Kaksplussa osa tätä blogia!


Jotkut tarkkasilmäisimmät varmaan huomasi, että blogiini on ilmestynyt kaksplussan blogilista. 
Kyllä vain! Nyt löydätte minut myös osoitteesta: http://blogit.kaksplus.fi/blogi/ ja myös tästä vanhasta ja tutustta osoitteesta. Vaikea on ollut pitää mölyt mahassa, sillä olen ollut todella innoissani, että blogini pääsi myös kaksplussaan ! Hyvälle tuntuu, ei voi muuta sanoa! On kiitollinen, onnellinen ja siunattu olo! 
Kiitos paljon kaksplussa!
Tervetuloa mukaan uudet lukijat!


7 kommenttia

 1. Jee, tervetuloa mukaan! :)

  VastaaPoista
 2. Onko sellaista postausta jossa kerrot itsestäsi ja perheestäsi, ketä olette. Olen uusilukija, tykkään tästä blogista mutta olisi kiva tietää teistä perusasiat��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://myyfirstbaby.blogspot.fi/2014/04/kuka-mina-olen.html

   Tuossa huhtikuussa tekemäni postaus. Olen tekemässä uutta postausta heti kun vaan ehdin :) Mutta ehkä tuo vähän selventää :)

   Tällä hetkellä kuitenkin asumusero miehen kanssa menossa, mutta ei kuitenkaan avioero. Miehestäni ja aadan ja isän suhteesta en blogissani kerro enään. Tervetuloa mukaan :)

   Poista
 3. Tervetuloa mukaan joukkoon! Ihana banneri ♡

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa mukaan ja aivan ihana blogi ! Kiva kun pääsit remmiin niin löysin tieni tänne ja päädyin heti lukijaksi <3

  VastaaPoista

Kiitos, että kommentoit. Muistathan, että kaikkia kommentteja en julkaise blogissani. Varsinkaan liian henkilökohtaisia kommentteja. Kommentteihin vastaaminen saattaa myös kestää. Laitathan minulle sähköpostia jos sinulla on jotain kysyttävää ja haluat vastauksen heti. Kiitos jokatapauksessa kommentistasi, suurin osa piristää aina päivääni!