Kuvapläjäys

Meidän kolmeen päivään kuului ulkoilua lasten kanssa. Enimmikseen lenkkeiltiin  ja yhtenä päivänä jaksettiin lenkkeillä 8km. Minun yskälleni se ei kyllä hyvää tehnyt, koska muutama ylämäki sattui matkan varrelle. Me myös syötiin paljon ja Hanna oli ihana pullantuoksuinen kotiäiti joka hemmotteli minua kaikilla naminami herkuilla.

Jami ja Aada tuli hyvin toimeen. Jami ojensi Aadalle kauniisti leluja ja osasi olla satuttamatta Aadaa. Jami oli oikein ihana herrasmies. Aada nautti Jamin seurasta ja varmasti teki hyvää Aadalle olla pienen lapsen seurassa. Jami ja Aada oli niin valoittavia yhdessä.

Hanna lahjoitti meille heidän makkarinsa. Aada nukkui matkasängyssä ja minä sain vallata ison parisängyn. Jami nukkui omassa huoneessaan ja Hanna joutui sohvalle. Nyyh! Kiitos silti Hanna, arvostan! Tämä oli hyvä ratkaisu, koska Aada ja Jami heräilivät kumpikin yöllä muutaman kerran. He eivät kuitenkaan heräilleen toistensa kitinöihin vaan ihan muiden asioiden takia.

Meidän kolmen päivän tapaaminen sujui oikein hyvin. Loppu ei ollut mukava, koska Aadan silmä alkoi taas rähmiä. Hanna varmasti pelästyi ja ehti miettiä, että tarttuuko tulehdus nyt Jamiinkin, mutta onneksi Jami säästyi. Aadalla rähmii silmät edelleen. Lääkäri antoi ohjeen, että on odotettava torstaihin saakka ja sen jälkeen lääkäriin jos ei näytä paremmalle. Toivottavasti tuo tulehdus loppuisi pian.Kiitos Hannalle ihanista kuvista! Hanna ottaa kauniita ja laadukkaita kuvia. Voit käydä ihastelemassa kuvia Kuvastimeni PhotoGraphysta.

Ainiin! Olette varmaan jo huomanneet, että blogini ulkoasu on hieman muuttunut. Ihana Hanna otti myös bannerin sekä uuden profiilikuvan. Mitäs tykkäätte?


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //