JyMy uutinen!

Niin se viikonloppu vaan meni taas. Nykyään ihmettelen lähes kokoajan,että mihin aika oikein häviää? Lyheneekö aika kun tulee äidiksi? Ei aika ole näin nopeasti aina mennyt. Muistan kun olin teini ja aika vaan mateli. Nyt tuntuu siltä, että aika lentää ihan kamalaa vauhtia.

Vanhimmat lukijat varmaan muistaakin, että tasan vuosi sitten makasin osastolla. Päivittelin sieltä blogiani ja kerroin kuulumisiani. Tasan vuosi sitten olin siinä uskossa, että pääsen vielä kotiin lepäämään ja vauva ei synny vielä. Olin rv 34:llä raskaana ja jännitin lapseni puolesta. Juuri olin saanut kuulla, että nyyttimme on ainakin puoli kiloa pienempi mitä on arveltu ja max. 1700g painoinen...

Ja nyt on enään 4 päivää jäljellä niin Aada täyttää vuoden!!!! Vastahan minä makasin osastolla, enkä tiennyt nyytistä yhtään mitään. Miten tämä vuosi on mennyt näin nopeaa? Meneekö kaikilla vauva vuosi näin nopeaa? Tai no ei tarvitse vastata.. Eiköhän se ensimmäinen vuosi vauvan syntymän jälkeen kulu kaikilla tasasen nopeasti. Lapset kasvaa niin kamalaa vauhtia. Ja kyllä tuo Aadakin kasvaa kamalaa vauhtia vaikka onkin kovin pieni.

Mutta siihen viikonloppuun. Meidän viikonloppu kului todella ihanissa merkeissä. Mun rakas ystävä oli viihdyttämässä meitä koko viikonlopun ajan. Me leivottiin,kierreltiin kauppoja ja järkkäiltiin Aadan tulevia synttäreitä. Hermot meinas moneen kertaa mennä kun mikään ei tuntunut onnistuvan, mutta loppujen lopuksi oltiin kumpikin moneen asiaan tyytyväisiä. En voisi olla kiitollisempi ihanalle ystävälleni kaikesta siitä avusta jota hän minulle antoi. En minäkään mikään supermutsi ole joka jaksaisi kaiken yksin tehdä joten on aivan mahtavaa, että on tuollaisia enkeleitä ystävänä jotka haluaa,pystyy,voi ja nauttii auttaa<3


Tehtiin yhdessä ruoka ja syötiin sitä nauttien ja vähän ahmienkin. 

Naudan pihvi
Jotain hyvää kastiketta
Porkkanaa
Lohkoperunoita
Kurkkua
Salaattia
Paprikaa

Kamala nälkä oli! 
Ja nyt valuu kuola kun katsoo uudestaan tätä kuvaa.Nam!Me askarreltiin, muta enpäs kerro mitä ;)(Aadalla on päällä värikylpy vaatteet.)

Aadakin tuli hyvin toimeen. Eikä edes vierastanut!
Kiitos rakas ystäväni,olet korvaamaton!

Käytiin myös tänä aamuna värikylvyssä. Ystäväni oli myös mukana. Ja arvatkaa mitä. Aada ei itkenyt! Aada viihtyi ja jopa nautti hetken aikaa värien sotkemisesta! Aiettä!
Kuvista sen ehkä huomaa, että meillä oli ihan kivaa.
Värikylvyn teemavärit oli tänään vihreä ja oranssi.


Me saatiin tälle kerralle tälläinen irrallinen alusta. 
Maalaaminen sujui toisaalta helpommin näin, kun Aada ei osaa vielä itse istua. 
Harmi vaan, että Aada ei malttanut istua äidin sylissä ja sen vuoksi alusta oli hieman turha.Tämän kuvan jälkeen mentiin pesulle ja puettiin puhtaat vaatteet päälle.

Niin ja nyt siihen JYMY uutiseen mitä ihana ystävänikin sai olla tänään todistamassa. Aada alkoi RYÖMIMÄÄN tänä aamuna klo 9.30 !! Hän ryömi vain muutaman sentin, mutta kumminkin.
Värikylvyssä ryömimistä ei tapahtunut, mutta illalla taas klo 18 jälkeen Aada alkoi ryömimään. Voiettä miten suloista,ihanaa,matavaa ja ainutlaatuista. Mun muru joka täyttää kohta vuoden oppi juuri liikkumaan eteenpäin!!! Tähän saakka Aada on kierinyt ja mennyt ympäri niinkuin kellon viisarit, mutta ei millään tavalla eteenpäin. Nyt hän teki sen ja tekee edelleen!

Todistusaineistoa ryömimisestä löytyy instagramista
jonne pääset TÄSTÄ
Tai niin, että etsit meidät instagramista nikillä
mymiraclexgirlblogi

 Otin siis pienen pätkän videoo Aadan suorituksesta.
Käy kurkkaamassa!

Tietenkin kun olin aamulla nähnyt miten hienosti Aada ryömii niin halusin nähdä lisää. Joten mun houkutus apuvälineenä oli tutti,kamera,kännykkä ja lelu.
Lelu toimi kaikkein huonoiten,kamera ja kännykkäkään ei sitten kuitenkaan kiinostanut niin paljoa kuin rakas tutti. 

Tutti on Aadalle vähän liian tärkeä.... Yritin pari viikkoa Aadaa vierottaa tutista ja ihan hyvin se sujui, mutta sitten Aada tuli kipeäksi ja annoin tuttia enemmän. 
Täytyy yrittää pian taas uudestaan.

Joten tutista tuli houkutus esine ja sen avulla sainkin 
Aadan ryömimään uudestaa. Ensimmäisenä Aadaa ei kiinostanut olenkaan ja hän keskittyi tekemään kaikkea muuta. Aika kauan sain häntä houkutella, mutta vihdoin alkoi tulla tulosta.
Aada ryömi hiukan ja nappasi tutin. Olin liian hidas. 
Annoin Aadalle tutin, mutta hän hylkäsi sen aika nopeasti.
Silloin otin tutin ja houkuttelin Aadaa uudestaan tutin avulla. Aada alkoi keskittyä melko nopeasti uudestaan tuttiin. Laitoin tutin matolla ja kokoajan hivutin tuttia kauemmaksi ja Aada alkoi ryömiä kunnolla. Aada ryömi pitkän matkan.

Ryömimis suorituksen jälkeen tilanne oli tämä:

Raukka oli ihan loppu. Rankka suoritus.


Vihainen mulkaisu äitiin.


"Enään et saa mun tuttia, mä pidän siitä kiinni."

Tässä vielä lähtötilanne


Ja lopputilanne


Olen aika ylpeä tuosta tytöstä.
Ylpeä äiti kuittaa.

Mukavaa huomista alkavaa viikkoa kaikille !


12 kommenttia

 1. Onnea Aadalle ryömimis taidon oppimisesta nyt aukeaa ihan uusi maailma ja äiti saa kohta olla helismässä.uskomatonta että kaikesta on jo tosiaan vuosi muistan kun itsekkin olin raskaana ja hormoni huuruissa luin kyynel silmin sun tila päivityksiä ja jännäsin mukana. Niin ja kyllä täälläkin on vuosi mennyt hurjaa vauhtia mihin se on oikeesti mennyt.---annelie-

  VastaaPoista
 2. Hyvä Aada ja voi miten ihania kuvia jälleen! <3

  VastaaPoista
 3. Onnea Aadalle uudetsta upeasta taidosta! Se on aina yhtä Ihanaa kun lapsi oppii jotain uutta :)
  Olen seurannut blogiasi jo piiitkään, mutta koskaan en ole kommentoinut. Halusin vain sanoa että tunnut todella aidolta ja mahtavalta ihmiseltä. Upea äiti ja vielä upeampi tytär, olette luotuja toisillenne!
  Hauskaa joulun odotusta teille <3

  - Jenn

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiettä kiiitos paljon ihanasta ensimmäisestä kommentistasi :) tervetuloa mukaan <3 Ja ihanaa joulun odotusta myös sinne :)

   Poista
 4. Onnea Aadalle!<3 Kohtta hän varmaan menee jo niin lujaa, että sulla on vaikeaa pysyä perässä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps todellakin. Jo nyt ! Ai kauhee, tää on jo nyt tuskaa. Mitenhän mä oikein selviän :D

   Poista
 5. Hei, Oletko kirjoittanut teidän häistä mitään? Olen vasta alkanut lukemaan blogiasi, mutta törmäsin kauniiseen hääkuvaanne. Voisi olla mukava kuulla tästä tapahtumasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://myyfirstbaby.blogspot.fi/2013/07/haat-20102012.html tuolta löytyy postaus meidän häistämme :) Häät olivat ihanat, en unohda niitä koskaan :) <3 Ja tervetuloa mukaan lukemaan blogia <3

   Poista
 6. Hei, olen jo jonkin aikaa lukenut blogiasi ja pannut merkille, että et ole Aadan isästä juurikaan mitään kertoillut. Oletteko eronneet vai mitä hänelle on tapahtunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me olemme asumuserossa tällä hetkellä. Asumme siis eri osoitteissa. Mies kouvolassa, minä ja Aada Tampereella. Mies kyllä näkee lastaan ja meidän välit ovat ihan hyvät. Mietintätauko menossa, avioerosta ei vielä puhuta. En kuitenkaan halua jakaa tästä aiheesta enempää blogissani. Ja tervetuloa mukaan lueskelemaan !

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //