Yksi yö erossa.

Viime viikonloppuna Aada oli ensimmäistä kertaa yökylässä. Aikaisemmin hän on ollut minusta erossa öitä, mutta silloin hän on viettänyt ne isänsä kanssa. Tällä kertaa hän meni minun vanhempieni luoksi yhdeksi yöksi. Minä taas suunnistin kohti kouvolaa. Rakas ystäväni on menossa tässä kuussa naimisiin ja me vietimme hänen polttareita.

Suunittelimme polttareita muutaman kuukauden ja saimme polttareista juuri sellaiset mistä ystävänikin nautti. En jaksa kovin suurta postausta tästä tehdä, mutta kerron teille niistä hieman.

Minä ajoin lauantai aamuna Tampere-Kouvola välin ja kun pääsin Kouvolaan aloitimme polttarit heti klo 11. Ensimmäiseksi tietenkin yllätimme ystäväni hänen kodistaan. Seuraavaksi meikkasimme ja käskimme hänen pukea hienon (kaason tekemän) mekon päälleen. Teimme hänestä morsiammen. Ystäväni sai myös kruunun päähänsä. Ainiin tässä välissä haluan myös kertoa, että rakas ystäväni on myös Aadan kummitäti, eli todella tärkeä ihminen minulle.


klo 12 lähdimme syömään, Amarilloon. Söimme mahamme täyteen ja seuraavaksi suunistimme Kouvolan kauppakeskukseen eli veturiin. Veturissa meillä oli polttarisankarille varattuna tehtäviä. Hän sai jokaisen tehtävän alussa avata kirjekuoren jossa oli lappu. Lapussa luki mitä hänen pitää tehdä. Ensimmäinen tehtävä oli ostaa 5e arvoinen cihkisormus. Hän suuntasi Glitteriin ja sieltä hän sai seuraavan kirjekuoren. Tehtävät jatkuivat n. kahden tunnin ajan.
 Tehtäviä oli monenlaisia. Sankari sai kysellä rumia ja kauniita sanoja, poseerata alusvaateliikkeen edessä, leikkiä lasten leikipaikassa ja kirjoittaa runo jne..

Tehtävien jälkeen menimme tankotanssimaan. Ja tämä oli kivaa ja polttarisankari osasi kaikki liikkeet vallan mainiosti. Minä epäonnistuin monessa liikkeessä, on vissii aika huonoa tämä oma kehohallinta, mutta oli se silti kivaa. Ja hauskaa!

Ja tankotanssin jälkeen koittikin polttarisankarin hemmottelu hyvällä ruoalla, viinillä ja seuralla. Tehtiin me hänelle kasvohoitoa, jalkahoitoa ja käsihoitoakin. 

Ateria 1Ateria 2
Päivä oli aivan ihana ja toivottavasti myös polttarisankari nautti päivästä. Parhaamme yritimme.
Nyt jäädään odottelemaan häitä ! 
Häät on aina niin iloinen, onnellinen ja kaunis asia <3

Ainiin ja Aadalla oli mennyt oikein hyvin hoidossa. Kun Aada näki minut niin ryömi oikein iloisesti vastaan. Toki aika nopeasti alkoi kitinä, eli taisi hieman osoittaa mieltään minulle siitä kun jätin hänet hoitoon. Voih, en mä kyllä enempää osais tuosta prinsessasta olla erossa. Kamala ikävä tuli vaikka alle vuorokauden oli erossa. Niin rakas tuo muruseni on.

3 kommenttia

 1. Ihanat polttarit ootta järkänny :)

  -Eea

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköiset polttarit! Ja tankotanssi on kivaa :))

  VastaaPoista
 3. Vau mitkä polttarit järjestitte! Ja polttarittaren puku kelpaisi hääpuvusta! Upea! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //