oli jo tiedossa, mutta hieman varpaillaan piti olla reissun suhteen alku viikosta. Jännitti todella paljon, että pääsemmekö reissuun ollenkaan, koska olin todella huonossa kunnossa. Kävin lääkärissä, verikokeissa ja keuhkokuvassa. Tuomio oli "Viruksen aiheuttama tauti". Onneksi näin eikä esim. keuhkokuumetta. Vielä eilen jännitin, että onnistuuko reissu, mutta päätin olla perumatta. Onneksi matka kumppanimme eivät pelänneet tautiani ja heillekkään minun pieni yskä ei ollut este.

Tänään aamulla Aadalla oli hammaslääkäri. Hammashoitaja jutteli meille ystävällisesti ja kertoi vinkkejä ja tietoa. Selvisi, että Aadan suussa on jo kaiken kaikkiaan 16 hammasta. Enään neljä hammasta puuttuu ja sen jälkeen neidin suussa on kaikki maitohampaat. Loistavaa! Hammaslääkärin jälkeen lähdettiin ajamaan kohti Turkua. Hieman ennen turkua pysähdyttiin ihanan Miian (pesänrakennus blogi)  ja Ruun luona. Otettiin heidät mukaan matkaan ja suunnattiin kohti Naantalin kylpylää.

Me yövytään Naatalin kylpylässä ja hieman erilaisessa hotellihuoneessa nimittäin muumihuoneessa. Tämä huone taitaa olla muumipapan huone, koska muumipapan hattu roikkuu naulassa. Tämä on juurikin niin lapsiystävällinen loma kuin voi vaan olla. Nyt ei rentouduta vaan annetaan lapsille kivaa tekemistä. Tai no kyllähän me tässä ohessa tietenkin otetaan rennosti kun lapset nukkuu.


Naantalin kylpylän henkilökuntaa on pakko kehua. Niin mahtavaa palvelua! Asiallista ja sujuvaa. Ihanasti otetaan lapset huomioon. Illalla käytiin  Le soleil buffetissa syömässä ja Aada päätti vetää astetta kovemman huuto orkesterin. Ihana thaimaalainen emäntä toi Aadalle ja Ruulle söpöjä rapukakkuja. Tytöt söivät pikkuisia rapukakkuja innoissaan ja kumpikin hiljeni. Todella hyvä keino. Minulta tuo emäntä sai täydet 10 pistettä ja papukaijamerkin. Itselleni jäi hyvä fiilis ja ajatellin mielessäni

"Tänne tullaan kyllä uudestaan".


Huomenna tarkoitus olisi mennä kokeilemaan kylpylä osasto. Itseäni hieman jännittää, että miten Aada käyttäytyy altaassa. Aada on käynyt uimassa viimeksi puolen vuoden ikäisenä. Silloin hän painoi 3-4kg ja oli todella vauva vielä. Katsellaan miten käy.


Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille! 16 kommenttia

 1. Anonyymi6/3/15 23:46

  Ihanaa lomaa ❤

  -eea

  VastaaPoista
 2. Mehän olimme myös viikko sitten Naantalin kylpylässä! Se on kyllä mahdottoman hyvä hotelli, mutta A-muru pelkäsi hurjasti kypyläosastoa. Ihanaa lomaa teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aada pelkäsi myös hieman kylpyläosastoa, mutta tykkäsi olla vedessä :) <3

   Poista
 3. Voi vitsi miten ihanaa, mäki haluun! :D Nauttikaa munkin puolesta ja hyvää naistenpäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautittiin :)) kiiitos :) samoin, hieman myöhässä :)

   Poista
 4. Oi, ihanaa! nyt tuli hirvee hinku jollekin ihanalle kylpylälomalle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli kyllä ihanaa :) !! nyt vaan varaamaan kylpylälomaa ;)

   Poista
 5. Anonyymi8/3/15 20:24

  Anteeksi, mutta pitäisiköhän sinun vaikka kerrata yhdyssanojen kielioppisäännöt? Kun aika paljon häiritsee nuo yhdyssanavirheet.. Kun muuten aivan todella ihana tämä sinun blogi! Tykkään lukea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D Sori, ei aina jaksa lukee uusiks ja ei välttis ees huomaa virheitä :D Pitänee kerrata xD

   Poista
 6. Anonyymi8/3/15 22:05

  Kirjoitit aiemmin ettei Aada osaa nukkua jos vähänkään kuuluu ääniä. Kiinnostaa vaan et miten teidän yöt meni tuolla kylpylässä kun samassa huoneessa teitä oli 4? Hyviä jatkoja ja ihanaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aada heräili usein ennenkuin nukahti, mutta nukkui todella hyvin nukahdettuaan :) ! Laitettiin Aada hotellihuoneen viimeiseen nurkkaan, hotelli huone oli melko iso :)

   Poista
 7. Anonyymi9/3/15 21:19

  Minkä pitunen ja painonen neiti on nyt? Haluaisitko tulevaisuudessa lisää lapsia? Hurmaava söpö pikku-iso neiti♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä ajattelen, että en halua lisää lapsia tulevaisuudessa, mutta en minä raskautta tai synnytystä pelkää. Aada on 6300g painoinen ja 66cm pitkä :)

   Poista
 8. Miten te yleensä matkustatte ja mitä tavaroita otatte mukaan reissuun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästähän voisi tehdä ihan postauksen :) Me matskustetaan autolla niin, että ei pysähdytä matkan aikana kertaakaan huoltoasemalle yms. vaan syötän Aadan autossa tai perille päästyä :) otetaan mukaan kummankin vaatteet, maitoa, ruokaa, tuttipulloja, aadan oma lusikka, vaippoja, pesuianeet ja rattaat :) Täytyy laajemmin postata aiheesta jossain vaiheessa. Me reissaillaan niin paljon :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //