Heihei tauti, älä tule uudestaan.

Vihdoin kuumetauti alkaa väistymään, mutta tilalle on tullut iso ja äreä yskä. Aada yskii todella paljon ja nenä vuotaa. Vielä ei ole näkynyt mitään näppylöitä joten vauvarokon epäily taitaa jäädä sikseen. Saa nyt nähdä ilmestyykö ne näpyt vielä.

Itsellä oli myös lämpöä yhtenä päivänä, mutta huippulukemiin se ei onneksi noussut. Eilen oli todella kipeä olo. Joka paikkaan koski, tuntui siltä kun olisi jäänyt puun alle. Eilen oli myös kova kurkkukipu, mutta tänään on ollut olo selkeästi parempi. Saa nähdä menikö se nyt tuolla ohi vai onko jotain vielä luvassa.

Aada alkoi eilen syömään vähän paremmin, että sai jopa 3 täyttä lautasellista ruokaa koko päivänä! Tänään on syönyt melkein täydet 5 ! Että selkeesti paranemaan päin mennään kokoajan. Maitoa juo paljon ja yöllä herää nälkäänsä kun on syönyt muutamana päivänä niin huonosti. Joten yöllä annan maitoa 1-2 kertaa. Vesi hänelle ei oikein kelpaa, koska hänellä on selvästi nälkä.

Pitää nyt toivoa, että tuo yömaidon juonti loppuisi kunhan tyttö on täysin terve. Sitä todella toivon.Viime yö oli rankka, mutta siitäkin selvittiin. Onneksi minulla oli täällä eräs ihana ihminen auttamassa, ilman häntä en olisi selvinnyt. Ja sain Aadan hoitoon myös apua tänä aamuna. Sain nukkua pitkästä aikaaa pitkäään! Heräsin vasta 10:15 <3

Saa nähdä miten tuleva yö menee. Olen nyt kohottanut Aadan sängyn päätyä, josko se vaikka helpottaisi.


Tässä kuvia tämän illan fiiliksistä. Että kyllä me jo melken terveitä tosiaan olla. Taudille voidaan sanoa, että heihei, ethän tule uudestaan!

Aadan pusu äitille.4 kommenttia

 1. Kiva että voitte jo paremmin. Toivotaan ettei tauti tule uudestaan
  Meilläkin on nyt sitten eka korvatulehdus molemmat korvat. Antibioottikuuri tuli ja todennäköisesti myös vauvarokko ilman kuumetta. Näpyt tosin nyt jo lähes kadonnut .toivotaan ettei tule mitään korvatulehdus kierrettä. -Annelie-

  VastaaPoista
 2. Ihana aada, varsinkin tuossa karhuasennossa :D♡ ootte te kyllä samannäkösiä!

  VastaaPoista
 3. Ei varmaankaan vauvarokkoa ole - näpyt olis jo ilmestyneet.Eikä vauvarokossa ole yskää eikä nuhaa.Taitaa olla ihan kunnon flunssa.Toivottavasti ei yhtä pitkäkestoinen kuin meillä.Kuusi viikkoa tulee nyt täyteen taudin alusta ja vieläkin pienempi yskii.Yksi kuusikin syötiin kun kovatkin tulehtuneet.Lääkäri vaan totes että tän syksyn taudit on pitkäkestoisia.Joo,niin on,alkaa jo ottaa voimille vaikka kotona lapsukaisia hoidankin vielä.En osaa kuvitellakaan miten olisin voinut töissä tänä syksynä ollakaan.Kun siis ennen tuota flunssaa oli jo vesirokko molemmilla ja alkusyksystä enterorokkoa.Voimia ja paranemisia teille!

  VastaaPoista
 4. Hups,ei me nyt sentäs kuusia syöty vaan antibioottikuuri kun korvat oli tulehtunu! Kannattais ehkä mun keskittyä yhteen asiaan kerrallaan niin jotain selvää sais tekstistä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //