#kpbp

Ihana kaksplussanblogipäivä on nyt ohitse. Näitä päivityksiä on varmasti useissa blogeissa, koska päivä oli ihana. Tai no ainakin itse nautin päivästä hurjan paljon.Me lähdettiin perjantai iltana junalla kohti Helsinkiä. Aada oli koko matkan virkeä ja hyväntuulinen.Helsingissä seikkaltiin ystäväni luokse ja nukuttiin siellä pe-la välinen yö. Lauantaina Aada jäi hoitoon rakkaan ystäväni luokse ja minä suuntasin yksin kohti Helsingin rautatieasemaa. Rautatieasemalla näin ihanan Lindan joka kirjoittaa blogia Höpsöä Pientä Elämää

Lindan kanssa suunistettiin yhdessä Pasilan asemalle. Pasilassa törmättiin muihin kaksplussalaisiin ja suunistettiin yhdessä Otava Median tiloihin. Otava Mediassa tavattiin ihana Kaisa, joka on kaksplussan päätoimittaja. Hänen kanssaan nostettiin malja ja hän toivotti meidät tervetulleeksi. Päivä alkoi klo 14. Ensimmäiseksi meillä oli Lorealin tuote-esittely. Esittelijä puhui auringosta ja esittelyssä oli minulla mielenkiintoista tietoa. Olin jo hetken miettinyt, että miten suojaan Aadan ensi kesänä, kun Aada liikkuu ja haluaa olla auringossa. Olen niin onneton kaiken ihonhoitoon liittyvien asioiden kanssa. Ja tietenkin hän suositteli +50 suojakerrointa. Hän kertoi myö UV A ja UV B sätelyistä jne.

Päivä jatkui eteenpäin tuote-esittelijöiden kanssa. Tuote-esittelijöitä oli Lorealin jälkeen:

-S.Oliver - esittely
-Retipalm - esittely
-Punavuoren peikko - esittely
-Lastentarvike - esittely

Tuote-esittelijöiden lisäksi mukana oli lukuisia muita:

-Konditoria ph7 - Niin namnam herkkuja heiltä
-Estrella - SIPSII
-Fresita - Skumppaa
-Cloetta
-Real Snacks
-Havi 
-KC Professional
-Domdom -sisustuskauppa
-Arvokonseptit Oy
-Zinoti Oy 
-Hurraw
-Skin Blossom
-Studio Glamour
-BEdesignBlogi tyypit:
Äiti on vihannes
klo 17.30 Meillä oli pöytä varaus Cantina West nimisessä ravintolassa.
Ruoka oli hyvää, mutta minun makuun vähän liian tulista.

Ruokailun jälkeen lähdettiin hotellille. Osa lähti jatkoille, mutta minä käperryin Aadan viereen nukkumaan siistiin Forenom Pop -Up Hotelliin. 
Mutta siitä lisää muutaman päivän sisällä.

Nyt tämä mamma painuu nukkumaan, sen verran rankka reissu oli.


Kiitos !1 kommentti

  1. Alle 3-vuotiaille ei suositella aurinkovoiteita kemikaalien vuoksi. Suosi miellummin vaatesuojausta sekä varjoa. Näin on paljon turvallisempaa lapsellesi.

    -Aila

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //