Miniloma lasten ehdoilla osa 2

Meidän ihana kylpyläreissu päättyi hyvin. Aamupala oli hyvää ja monipuolista. Aamupalalla oli leipää, muroja, mysliä, nakkeja,lihapullia, karjalanpiirakoita, jogurttia ja kaikkea hyvää. En ole pitkään aikaan syönyt noin hyvää aamupalaa. Yksi sana. NAM! Aamupalaa jäi kyllä suuri ikävä. Miksi kotona ei ole koskaan noin namnam aamupalaa? Varmaan siksi, koska se pitäisi valmistaa itse.
Käytiin testaamassa kylpyläosasto lauantai aamuna. Kylpyläosasto oli mukava, mutta ainoa miinus puoli oli se, että kylpylässä ei ollut lastenallasta erikseen. Oleskeltiin lasten kanssa ainoastaan porealtaassa. Siellä vesi oli lämmintä ja allas oli mukavan pieni. Isossa altaassa vesi oli kylmää ja sinne ei uskaltanut pienten lasten kanssa mennä. Raukat olisivat jäätyneet ihan täysin. Hrr. Allasosasto oli kuitenkin miellyttävä ja viihtyisä.
Anonyymilta tuli kysymys, että miten me yleensä matkustetaan ja mitä me otetaan reissuun mukaan.

Meidän reissu venyi hieman pidemmäksi. Me tultiin kylpylän jälkeen ystävälle Turkuun yöksi ja olemme täällä edelleen. Huomenna olisi tarkoitus lähteä takaisin kotiin. Tiesin että matkasta tulee pitkä, mutta varauduin vain 3 yön vaatteisiin. Onneksi ystävä on ollut huomaavainen ja antanut meidän pestä täällä pyykkiä.

Meidän pakkauslista (pe-ma alunperin)

Aada:

4 bodya
3 housut
3 sukkahousut
1 mekko
2 neuletta
1 huppari
Fleecepuku
2 tumput
1 kengät
1 villasukat
1 pipo
1 takki
1 huivi

Omat kodin tuoksuiset lakanat
Tutti

2 tuttipulloa
1 nokkamuki
2 muovilusikkaa

15kpl vaippoja
Minä:

2 neuletta
3 toppia
2 paitaa
2 farkut
alusvaatteet

Hygieniatuotteet 
(shampoo,meikinpoisto,hammasharja,harja jne..)
Meikkipussi

Kengät
2 takkia
2 huivia

Avaimet
laturi
kannettava
Kamera
Kaukalo
Matkaratasosa
Aurinkolasit


Muistinkohan mainita nyt kaiken. Lisää vaippoja jouduin ostamaan eilen. Lisäksi ruoat ja maidot ostin paikan päältä. Reissussa syödään välillä minun tekemää sosetta, mutta tällä kertaa turvauduttiin kaupan piltteihin.

Me lädettiin reissuun perjantai aamuna. Ajoimme 2 tunnin matkan 2 kertaa pysähtyen. Ensimmäisellä kerralla tankkasin ja toisella kerralla annoin Aadalle maitoa ja ruokaa. Huomenna aiomme lähteä ajamaan klo 10 aikaan ja pysähdytään varmaan 0-1 kertaa.  Aada nukkuu yleensä klo 10-13 välillä n. 2 tunnin päiväunet.

Mukava reissu kaikinpuolin. Tykkään tästä reissaamisesta todella paljon. Antaa itselleni todella paljon voimaa arkeen! Ihanaa päästä pois neljän seinän sisältä!

Ainiin. Aadalla on 19.3 kasvuhormoonin mittaus. Se ei onneksi siirtynyt sen kauemmaksi. Pian siis !7 kommenttia

 1. Oliko tämä kylpyläreissu blogiyhtestyö vai ihan omakustanteinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kysyä Pesänrakennus Blogin Miialta, joka ihanasti järkkäsi reissun :)

   Poista
  2. Ei vaan hänenkään blogista selviä onko tehty yhteistyötä vai ei. Piilomainonta on laitonta. Olisi hyvä, että sinäkin olisit maininnut kylpylän sponsoroineen teille matkan.

   Poista
  3. Tiedän :) Ja sitä sun kannattaa kysyä Miialta, koska hän tosiaan järkkäsi tämän. Ole yhteyksissä häneen :) !

   Poista
 2. Eikö Aadalle maistu vielä ns.normaaliruoka/kotiruoka vähäisemmillä mausteilla? vai miksi syötät vielä soseita..eikös Aadan hammaskalustolla jo pureskelisi samaa ruokaa kuin sinä itsekin syöt?!
  -Tiiti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hampaita tosiaan on jo 16 kpl mutta neiti on melkoinen sihtisuu. Hän syö paljon sormiruokaa, mutta itsetehdyt ruoat melkolailla soseutan hänelle. Syödään välillä samaa ruokaa, mutta belenderiin laitan ruoan hetkeksi, että ruosta tulee pehmeämpää se uppoaa paremmin. Aadalle tulee n. 20g/kk painoa. paino ei oikein nouse ja tästä syystä en halua ottaa riskiä, että hän kaivaa ruoan ulos suusta ja heittää lattialle. Yleensä teen Aadalle ihan omat ruoat, koska omat ruoka ajat on mitä on. Nyt kun lähdimme reissuun niin menin purkkiruolla, koska se oli helpompaa. Annoin hänelle kyllä sormiruokaa kylpylässä ja ystäväni luona. Kuitenkin reissun päällä näen helpommaksi antaa purkkuruokaa, että hän syö kaiken ja minun ei tarvitse huolehtia painon noususta. Ikinä ei tiedä milloin hän päättää kaivaa kaikki palaiset suusta ja heittää lattialle.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //