Kuvaus M.Metso

Muutama viikko sitten vietimme ihanan pienen kylpyläloman yhdessä Miian ja Ruun kanssa. Reissu oli aivan ihana ja minä nautin siitä todella paljon. Ollaan Miian kanssa tunnettu netin kautta pian 2 vuoden ajan. Me ollaan nähty vain muutamia kertoja mammatreffeissä ja tämä oli ensimmäinen kerta kun nähtiin Miian kanssa kahdestaan ja tietenkin lapset mukana. 

Ensimmäisen kerran kun tapasin Miian niin en oikein tiennyt, että mitä mieltä olisin. Tuntui, että en välttämättä tule Miian kanssa toimeen. En oikein osaa selittää, että miksi minulla oli sellainen tunne. Ehkä myös ikäero häiritsi minua, koska Miia on minua kuitenkin hieman vanhempi ja ehkä ajattelin, että hän pitää minua teininä. Ja noh... Silloin kun ensimmäisen kerran tavattiin niin kumpikin taisi olla väsynyt, koska lapset olivat vain muutaman kuukauden ikäisiä. Pian kuitenkin alettiin enemmän juttelemaan. Huomasin, että kuinka mukava ja rauhallinen ihminen Miia on. Pystyin juttelemaan hänelle täysin luontevasti ja huomasin, että me tullaan oikein hyvin juttuun. Pian aloin häiritsemään Miiaa ja kysyin usein Miialta neuvoa varsinkin blogiin liittyvissä asioissa ja tänään voisin kutsua Miiaa minun blogiäidikseni.

Miia on luonteeltaan empaattinen, iloinen ja huumorintajuinen. Me tullaan hyvin toimeen ja voidaan puhua todella avoimesti. Voisin kutsua Miiaa tällä hetkellä todelliseksi ystäväkseni. Hän jaksaa kysyä minulta, että mitä minulle kuuluu ja on aidosti kiinnostunut. En ikinä arkaile jos mieleeni tulee kysymyksiä, ettenkö voisi kysyä asiaa Miialta. Me ollaan todella erilaisia, mutta ehkä se erilaisuus täydentää.

Miia kirjoittaa blogia nimeltä; Pesänrakennus ja hän myös valokuvaa varsinkin pieniä lapsia. Hänen valokuvaus blogi on: Kuvaus M. Metso. Miia ottaa kuvia kauniissa kodissaan ja pienessä studio huoneessa. Hän on panostanut valokuvaamiseen jo jonkin aikaa. Hänen ottamat kuvat ovat rauhallisia ja hellyyttäviä. 

Myös me Aadan kanssa pääsimme kuvattavaksi. Aada oli hankala kuvattava ja jouduimme ottamaan tutin turvaksi useaan kuvaan. Miia ei kuitenkaan hermostunut, häneltä tuli kokoajan ideoita lisää ja kuvaus hetki oli oikein miellyttävä.

Tässä minun lempparit:

Käy tutustumassa Kuvaus M. Metson Facebook sivuille TÄSTÄ. 

Kiitos ihana Miia kuvista ja ainutlaatuisesta seurasta Naantalin reissussa! Pitää nähdä taas pian! Ikävä!5 kommenttia

  1. Ihania kuvia kyllä, varsinkin viimeiset! :) Antaisin kuitenkin kuvaajalle vinkiksi, että kuviin enemmän valoa! Ensimmäisissä kuvissa tytön naama jää nyt vähän pimentoon, tavallaan kirkas tausta vie enemmän huomiota kuvalta, kun pitäisi olla ihan toisin päin: ihminen valossa ja tausta sumeampana. Voi toki johtua tuostakin, jos tyttö oli välillä hankala kuvattavakin. :D Mutta kannattaa kuitenkin kiinnittää enemmän huomiota valoon, mikä ei kotistudioissa mitään helppoa aina ole.

    VastaaPoista
  2. aivan ihania kuvia <3

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia, varsinkin toi seepian värinen! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //