Hotelliyö, yhdessä Aadan kanssa. Yhteistyössä Forenom Pop-Up

Viikko sitten oli kaksplussanblogipäivä. Aada oli silloin hoidossa ystäväni luona klo 12-20 välisen ajan (muistaakseni). Hoidossa oli mennyt todella hyvin, mutta Aada oli hieman ikävöinyt minua. Klo 20 jälkeen tulin Forenom Pop-Up hotelliin. Aada ja ystäväni olivat jo hotellissa. Mielestäni Forenomilla oli plussaa se, että puhelimeen tuli ovikoodi jolla pääsi hotelliin sisälle. Pystyin antamaan ovikoodin ystävälleni, joka meni jo edeltä Aadan kanssa hotelliin. Tämä oli todella järkevää, koska Aada alkoi nukkumaan klo 19 aikaan ja itselläni venyi kaksplussanblogipäivä hieman yli omista suunitelmistani. Forenomissa ei siis ollut vastaanottoa klo 20 aikaan.Aada ja ystäväni odottivat minua hotellissa. Aadalla oli hotellissa oma sänky ja Forenomi oli laittanut ihanat ja lapsenmieliset pussilakanat hänelle. Ja peittokin oli lapselle hyvän kokoinen, eikä liian suuri. Aada on niin pieni, että hän olisi kadonnut ison peiton/lakanan alle. Muistan kun kesällä olimme Kreetalla hotellissa ja siellä Aada nukkui ensimmäisen yön hirmu suuren lakanan alla. Aadalla oli ikää puoli vuotta ja en uskaltanut antaa Aadan nukkua ensimmäisen yön jälkeen niin suuren lakanan alla, että vaihdoin Aadan peiton tyynyliinaan. (Aada oli todella pieni silloin) Mielestäni kuitenkin Forenom onnistui tässä paremmin kuin Kreetan hotelli. Tämäkin oli ihana ele, koska yleensä hotelleissa on samanlaiset lakanat kuin aikuisillakin ja pieni lapsi hukkuu sellaisiin.


 Meidän sänkyjen välissä oli vessa eli Aadalla oli ihan oma rauha nukkua. Jos imettäisin vielä niin tuoli olisi ollut varmasti iso plussa imettämistä ajatellen. Tai ylipäätään jos vanhempi 
silittää lapsen uneen yms.
 (Tällä kertaa minä en nukuttanut Aadaa vaan sen hoiti ystäväni) 

Hotelli huoneen sistus oli tyylikäs ja viihtyisä. Aika paljon sisustukseen oli ilmeisesti käytetty ikeaa.  Lattiasta pidin erityisen paljon. Huone oli tilava ja sinne mahtui hyvin Aadan vaunut.


Forenom on ajatellut myös fiksusti sen, että hotellista löytyi pyykinpesukone.
Vessassa oli pyykinpesua ajatellen lämpö patteri jonka päällä pystyi kuivattamaan vaatteita.
Tämä oli näin äidin näkökulmasta todella mieluinen asia.
Lapsiperheessä vaatteet menee nopeasti likaiseksi ja jos vaatetta ei saa melkein heti pesuun voi vaate olla pilalla. Jos olisin yöpynyt hotellissa useamman yön niin olisin varmasti varannut pyykkivuoron.Hotellista löytyi myös kunnon jääkaappi. Ei ollut baarikaappi vaan ihana tyhjä jääkaappi. 
Myös mikro oli todella tarpeellinen. 
Nukuin yöni ihan hyvin. Sänky oli pehmeä ja mieluinen.

Klo 7 aikaan aamulla joku kävi koputtamassa hotellihuoneen oveen. Kun menin ovelle, siellä ei ollut enään ketään. Luulen, että joku humalassa ollut ihminen erehtyi ovesta. Lisäksi alku yöstä monet äänet kuuluivat hotellihuoneeseen. Itse olisin kaivannut hotellihuoneeseen väliovea, että ääneet eivät olisi kantautuneet hotellihuoneeseen niin voimakkaina.

Onneksi Aadaa äänet eivät juurikaan häirinneet ja hän sai nukuttua hyvin yönsä.

Turvallisuus oli myös huomioitu hyvin.
Hotellin sijainti oli hyvä. Ihan hotellin vieressä oli pieni ruokakauppa ja Kamppiin ei ollut matkaa kuin muutama sata metriä.Jopa minä joka en ole juurikaan Helsingissä liikkunut osasin suunistaa hotellilta rautatieasemalle ilman googlemapsia. 

Tälläiseksi ns. istapalveluhotelliksi tämä oli mieluinen.
Lapseperhettä ajatellen tämä toimii, mutta ne kovat äänet häiritsivät.
Mutta ei hullumpi hotelli. Voisin mennä uudestaankin!

Kiiton Forenom Pop- Up !

Käy tutustumassa heidän nettisivuihin TÄÄLTÄ !

3 kommenttia

 1. Vau mikä hotelli! Pyykkikonetta olisi tarvittu useammalla reissulla! :) Täytyy katsastaa jos joskus siellä päin reissataan! :)

  VastaaPoista
 2. Täh, nyt en kyllä ihan tajua: eikös tuossa Aadan sängyn vieressä ole tuoli? Ei nyt ehkä mikään supermukava imetys-nukutus-nojatuoli mutta kai tuo nyt ajaa asiansa. Itsepalveluhotellit nyt ei varsinaisesti ole perhehotelleja (tai siis toki niissä saa kaikki yöpyä, mutta oletettavasti perheen kera yövytään juurikin isommissa - mm. äänieristykseltään paremmissa - hotelleissa, joissa on lapsille paremmin virikkeitä), eikä niissä viivytä kovin montaa yötä, joten eikö tuollainen tuoli riitä? Enkä nyt tietenkän tarjoita että teidän olisi pitänyt majoittua jossain perhehotellissa, ymmärrät varmaan pointin, että vaikka tuolla oli hyvin varauduttu lapsiin sänkyine ja peittoine niin ihan KAIKKEA nyt ei tarvitse kuitenkaan olla. :D No joo, tämä nyt meni romaaniksi, mutta tarkoitus oli vaan kysyä että mikä tuo tuossa on, jos ei kerta tuoli. :D

  VastaaPoista
 3. Öö, again10/2/15 03:02

  Hahahaha eikun SORI, sitähän varmaan just tarkoititkin että hyvä kun tuo tuoli on tossa.... :'D Eikä... Hyvä minä, vähän paremmin tajusin kun luin uudestaan!!! Parempi painua nukkumaan ja ottaa opiks että näin väsyneenä on parempi pitää pää kiinni ;) Kyllä naurattaa oma tyhmyys... :D Joka tapauksessa, tämä oli kiva postaus ja kiva nähdä että Helsingissä on noin siisti ja kätevä itsepalveluhotelli :) Omenahotelli on ollut ainoa tuttu tähän mennessä - tosin helsinkiläisenä ei noissa pahemmin tule yövyttyä, mutta tietää suositella muille! Kiitos ja anteeks ;D Ja toivottavasti ehdit lukea tän kommentin ennen kun turhaan vastaat ja selität asian tohon edelliseen, got it ;) haha.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //