Nuuhkien raikasta ilmaa.

Tiedättekö sen tunteen kun pitkästä aikaa saa nuuhkaista raikasta ilmaa sisään sieraimista? Mikä ihana tunne! Aiettä mä rakastan pitkiä kävelylenkkejä yhdessä Aadan kanssa. Rakastan työnnellä vaunuja ja nuuhkia raikasta ilmaa. Minä niin nautin ulkoilusta! Ja nyt kun on perjantaista asti ollut melkolailla sisällä niin ulkoilu oli aiiiiiiiiivan loistavan ihanaa! Näin pitkään sisällä olo oli yhtä tuskaa, mutta eipä minusta olisi ollut ulos lähtemään. Olin itse monta päivää niin kuollut. Asuntokin oli ihan kaameassa kunnossa, kun en jaksanut tehdä käytännössä muutakuin tietenkin hoitaa Aadaa. Aada veikin voimani kaikki viimeisetkin rippeet. Muutaman päivän Aada söikin purkkiruokaa ja minä eineksiä. Kipeenä ei ole kivaa! Onneksi nyt ollaan tervehdytty. Aadalla vielä yskä vaivaa, mutta muuten täällä menee oikein hyvin.

Aiettä en malta odottaa sitä aikaa kun Aada juoksee ja haluaa istua hiekkalaatikolla. Sitten ainakin ulkoillaan. Tosin, kävelylenkit taitaa jäädä vähän vähemmälle.

Muistathan, että Little Mayan sivuilta saat ilmaiset postikulut käyttäen 
goodia "xgirl"
Käy tutustumassa heidän ihanaa valikoimaansa ja osta itsellesi ihana talvipipo.
Kuvissa näkyvä Aadan pipo on heidän valikoimastaan. 

Little Mayan verkkokauppaan pääset 
TÄSTÄ
Ja meidän pipo postaukseen pääset


Viikonloppuna meille tulee vieraita ja tarkoitus olisi leipoa Aadan syntymäpäiville. Ja askarrella ja tehdä kaikkea mukavaa rakkaan lapsuuden ystäväni kanssa. En malta taas pysyä housuissani kun mietinkin viikonloppua. Ihanaa nähdä ystävää!  Aadan synttäreiden juhlapäivät onkin 7.12,13.12 ja 14.12 pidän vielä muutaman hengen pirskeet. Monta päivää yhtä juhlaa, mutta pakko pitää monena päivänä, koska vieraita on paljon ja tilaa vain 51 neliötä!  Hui, en malta odottaa ja niiin paljon tehtävää. Onneksi kutsut on jo lähetetty aikaa sitten ! Meinasin laittaa kuvia kutsuista tänne blogiin, mutta unohdin tallentaa ne koneelle ja nyt ne ovat mennyttä. Joten kuvia kutsuista minulla ei valitettavasti ole. Harmittaa!

Me ei tänä vuonna tehty eikä meillä ole joulukalenteria niinkuin ei viime vuonnakaan. Onneksi Aada ei ymmärrä joulukalenterin päälle vielä niin ei tarvitse sitä stressata näiden syntymäpäivien ohessa. Toisaalta olisin kauheasti halunnut askarrella, mutta täytyy myöntää oma voimattomuus. Näissä syntymäpäivissä on ihan tarpeeksi järkkäämistä, joten joulukalenteri saa nyt jäädä. Joulua en ole laittanut ollenkaan, enkä edes joulukorttikuvia ottanut. Joulun laitoin aloitan varmaan 15.12 kun syntymäpäivät ovat menneet.  Saa nähdä onko jokainen joulukuu tästä lähtien tälläistä. Syntymäpäiviä toisensa jälkeen, nimpparit ja sitten vielä joulu! Huh huh!

Mutta onneksi on vielä marraskuu!

4 kommenttia

 1. Tsemppiii ja jaksamista kaikkeeen <3 Raikas ilma tekee kyllä ihmeitä ;)

  VastaaPoista
 2. Aiettä ei ole mikään sana.
  Puhekielinen ilmaisu "ai että" voidaan halutessa kirjoittaa kahtena erillisenä sanana. Mutta yhdyssanaa niistä ei kyllä tule.

  VastaaPoista
 3. Uskomatonta miten nopeasti vuosi on mennyt! Vuosi sitten jännitettiin ihan täysillä millon Aada syntyy ja nyt hän on jo iso tyttö! :)

  VastaaPoista
 4. ihana lapsi sulla <3 ja ihanat vaunut...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //