Stressinpoistaja, kuumakivihieronta

Ilokseni pääsin viime viikolla Kosmetologikoulu Hymyn kuumakivihierontaan.
Sama ihana harjoittelija teki minulle kuumakivihieronnan joka teki myös aikaisemmilla viikoilla jalkahoidon sekä kasvohoidon. Minusta ja harjottelijasta tuli uudet tutut ja vaihdoimme myös yhteystietomme. Ihanaa kun tällaisetkin hetket voivat lähentää niin, että saa uusia ystäviä.
Tämä oli ensimmäinen kerta kun pääsin kuumakivihierontaan. En oikein edes tiennyt mitä koko hoito tarkoittaa. Ainoa mitä osasin ajatella oli, että kivet ja hieronta liittyy jotenkin tähän rentoutukseen. Ja nimikin sen jo kertoo. Sain ensin selkääni kuumia kiviä joilla hierottiin selkääni, kädet ja jalat. Hoito jatkui 1,5h ajan. Hoito oli ihana. Se rentoutti, rauhoitti, poisti stressiä ja lihasjännitystä. Oloni oli mahtava tuon hieronnan jälkeen. Todela hyvä rentoutuskeino esim tulevalle morsiammelle tai lahjaksi väsyneelle äidille.Oletteko te kokeilleet kuumakivihierontaa? 
Mitä olette tykänneet?

Kosmetologikoulu Hymy sijaitsee Tampereen keskustassa, Anttilan lähellä.  Hymykoulu on todella viihtyisä ja kaunis. Siellä on hyvin rauhallinen ilmapiiri. Opiskelijat ovat mukavia, iloisia ja reippaita. Asiakaspalvelu toimii ja hinnat eivät ole korkeat. Heillä on usein tarjouksia joten suosittelen tutustumaan heidän nettisivuihinsa www.hymykoulu.fi. Löydät Hymykoulun myös
Facebookista --> Täältä

Kiitos kuumakivihieronnasta, Hymy !


6 kommenttia

 1. Voi ihanaa! Varmasti oli nautinnollinen hetki!

  VastaaPoista
 2. Olen myös käynyt kuumakivihieronnassa(harmikseni vain kerran) ja oli aivan ihana! Pakko päästä pian uudestaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekkin tuli sellainen olo, että pakko päästä uudestaan nyt kun katsoin näitä kuvia. Iik, mä tahon uusiks :) rentouttava kokemus todellakin!

   Poista
 3. Minkä kokosia vaatteita Aada käyttää, ja minkä kokonen muuten on? Tosi söpö iso-pikku neiti!♥ :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 66cm pitkä ja käyttää 62cm vaatteita melkolailla. Jotkut 56cm bodyt menee edelleen, mutta housut on kaikki jo 62cm :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //