Nyt on tullut aika kiitoksen.

En koskaan ajatellut, että blogilleni tulisi suosiota näinkin paljon. En ehkä olisi saanut blogilleni näin montaa lukijaa, jos raskaus aikani ei olisi ollut jännitystä täynnä. Uskon, että moni jäi seurailemaan blogiani myös sen vuoksi, että halusi tietää tuleeko meidän perheeseen down vauva, normi vauva vai mikä sieltä oikeen tuleekaan. Meille syntyi ihana pieni turnertyttö joka on yksin elämäni suurimmista valoista. On hienoa, että niin moni haluaa seurata meidän arkea. Kiitos siitä.

Teitä on rekisteröitynyt blogilleni jo 200 verran. En voisi olla kiitollisempi. Kiitos jokaiselle lukijalle hurjan paljon. Ihanaa, että joukossa on myös paljon anonyymi seuraajia <3

Moni on huomannut, että blogiini on alkanut tulla tuote-esittelyitä. Näitä on tullut ja näitä tulee jatkossakin. Jos joku ei näistä tykkää niin sille en mitään voi. Itse olen suunattoman kiitollinen näille yrityksille jotka ovat halunneet lähteä minun kanssa yhteistyöhön, koska tälläiselle vähävaraiselle yksinhuoltajalle nämä yhteistyökumppanit ovat olleet kultaakin tärkeämpää. Ja se on yksi asia josta nautin. On ihana jakaa teille lukijoille omia kokemuksia tuotteista.

Myönnän, että nykyään tuote-esittelyjä on ollut paljon ja minun sekä Aada kuulumisista blogissani ei paljoa ole ollut. Tämä johtuu omasta väsymyksestäni sekä kiireestä. Tuote esittelyt on pitänyt tehdä jaksamisesta huolimatta. Tämän vuoksi tuote-esittelyjä on ollut hieman liikaakin lyhyen ajan sisällä.

Ei pidä kuitenkaan unohtaa, että ilman Karoliinan tekemää banneria ei bloginikaan näyttäisi näin hyvältä. Olen todella kiitollinen tästä ihanasta bannerista. Käykäähän tutustumassa Karoliinan ihanaan blogiin nimeltä Kardeland.

Saattaa kuitenkin olla, että kehittelemme Karoliinan kanssa vielä uuden ja hienomman bannerian blogilleni. Saa nähdä. Mitä olette muuten mieltä tästä nykyisestä bannerista?

Lisäksi myös Miia on auttanut minua hurjan paljon. Ilman häntä en olisi ikinä lähtenyt tälle yhteistyökumppani tielle. Olin tietämätön,kokematon ja no en vaan osannut. Nyt minulla on hieman taitoa,tietoa ja kiinnostusta. Kiitos paljon Miia! Ja myös Miia kirjoittaa blogia nimeltä Pesänrakennus joten käykäähän tutustumassa myös hänen blogiinsa.

Kiitos myös jokaiselle ystävälle joka on tukenut minua tämän blogin kanssa. Jokaiselle joka on kuunnellut, auttanut ja tukenut. Ilman ystävieni tukea en olisi nyt tässä. Kiitos!

Kiitos kaksplussalle joka on antanut minulle ihanan blogikodin. Arvostan sitä tukea jota saan ihanilta kaksplussa kolleegoilta <3

En ole aikaisemmin ehtinyt kiittää ja nyt sen halusin tehdä. Blogistani ei ole tullut tälläinen ainoastaan minun ansiostani. Blogistani mukavan olette tehneet te, ihanat lukijani.

Muutama kuukausi on ollut täynnä väsymystä. Olen ollut todella kiireinen ja stressaantunut. Pienen ajan sisällä on tapahtunut niin paljon. Nyt kuitenkin olen taas tolpillani ja olen saanut jälleen otteen blogistani. Jälleen yritän jaksaa paremmin ja päivittää blogia useammin. Katsotaan miten käy. En kuitenkaan halua, että blogini täyttyy tuote postauksilla vaan haluan,että blogillani on myös muuta täytettä. Se on tavoitteeni.

Kiiton kaikista kommenteista joita olette minulle laittaneet. Olen jokaisesta kommentista kiitollinen, vaikka mukaan mahtuukin negatiivisiakin. Niitä kommentteja kuitenkin vihaan yli kaiken jossa alatte haukkumaan Aadaa. Niitä kommentteja en kestä ja niitä kommentteja en koskaan aio julkasta.


Hieman tietoa tulevasta:

- Postaus hiusten vaalennuksesta, käyttäen Biozelin vaalennuspesuja.

-Ensi viikonloppuna 29 kaksplussan blogaajaa tapaa. Minä olen yksi heistä. Tapaamme Helsingissä, tarkalleen Pasilassa. Tästä tapaamisesta tulee olemaan muutama postaus. Tuohon tapahtumaan olen saanut vaatteet Heidi Eliseltä sekä Brandon of Houselta, joten näistä tulee kuvia. Lisäksi yövymme Forenom Pop-Up hotellissa Aadan kanssa. Eli tuotepostauksia tulee.
Voit seurata meidän tapahtumaa instagramissa hashtageilla #kpbp ja #kaksplusblogipäivä. Jos sinulle ei vielä ole instagramia niin nyt on aika tehdä sellainen ;)

- Helmikuussa tapaan erään äidin jolla on myös turnertyttö. Tästä tulen mainitsemaan ja kertomaan kokemuksia.

-Kaksplussan Helmikuun numerossa meidät löytää myös osiosta "Kuukauden blogiäiti".

-Maaliskuussa tulossa postaus " Ei niin täydelliset äidit". Tästä kirjoittaa joka viikko yksi kaksplussan bloggari. Kaksplussan sivuilta löydät jokaisen postauksen.

21 kommenttia

 1. Luulin eka että olet lopettamassa bloggaamisen :O Onneks et <3 Sinulla on ihana blogi ja teitä on kiva seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos paljon :) En mä sentään oo vielä lopettamassa vastahan mä oon päässy alkuun ;)

   Poista
 2. Voi mikä paniikki itelle iski! :D Ajattelin myös että olet lopettamassa! Hui! <3
  Kiitollinen saa olla tietenkin ihan koska vain ja olet ansainnut kaiken hyvän. Ihanaa että blogisi on olemassa! <3

  VastaaPoista
 3. Apua itsekin ajattelin että lopetat! Onneksi et kuitenkaan<3 Tykkään seurata blogiasi, postaukset on aina ihanan monipuolisia ja niitä on kiva lukea. Aadakin on aivan valloittova pieni tyttö, älä välitä ilkeistä kommenteista. Kaikkea hyvää teille!<3

  VastaaPoista
 4. Myös mä ajattelin heti että lopetat onneksi et .raskausaikana eksyin jotain kautta blogiisi pidin heti kirjoitustavastasi ja jäin lukemasn kun sulla la oli niin lähellä omaani, Aada sitten kuitenkin syntyi aiemmin. Edelleen pidän tyylistäsi kirjoittaa ja siksi yhä luen.mua ei mainostukset haittaa päinvastoin mm.snack trap vinkki oli hyvä. Pitääpä tuo kaks plus tsekata jossa helmikuussa olette.
  Annelie

  VastaaPoista
 5. Sun blogia on kiva lukea. Kiva kun jatkat ja ei ne tuote-esittelyt pahaksi ole jos niitä ei joka kirjoituksessa ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä :) Vähän meni nyt tässä kuussa yli, kun en ehtinyt tosiaan muuten blogiani oikein päivittelemään. Pitää petrata, onneksi kiire taas hellittää ja blogille enemmän aikaa :) <3 Ja kiiitos <3

   Poista
 6. Minusta on ikävää että blogisi on kaupallistunut! Olisi kiva kyllä lukea sinun ja Aadan kuulumisia,mutta inhoan yli kaiken noita teennäisiä tuotepostauksia ja tuotteiden pakollista kehumista.Tottakai on kiva sulle että saat ilmaista tavaraa,mutta ikävää että sinäkin olet hurahtanut tähän kaupallisuuteen ja pinnallisuuteen.Sitä on jo koko maailma täynnä enkä halua että se tunkeutuu elämääni joka paikassa.On siis tehtävä valinta lukeeko jatkossa blogiasi vai ei! Uskovainen blogisi lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teennäisiä ja teennäisiä. Jokaiseen tuotteeseen olen tavattoman tyytyväinen mistä olen postauksia tehnyt. Se on sinun valintasi luetko blogiani vai et :) Kaupallisuutta nyt ei pääse mihinkään pakoon. Sitä tulee nykyään joka tuutista ja myös minun blogistani. Kiitos, että olit näinkin pitkään mukana jos nyt päätät olla lukematta. Mukavaa jatkoa!

   Poista
  2. Eka kommentti: Ihana blogi sulla, oman raskausaikani pelastus! Täytyy myöntää etten minäkään ole oikein tuotepostauksien ystävä (mua on niin helppo koukuttaa uusiin juttuihin :D), mutta minusta jos bloggaaja päättää yhteistyöhön niin lukija nyt itse voi valita haluaako lukea sen postauksen vai ei, eihän kukaan pakota lukemaan kaikkia postauksia. Onnittelut kuitenkin tästä mahdollisuudestasi ja oli hyvä että mainitsit tästä erikseen :)

   Poista
  3. Niinpä, tämä on kuitenkin minun blogini ja jos näen tämän asian hyvänä niin lukijan on tyydyttävä siihen tai sitten lopetettava seuraaminen tai valittava ne postaukset mitä lukee :) Itse olen kuitenkin mielestäni tehnyt sen hyvin, että en halua piilo mainostaa. Kerron otsikossa melko suorasta onko kyseessä tuote-esittely vaiko ei :D

   Ja kiiitos paljon kommentistasi Jasmin :)

   Poista
 7. Täällä myös yksi aktiivinen anonyymi lukija! Oon seurannut tätä raskausajasta asti ja meidän lapset onkin melkein saman ikäisiä. Olet ihana ihminen ja kuulostaa tyhmältä mutta olisi ihanaa jos olisit kaverini :'D
  Itseä ei haittaa yhtään yhteistyöpostaukset! Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaah, ihanasti sanottu :) missäs päin sie asustelet? :) kiiitos :)

   Poista
  2. Anonyymi2/2/15 10:44

   Raumalla, 140km tampereelta että vähän pitkällä :D hömppä minä, ihan kun lapsena: "olisiks mun kaveri" :D

   Poista
 8. Anonyymi1/2/15 16:42

  Kiitos, että pidät mahtavaa blogiasi!:) Todella ikävää lukea, että joillakin on olut pokkaa haukkua Aadaa!:( Aada ei kuitenkaan ole tehnyt kenelläkään mitään pahaa ja hän ainutlaatuinen ihminen juuri omana itsenään. En ole tuote-esittelyjen suuri fani, mutta pystyn ymmärtämään miksi teet niitä ja kuinka paljon ilmaisten tuotteiden saaminen on varmasti sua auttanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kuulla, että pystyt ymmärtämään kaikki ei nähtävästi pysty :) Mutta kiitos siitä ja kommentistasi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //