Vaalennusjauheella raitoja päähän. Yhteistyössä mukana Biozell.

Olen jo useamman kuukauden katsonut peiliin ja miettinyt, että jotain tälle tukalle olisi tehtävä. Mietin pitkään, että mitä. Törmästin tuttavani instagram tilillä kuviin, joissa hän kehui Biozelin vaalennusjauhetta sekä kehitettä. Innostuin asiasta ja aloin ottamaan selvää tästä tuotteesta. Huomasin, että tuote ei sisällä ammoniakkia, on todella riittoisa aine ja lisäksi vielä edullinen. Tätä suositeltiin useilla palstoilla ja minä halusin päästä myös kokeilemaan Biozelia.

Yllätykseni sain Biozelista yhteistyökumppanin ja pääsin kokeilemaan Biozelin vaalennusjauhetta, 2% kehitetttä sekä 6% kehitettä.

Biozell Professional Vaalennusjauhe on tehokas, ammattimainen tuote, joka on tarkoitettu hiustenraidoittamiseen. Jotkut käyttävät ainetta myös hiusten vaalennuspesuun niin, että päästä tulee kokonaan vaalea.  Tämän vaalennusjauheen kanssa käytetään 2% tai 6% (saatavilla on myös 9%) Emulsiomaista kehitettä. Nämä kaksi yhdistetään ja siitä saadaan voidemainen seos. Sen pitäisi olla helposti levitettävää jos sen tekee ohjeen mukaan. 2% kehite vaalentaa hiuksia parin asteen verran ja 6% hiukan enemmän.  Riippuu paljon myös siitä, minkä värisiin hiuksiin voidemaista seosta on laittamassa.

Vaalennusjauhe ei sisällä ammoniakkia ja sopii hyvin herkälle iholle. Aine ei myöskään sisällä hajusteita.

Tämä eroaa muista kaupan raidoitusväreistä myös sen verran, että tämä on helppoa ja edullista. Kun haluat tehdä vaikka vain 1 raidan niin voit avata putellit, tehdä seosta sen verran kuin tarvitsee ja lopuksi sulkea putellit. Nämä säilyy käyttökelpoisina n. 12kk ajan. Vaaleahiuksille tämä on varmasti edullinen tapa värjätä hiusten tyvi. Tai no ei värjätä vaan tämä poistaa pigmenttiä hiuksista.

Biozelillä on myös Color Maskeja, joilla saa mukavia sävyjä hiuksiin, jos raidoista tulee esim. liian keltaiset voi raitoja hoitaa kätevästi Color Mask - sävytteellä.

Lisää Biozelin tuotteista 
löydät TÄÄLTÄ

Minä aloitin tämän projektin reittämällä huppua. Huppu olisi pitäny reittää virkkuukoukulla, mikä tuli hupun mukana (tämäkin tuli Biozelilta, en siis hankkinut tätä itse) mutta minusta se oli liian työlästä, joten  otin sakset käteen. No reistä tuli hieman suuria, mutta ei se mitään haitannut.

Eikös ole ihana huppu tää on sitä tulevaisuuden muotia.


Tämän jälkeen aloitin sekoittamaan aineksia. Luin tietenkin ohjeet todella tarkasti ja sekoitus suhde oli 1:2. Tää oli jännää. Kokoajan pelotti, että teenkö jotain väärin. No onneksi kaikki sujui hyvin.

Tässä on muutama ennen kuva:

Vanhat raidatkin näkyy takana.

Päällä minulla oli vanha olkaimeton toppi ja ikivanhat leobardi kalsarit, jotka on kyllä yhdet mun lempparit.


Kun olin sekoittanut aineet keskenään niin tajusin, että ainiin varmaan ne hiukset pitäisi vetää hupun reistä ulos. Halusin laittaa raitoja aika vähän, mutta paksusti.
Tässä kohtaa minulle tuli pulma. Hiukset meni kokoajan takkuun, kun vedin niitä reistä ulos.
Tämä oli tukalaa. Siinä vaiheessa mietin, että ei tainnut olla kovin hyvä homma tää huppu näin pitkille hiuksille, mutta jatkoin työtä ja pidättelin kiukkuani.

Aadakin tuli kurkistamaan, että mitä se äiti oikein tekee.
Aada onneksi viihtyi tämän ajan oikein hyvin olohuoneessa,
leikkien keskellä.


Sain levitettyä seoksen hiuksiini. Kaikki vaikutti hyvältä.Seuraava ongelmani oli kuitenkin se, että miten ihmeessä saan hiukseni pysymään poissa raitahiuksien tieltä. Ratkaisin sen näin:


Aada katsoi minua ihmeissään tämän jälkeen. Ihme, että ei kuitenkaan pelännyt.
Äitille tuli parta.


Annoin seoksen vaikuttaa rauhassa. Tarkkailin hiuksiani välillä. Pyyhkäisin aineen pois ja katsoin tilanteen ja laitoin ainetta hieman takaisin. (jätin ainetta purkin pohjalle hieman)

Tässä välissä leikin Aadan kanssa, syötin ja vaihdoin yöpuvun päälle. Aika kului nopeasti ja meinasin unohtaa kokonaan, että seos on edelleen mun päässä.
Menin pesemään seoksen pois jonka jälkeen laitoin Aadan nukkumaan.

Kyllä joutuu paljon miettimään, että missä välissä minkäkin tekee, että lapsi on vaan tyytyväinen. No onneksi olimme Aadan kanssa kumpikin tyytyväisiä.Tyytyväinen reipas neiti.


En siis kokeillut raitoihin vielä tätä 6% kehitettä. 
koska raidat onnistui aika hyvin.


Pesun jälkeen laitoin hiuksiin vielä kosteuttavan hiusnaamion. 

Ja tässä jälkeen kuvat:Hieman enemmän vaaleita raitoja. Huomaatteko eron. Ero on aika pieni, mutta parasta tästä tekee kuitenkin se, että ainetta on kaapissa aina ja milloin vain voi tehdä lisää raitoja.

Tuote ei kirveltänyt päätä ollenkaan ja seos oli mukavan tuntuinen. Se oli helppo levittää ja tuoksukaan ei ollut liian vahva. Tälläinen amatöörikin onnistui tehtävässä melko hyvin. Minä olen tyytyväinen lopputulokseen.

Tuotteet ovat edullisia ja niitä saat kätevästi Biozelin verkkokaupasta jonne pääset

Biozelilla on nyt meneillään ihana tarjous.
Osta 3 tuotetta 2 hinnalla!
Käykäähän tutustumassa heidän valikoimaan.

Itse rakastuin aikoinaan Biozelin hopeashampooseen, se on edullista, riittoisaa ja toimii hyvin. Tiedoksi vaan teille joilla on platinaa hiuksissa.

Yhteistyössä mukana: Biozell Professional


9 kommenttia

 1. Kiitti vinkistä, täytyy laittaa heti tilaukseen :). Oman värin kasvatusurakka kesken ja vähän täytyisi saada vaaleaa raitaa ettei olis ihan noin näkyvä tuo juurikasvu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, innostuin värjäämään koko pääni vaalennuspesujen kanssa blondiksi. Nyt taas blondina. Eli voin todella suositella. Postaus tulossa vaalennus projektista myöhemmin :)

   Poista
  2. Jään innolla odottelemaan sitä :).

   Poista
 2. Voisitko kirjoittaa postauksen uskonnostasi? Tiedän että on vähän herkkä aihe, mutta uskon että monia muitakin kiinnostaisi kuulla siitä :) Minua myös kiinnostaisi tietää, koska menitte niin nuorena naimisiin, että liittyikö tämä valinta uskontoon? Onko seurustelu/yhdessä asuminen/fyysinen läheisyys ennen avioliittoa mielestäsi epätoivottavaa? Anteeksi uteliaisuuteni, toivottavasti voit vastata :)

  VastaaPoista
 3. Eikö sulla oikeesti oo muuta asiaa kun näitä tuote-esittelyitä? Siksikö pidät blogia että saat ilmaista kamaa? Käskystä kehut vaikka mitä sälää ja kuvaat ittees! Ällöttävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, minä olen tässä pian 2v blogannut ja tuote esittelyt on alkanut muutama kuukausi sitten ;) Että ehkä syyni ei ole blogaamiselle tuote-esittelyt :D Mutta jos sinua nyt niin ällöttää ja inhottaa niin eihän tätä blogia pakko ole lukea :D

   Poista
  2. Eikö sulla ole muuta tekemistä ku itkeä jokaiseen postaukseen jotain negatiivista?! Kysyn vaan, hmph!

   Poista
 4. Leopardi, ei leobardi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //