Pikkuisten pikkujoulu.

Huh Huh! Taas on aika huokaista ja miettiä eilistä päivää. Eilen oli todella piiiiiiiiiitkä, raskas ja todella ihana päivä! Nimittäin Aadan ensimmäiset pikkujoulut! Pikkujouluissa oli 18 pientä taaperoa + Aada. Jokaisella meillä äideillä oli tammikuussa laskettuaika. Ja ylpeänä saan kertoa, että Aada oli kaikista vauvoista vanhin, koska Aada syntyi 5vk etuajassa. Ollaan nähty useamman kerran melkolailla samalla porukalla tässä vuoden aikana. Nyt kuitenkin oli ennätysmäärä pikkuisia ja äitejä koolla. Muutamalla äidillä oli myös isommat lapset mukana. Eli voitte vaan kuvitella miten happi meinasi loppua, mutta hauskaa meillä silti oli.

Tuo porukka on mieletön! Meillä oli niin mahtava yhteishenki ja kaikki tuli niin hyvin toimeen toisten kanssa. Olen niin iloinen, että saan kuulua tähän mielettömään porukkaan ja olla osa heitä!


Tähän väliin voin suositella vau.fi:n foorumia. Jos olet raskaana ja etsit vertaistukea niin rekisteröidyppä tuonne foorumille. Pääset sinne TÄSTÄ.
*Korjaus*
Siellä ei saakkaan enään mainostaa facebook ryhmiä, joten niitä kannattaa etsiä kaksplussan foorumilta. Sinne pääset TÄSTÄ

Voit yllättyä ja löytää itsellesi ystäviä! Minä yllätyin ja edelleen pidän heistä moneen yhteyttä. Jos taas tuolta ei nappaa niin kokeile seuraavaksi mammalandia foorumia.
Jonne pääset TÄSTÄ. Mammalandia on pieni ja vasta aloitteleva foorumi joka etsii lisää käyttäjiä. Käy ihmeessä rekisteröitymässä!

Aamulla puin meille kummallekkin normi vaatteet päälle. Aloin laittamaan itselleni hiuksia kunnes tajusin. Niin.. Hmm.. Mihinkäs me oltiinkaan menossa?
PIKKUJOULUIHIN. 
Ei muutakun vaatteen vaihtoon ja kamalalla kiireellä kaikki valmiiksi.


Fiilikset kotona ennen matkalle lähtöä.Minua jännitti aivan valtavan paljon lähteä matkustamaan junalla. Aada liikkuu niin paljon ja ei suostu istumaan sylissä, että junalla matkustaminen on oikeasti aika tuskaa. Varsinkin kahdestaan, mutta nyt meillä oli seuraa niin matka ei tuntunut tukalalle ja pitkälle. Lisäksi päästiin ihanaan perhehyttiin ja pystyin pitämään Aadaa kaukalossa ja nukuttamaan siihen. Eihän tuo tyttö tietenkään suostunut nukkumaan ja oli aika tyytymätön matkustaja. Onneksi junamatkan aikana ei ollut yhtäkään vaihtoa ja Aadalla oli paljon mielenkiintoista katseltavaa kun seurasi ihmeissään kahta muuta pientä matkustajaa. Sylissä Aadaa on vaikea pitää kun hän haluaa liikkeelle. Ei tulisi kuulonkaan matkustaa junalla perus matkustamossa. Aada haluaisi kokoajan lattialle ja ei pysyisi paikallaan sitten millään.

Ja arvatkaa mitä, junamatkan hinta oli yhteen suuntaan
 vain 5e !!! 
Kannattaa tsekata vr:n veturilaisten tarjoukset, voi päästä melkeen 
onnibussia halvemmalla!


Syötin Aadan kaukalossa ja jätin hetkeksi vielä siihen. 
Koitin nukuttaa häntä, mutta eipä siitä mitään tullut.
Kuvista saa sellaisen käsityksen, että tyttö olisi ollut koko junamatkan ajan kaukalossa, mutta ei nyt sentään. Aada oli myös lattialla ja välillä minun sylissäni.


Junamatkan jälkeen saavuttiin määränpäähän.
Ja päästiin SYÖMÄÄN. Voiettä miten kova nälkä mulla olikaan. Tarjolla oli vaikka ja mitä. Heti kun sain ruon nenäni eteen niin Aada aloitti kitinän. Hän alkoi pelkäämään kaikkia ihmisiä ja takertui minuun kiinni. Eihän siitä ruokailusta ainakaan voinut nauttia, mutta sain mahani täyteen. 
NAMNAM!


Aada ei ole tässä kuvassa. 
Kun kuva otettiin Aada nukkui 30min mittaisia unia kaukalossaan.

Joku kysyi joskus konkreettisempaa kuvaa Aadan koosta. No näistä kuvista sen pienuuden ehkä huomaa. Aada on vanhin, mutta pienin. Aada ei istu niinkuin moni muu.
Aada täyttää parin viikon päästä vuoden ja moni muu lapsi on n. 10kk ikäinen.


Monet olivat lähteneet jo kotiin päin klo 16 aikaan kun tämä kuva otettiin. 
Mutta sain Aadankin mukaan johonkin yhteiskuvaan!
 Jee!

Me lähdettiin kävelemään rautatieasemalla klo 17 jälkeen.

Junassa yritin taas nukuttaa Aadaa, mutta ei siitä taaskaan tullut yhtään mitään.
Aada nukkui koko päivän aikana vaan 30min mittaiset päiväunet. Ihmeen hyvin tuo tyttö jaksoi kun yleensä hän nukkuu päivän aikana n. 4h päiväunia. Lähdettiin aamulla matkaan klo 9:40 ja oltiin kotona illalla klo 21. Aada nukkui koko yön kuin tukki. Kerran heräsi, otti hörpyn vettä ja nukkui klo 7 asti. 

Sellainen ihana maanantaipäivä ! 

2 kommenttia

  1. Söpönen Aada! Ruu vaan huutaa tuollakin :D Oli tosi mukava nähdä taas :) Ja hei tuo vau.fi-foorumi ei muuten enää nykyään tarjoa mahdollisuutta löytää omaa face-ryhmää... Ne ei anna enää mainostaa facebook-ryhmiä, hiukan omituista. Mut esim Kaksplussan forumilta löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TÄH. millon se on muuttunu. :O no onpa tyhmää! täytyykin muokata se tekstiiin ;) Kiitti <3 Oli ihana nähdä, seuraavan kerran tuutte sit miittii meille ;) Tai sit teille päin :) Mulla on suunitteilla joskus onnibussilla tulla sinne suuntaan, pitää infota sitten joskus ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //