Sisustusta isolla S:llä

Hetki sitten kerroin meidän nykyisestä järjestelystä. Kerroin, että Aada on siirtynyt nukkumaan olohuoneesta omaan huoneeseen ja minä olen siirtynyt olohuoneeseen. Mietin pitkään, että mikä olisi kaikkein järkevin ratkaisu Aadan ja itseni kannalta. Nyt saatat ajatella, että miksi emme molemmat nuku makuuhuoneessa. Niin kyllähän se olisi kaikkein järkevintä, mutta käynnössä se ei vaan onnistu. Aada alkaa nukkumaan klo 19 illalla ja hän on erittäin herkkäuninen. Aada herää minun kyljen vaihtoon ja jos käyn vessassa niin hän pomppaa saman tien ylös. Aada ei ole kiukkuinen kuin hän herää keskellä yötä. Aada hymyilee ja alkaa juttelemaan. Se on todella suloista ja ihanaa. Hän ei ole koskaan huonolla tuulella jos joutuu heräämään keskellä yötä. Tai no onhan niitäkin öitä tietenkin ollut kun hän on ollut todella väsynyt ja kiukkunen herättyään. 

Jokatapauksessa nukkuminen samassa huoneessa ei ole tällä hetkellä järkevää. Me molemmat emme saa nukuttua täysiä yöunia. Aada nukkuu muuten täydet yöunet, mutta jos joku häiritsee häntä niin hän herää. Haluan, että lapseni saa levättyä tarpeeksi ja hyvin. Uni on kasvavalle lapselle kaikki kaikessa ja juuri tämän takia halusin Aadalle oman huoneen.

Olohuone toimi myös aluksi ihan hyvin, mutta minun kannalta se tarkoitti sitä, että en voinut syödä klo 19 jälkeen tai käydä vessassa. Aada heräsi jokaiseen kolahdukseen. 
Tämä nykyinen järjestely on paljon parempi.

Tällä hetkellä Aadan huoneessa on sisustusprojekti käynnissä joten Aadan huoneesta minulla ei ole teille kuvaa, mutta tässä kuva nykyisestä olohuoneestamme. 


Olin pitkään lyönyt päätäni seinään lehtikasan kanssa. Lehtikasa ei kunnolla näy, mutta keittiön puolella oikeassa nurkassa näet ehkä pienen lehtikasan. Tykkään mainoksista. En halua laittaa oveen kylttiä "Ei mainoksia kiitos", koska tykkään lukea mainoksia. Joskus niiden selaamiseen ei kyllä riitä aika ja silloin mainokset lähinnä ärsyttää. Kasa ehti kasvaa melko suureksi ja muuta paikkaa lehdille ei oikein ollut kuit tuo yksi ainoa nurkka. Nurkka oli Aadan lempipaikka. Hän levitti lehdet useaan kertaan päivän aikana ja arvatkaa kuka siivosi. Tämä lähinnä ärsytti.

Onneksi järjestyksen vaihdon yhteydessä minulle järjestyi Wanha Martta Sisustusputiikilta 
ihana kermanvärinen Nordal kassi. Kassi on kevyt sekä kestävä.
 Kassi on tehty palmunlehdistä. Kassi on suuri,kaunis ja kevyt. Tämä on todella kaunis säilytyspaikka lehdilleni. Nyt Aadakaan ei pääse leikkimään lehdillä. Niin no ei ainakaan vähään aikaan. Muutaman kuukauden päästä tämä kassi on varmaan koetuksella.

Käyhän tutustumassa Wanhan Martan tarjotaan TÄÄLTÄ.

Maaliskuussa tulee tuunaus ja sistuspostauksia koskien 
Aadan huonetta, olehan kuulolla!


10 kommenttia

 1. Oi, nätin näköistä <3

  VastaaPoista
 2. Tosi nättiä! :) Mistä toi ihana iso taulu on ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos :) Taulu on tehty itse vanhasta taulusta ja tapetin näytekappaleesta :)

   Poista
 3. Ihan sun näkönen koti. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana toi kassi! :)

  Ihanan näköistä teillä kotona muutenkin :)
  Meillä on samanlaisia ongelmia unien kanssa ja varmaan mekin aletaan siirtämään typyä pikkuhiljaa omaan huoneeseen. Muuten kaikki heräilee toistensa ääniin pitkin yötä. Ei vaan raaskisi! ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos paljon :) Minustakin tuo kassi on aivan ihana :) Rakastan :D

   Heheh, ymmärrän :D On se vaikeeta tottua ite nukkumaan kun ei kuule toisen tuhinaa ;D Mekin nukuttiin Aadan kanssa ihan lähekkäin elokuun alku -joulu ja sitä ennenhän Aada nukkui omassa huoneessa ja myös joulun jälkeen :)

   Poista
 5. Todella kaunis koti teillä! Sun blogi on muuten yksi suosikeistani. :) Kaikkea hyvää teille!

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis koti! <3
  Ihanaa ystävänpäivää teille molemmille ja sinulle on pieni haaste blogissani! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //