TAHDON.

Kaksi vikkoa sitten järjestettiin ihanalle ystävälleni polttarit. Viime lauantaina saatiin olla
 juhlistamassa heidän häitään. 

Minua juhla-asussa auttoi Glam Fashion shop.
Tämä upea ja laadukas Elegance olkaimeton mekko värissä vaaleanpunainen-fuksia löytyy siis Glamshopin mallistosta. Heidän mallistostaan löytyy upeita mekkoja ja niitä ihastelemaan 
pääset tästä.

Jännitin hieman mekon pukemista päälleni. Ajatukset olivat 
"Mahtuuko tämä päälleni?" 
"Mitä jos tämä mekko repeää, kun kyykistyn?" 

En ole tottunut pitämään noin tiukkoja mekkoja päälläni. Olen jotenkin todella epävarma omasta kropastani, mutta yllätyin positiivisesti.
Mekko mahtui päälle ja se oli oikein miellyttävä päälläni. Ja minulla oli aika itsevarma olo häissä.


Tässä kokeilen mekkoa ensimmäistä kertaa ja fiilistelin.

Myös ihana yhden rivin timanttirannekoru löytyy Glamshopin mallistosta. Sekä
korviani koristavat pitkät strassikorvakorut hopean värisinä löytyvät myös heidän mallistostaan.

Hieman pelkäsin, että vetääkö Aada tuosta korvakorusta, mutta Aada ei onneksi kiinittänyt korvakoruun mitään huomiota ja minun korvani sekä kauniit korvakorut pysyivät ehjänä.


Boleroa lainasin ystävältäni ja valkoiset korkokengät ovat omat hääkenkäni.
Hiukset laitoin itse. Ja se kyllä huomaa.


Aadalla oli päällä syntymäpäivänä ollut mekko ja vaaleanpunainen neule.En pystynyt juurikaan kuvaamiseen keskittymään, kun Aada kitisi koko häiden ajan. Muutamia kuvia pystyin ottamaan juuri ja juuri.

Kirkossa he sanoivat tahdon, se oli tärkeintä!


Ruoka oli älyttömän hyvää. Vieläkin on vesi kielellä. 
Namnamnam!
Aada kitisi melkein koko ajan. Juhlat olivat Aadan kannalta raskaat. Pystyin olemaan häissä 3 tunnin ajan. Sain nähdä kun rakkaat sanoivat toisilleen tahdot, onnittelut ja söin lämpimät ruoan. Kun ohjelma alkoi niin Aada huusi jo niin kurkku suorana, että jouduimme lähtemään häistä.
Hääkakun leikkausta en ehtinyt näkemään. Tämä harmitti minua paljon, mutta olin onnellinen, että pystyin olemaan häissä edes pienen hetken ajan.

Häät olivat todella kauniit ja todella ihanasti järjestetty. Juuri hääparin näköiset. Juhlapaikka oli laitettu todella kauniiksi. Ja no hääpari oli myös erittäin kaunis.
Rakkaalla ystävälläni oli ihana, kaunia ja erikoinen mekko. Juuri hänen näköisensä. Ja myös sulhanen oli erittäin komea. Kyyneliä valui itseltäni kirkossa. Omat hääni muistuivat mieleeni, häät ovat aina niin kaunis juhla. Onnea vielä Petu ja Waltsu <3


Kiitos yhteistyöstä Glam Fashion Shopille !

25 kommenttia

 1. Katoin eka et herranjumala kui vanha sulhanen nuorella tytöllä, mut sit tajusin et se oliki hänen isä :'DDD

  VastaaPoista
 2. Olisit nyt jestas sentään vienyt muksun hoitoon eikä ystäväsi häitä pilaamaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinun mielestä Aada pilasi ystäväni häät :D Ja tämä ystävä oli Aadan kummitäti, että mielestäni Aada kuuluu kummitädin häihin :) Sitä paitsi häissä oli 14 muuta lasta ja taisi olla Aadan lisäksi 4 vauvaa ;D Lastenhoitokin siellä oli järjestetty, mutta enhän mä Aadaa sinne voinut jättää, kun raukka on ihan kiinni minussa :)

   Poista
  2. Voi vitsi, nyt on häät pilalla, eiköhän järjestetä uudet!

   Poista
 3. Nätti mekko, sopii hyvin sinulle! Ja onpa vain vaalentuneet ja raikastuneet sinun hiuksesi... Nätit tytöt, sinä ja Aada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos paljon :) aiettä mä kyllä rakastan näitä hiuksia nyt. Olen ainainen blondi :)

   Poista
 4. Olipas kauniit häät! Harmi, ettei Aada jaksanut kauaa häissä, mutta onneksi pääsitte osallistumaan edes hetkeksi. <3

  VastaaPoista
 5. Voi kun olet ihan tosi nättinä <3 Harmi ettei Aada viihtynyt kauemmin mutta onneksi pääsitte edes hetkeksi juhlimaan rakkaan ihmisenhäitä! :)

  VastaaPoista
 6. Enpä todellakaan halua omiin häihini kitiseviä kakaroita,oli sitten oma kummilapsi tai ei! Hääpäivä on minun ja sulhaseni suuri päivä,ainutkertainen.Ohjeistan kyllä kaasoni pyytämään tarvittaessa kiljujat vanhempineen poistumaan jos eivät muuten älyä.Aadakin on sen ikäinen ettei juhlista vielä mitään tajua.Kivempi olisi lapsen olla hoidossa muualla ja sinun rauhassa juhlia.Isommat lapset on jo eri juttu kun voivat osallistua lasten ohjelmaan ja ollahoitajan hoivissa juhlapaikalla. Nykyvanhemmilla on osalla ihme tyyli raahata lapsensa mukaan joka paikkaan ja antaa heidän itkeä,juosta ja häiriköidä konsertteja,juhlia.jne.Ja vielä ovat ylpeitä kun tenava pyörii pitkin ja poikin koko tilaisuuden keskipisteenä! Pitäisi vähän olla tilannetajua! Liina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sinun mielipiteesi :) Omissa häissäni rakkaalla kaasollani oli kuukauden ikäinen vauva mukana, joka itki useaan otteeseen, mutta tuo vauva oli tervetullut tietenkin häihin niinkuin muutkin lapset. Myös näissä häissä toisella kaasolla oli alle vuoden ikäinen lapsi mukana. Minun mielestäni jos morsian ja sulhanen on sitä mieltä, että häihin ei saa tuoda kitiseviä lapsia niin kutsussa silloin lukee niin tai siitä ystävällisesti sanotaan. Meidän kutsussa oli myös Aadan nimi mukana. Ja minä en Aadaa kenenkään vieraan luokse jätä hoitoon, kun häät olivat toisella paikkakunnalla.

   Poista
  2. eikö niitä lapsia juuri sen vuoksi tehdä, että ne lapset raahataan joka paikkaan mukaan.

   Poista
  3. Mainittakoon, että häissä oli Aadan lisäksi ainakin kolme alle vuoden vanhaa vauvaa, omani mukaan lukien. Jos jotakin häiritsee lapsen itku noin pahasti, niin parempi pysyä kokonaan kotona, kaupassakin saattaa kuitenkin törmätä lapsiperheisiin. Ja mitä se sun persettä kaivelee, että miten muut häitään viettävät? Ne omat häät saa viettää ihan niinkuin lystää.

   Ennemmin voisi odottaa aikuiselta kypsää käytöstä, kuin että pieni lapsi jaksaa "käyttäytyä" (=olla hiljaa?!) pitkän ja raskaan, rutiineista poikkeavan päivän.

   Poista
  4. Jep ja just sen takia rintaruokitun vauvan äiti ei käy missään, ettei kukaan vahingossakaan pahoita mieltään.

   Poista
  5. Eve kiltti! Ei sitä kutsukortteihin laiteta 'että lapset ei ole tervetulleita'.Se vaan kuuluu ihan yleisiin käyttäytymissääntöihin että lähdetään pois jos lapsi alkaa kitistä ja parkua - ainakin nyt niin tärkeissä juhlissa kuin häissä.Se osoittaa fiksuutta ja tilannetajua! Kyllä minäkin vien lapsiani ravintolaan,kirjastoon,sukujuhliin jne.Siinähän he oppivat samalla miten niissä kuuluu käyttäytyä.Mutta yksivuotiaalta ei voi vielä vaatia käytöstapoja.Siispä niitä vaaditaan hänen vanhemmiltaan.En vie myöskään kolme- ja viisivuotiaitani hienoihin konsertteihin koska he eivät jaksa siellä istua ja pilaavat pyörimisellään muidEn musiikkinautinnon.Sensijaan lastenkonsertti ovat ihan oikea paikka opetella.Kaverini viisivuotias taas kyllä jaksaa kuunnella koko sinfoniaorkesterin konsertin ja tykkää kovasti.Lapset ovat erilaisia ja vanhemman tulee tuntea lapsensa.

   Poista
  6. Kyllä minä tiedän muutamatkin häät joihin on kielletty, että lapset eivät saa tulla :) Ja minusta se on ihan ok jos asiasta ilmaistaan niin silloin vanhemmat hankkii hoitajat lapsilleen :) Mutta nämä häät olivat sellaiset, rakkaan ystäväni häät ja minä tiedän, että tämä ystäväni (morsian) ei pahastunut siitä, että Aada oli mukana häissä. Ja sitä paitsi, minä lähdin kesken kaiken pois häistä ja vein Aadaa myös muualle itkemään.

   Ja häissä oli tosiaan monta muutakin lasta mukana. Minä olen sitä mieltä, että lapset kuuluu häihin. Tai no ei ehkä kuulu, mutta häät on mielestäni perhejuhla. Eri asia jos häissä on tarjolla alkoholia enemmänkin niin silloin lapset kannattaa jättää kotiin.

   Poista
  7. Hei,

   itse kyseisten häiden morsiamena ja Aadan kummitätinä voin sanoa, että häämme onnistuivat todella hienosti, vaikka lapsia olikin paljon juhlassa mukana. Tiedostimme toki häitä suunnitellessamme, että pienten lasten kitinältä emme tule välttymään, mutta lasten kutsuminen yhteiseen perhejuhlaamme oli itsestäänselvyys, sillä lähisuvussammekin on paljon perheellisiä. Loppujen lopuksi kaikki lapset jaksoivat mahdottoman hyvin juhlan ajan, enkä kyllä montaa kertaa muista että monikaan lapsi olisi kovasti kitissyt saatika sitten juossut pitkin käytäviä. Se on aivan lapsesta kiinni. Järjestimme lapsille erilliseen lastenhuoneeseen lastenhoidon, mikä toimi hyvin etenkin alle kouluikäisille lapsille.

   Pienimmät, noin yksivuotiaat lapset olivat tietenkin vanhempiensa huomassa ja maalaisjärjen mukaan vanhemmat ovat juhlassa lapsen jaksamisen ja päivärytmin mukaan. Mielestäni myös kaikista pienimmät lapset ovat tervetulleita juhliin vanhempiensa kanssa, jos juhlien järjestävät ovat sitä mieltä. Varmasti vanhemmillekin on joskus virkistävää tehdä jotakin muuta kun arkipuuhia, huolimatta siitä pystyykö paikalla olemaan koko juhlaa. Ja jos vanhemmat olisivat halunneet, olisivat he voineet jättää lapsensa jonnekin muuallekin hoitoon, mutta me emme halunneet rajoittaa lasten pääsyä juhlaamme. Tietty lasten kannalta eri asia olisi, jos alkoholia olisi tarjolla juhlassa enemmänkin.

   Itse ainakin muistan vielä hyvin selkeästi, kun pääsin pienenä mukaan sukulaisen hääjuhlaan ja ilmapiiri juhlassa oli lämmin ja hääpari olivat kuin prinssi ja prinsessa. Lapsellekin häät ovat oma elämyksensä, vaikkeivät he aina jaksaisikaan koko juhlan aikaa keskittyä ohjelmaan. Mielestäni kukin juhlapari saa päättää kuinka omassa juhlassa tehdään ja myös kukin vanhempi saa tehdä oman päätöksensä siitä, jättääkö lapsen muualle hoitoon vai ottaako mukaan juhlaan. Itse olen ainakin näin jälkeenpäin todella tyytyväinen juhlaamme. :)

   Poista
  8. Ihana vastaus!
   Oli varmasti hääparin näköinen eli lämmin juhla <3

   Poista
 7. Miksi aadan isä ei voinut katsoa tyttöä häiden aikana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoi hän yhdessä minun kanssa, hän oli mukana häissä.

   Poista
 8. Varmasti vanhempasi osaavat huolehtia Aadasta? Ovathan he sinutkin kasvattaneet! Kyllä yksivuotias voi olla äidistään hetken erossa - ei tule sitten mitää parkuvaa takiaista. Ehkä asia oli sinulle ok, mutta mietitkö muita vieraita? Minä ainakin haluan että ystäväni juhlivat minua minun kanssani. Häät ovat kalliit ja ainutlaatuiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se on vaan sun mielipide, ja mielipiteitä mahtuu maailmaan yhtä paljon kuin on ihmisiä. Ja vaikka sinä haluat juhlia lapsettomia häitä niin älä oleta että kaikki muutkin haluaa tehdä niin. Ja pakko vielä sanoa: eiköhän ne ystävät juhli TEITÄ eikä vain SINUA ;).


   Poista
 9. Ihana tuo morsiamen vastaus. Hän on selvästi ihminen, jolla on <3 paikallaan. En ymmärrä tätä nykymaailman jopa vihamielistä suhtautumista pikkulapsiin. Jos lasten kitinä tai pieni itku noin häiritsee, mistä se kertoo?
  Kauniit Aada ja äiti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //