Pipot pitää lämpimänä, kiitos Little Mayan!

Sain Little Mayalta minulle ja Aadalle ihanat talvipipot. Tämä kävikin hyvin, sillä itselläni ei ollut minkäänlaista talvihattua talveksi ja Aadallakin talvipipo oli käymässä pieneksi.

Olin jo kauan miettinyt, että mistä ihmeestä sellasia ruusukepipoja saa. Tuntuu, että nuo ruusukepipot on nyt suosittuja. Muutamalla olen sellaisen nähnyt ja kateellisena katsellut. Nyt vihdoin minulla ja tyttärellänikin on sellainen! Jee!

Little Maya on ihana pieni perheyritys. Kaikki tuotteet tehdään tarkkuudella ja huolellisuudella käsityönä. He käyttävät parhaita löytämiään kankaita ja ajanmukaisia kuoseja. Kaikki tuotteet tehdään tilauksena asiakkaan toiveiden mukaan. Saat siis itse vaikuttaa lopputulokseen!

Tilasin Aadalle korviltamadalletun velour pipon ruusukkeella.
Kangas on hyvin venyvää, eli menee pitkään Aadan päähän.
Aadan pipo on hieman iso tarkoituksella, että menee vielä keväälläkin päähän. 
Aadan pää kasvaa niin nopeaa tahtia, että pelkäsin pipon jäävän heti pieneksi vaikka onkin venyvää kangasta. Pipo ei silti ollut liian iso vaan sopivasti iso. Pipo ei valunut silmille kertaakaan ja oli oikein mukavan näköinen Aadan päässä. Pipo on ihanan lämmin ja oikein mielyttävää kangasta. 

Rakastuin tuohon Aadan pipoon, että tekisi mieli itselleen hommata samanlainen. 
Harmi vaan, että minulla ei oikein ole vaaleanpunaisia talvivaatteita.

Ainoa onnistunut yhteiskuva. 
Aada ei ollut tänään okein yhteiskuvaus tuulella.


Minun pipo on nimeltään pitsiruusupipo.
Valitsin väriksi tuon vaaleanruskean, koska olen aikeissa hankkia itselleni ruskean talvitakin. Minulla on myös ruskeat saappaat jonka kanssa tuo pipo sopii hyvin. 
Pipon malli on  "ruttu malli". Valitsin pipon sisälle myös fleece vuoren niinkuin Aadankin pipossa on. Tämä fleece vuori on aivan ihana! Pehmeä ja lämmin. Lisäksi tietenkin ruusuke piti olla pipossa. Ruusuke teki piposta näyttävän ja tyttömäisen! IHANA!

Tuosta fleecevuoresta sen verran, että Aadalle se on todella tärkeä, koska hänellä on niin ahtaat korvakäytävät, että korvatulehduset ovat yleisiä. En halua altsistaa lastani korvatulehduksille jos hänellä on liian pieni/ohut tai muuten huono pipo.
Nyt on pipo joka on varmasti lämmin, kaunis ja todella hyvin tehty!

Minusta tuo lappu pipon sisällä oli ihana yksityiskohta. Päiväkotia ajatellen tämä pipo on täydellinen. Lappuun voi merkitä nimen ja pipo ei pääse hukkumaan. 
Tai jos hukkuu niin ainakin siinä lukee nimi!
Käy tutustumassa Little Mayan tuotteisiin heidän ihanilla nettisivuillaan.
Jonne pääset TÄSTÄ

Jos tilaat ennen vuoden loppua niin saat postikulut ilmaiseksi koodilla xgirl.Muistathan mainita tuon koodin!7 kommenttia

 1. ei toimi sivu :( Tulee vaan sivun ekalle sivulle, mutta mitään muuta en näe :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellänikään ei tuo sivu eilen toiminut, ei näkynyt mitään kategorioita. Mutta nyt näkyy:)!

   Poista
 2. Oih, ihanat pipot! :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanat pipot molemmilla! Ostin A-murun ruusukepipon käsityömessuilta, mutta en tiedä yhtään mikä yritys sen on valmistanut.

  http://kunaitikelaa.blogspot.fi/2014/10/paivan-asut-2-ja-murun-ihana-ihana-uusi.html

  VastaaPoista
 4. Ihanat pipot molemmilla! Ite oon jo viime talvesta asti etsinyt itselleni pipoa mutta ei ole löytynyt.. jospa tuolta joku kelpaisi..:)

  VastaaPoista
 5. voi juku miten ihanat pipot molemmilla, varmasti lämpöiset :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //