Kymmenen kuukautta takana päin.

Meidän tyttö puhuu!
Aada on nyt pari päivää hokenut sanaa "äitii". Ihan jatkuvasti kuuluu Aadan suusta tuo maailman kaunein sana. Olen niin ylpeä lapsestani. Ensimmäinen sana hänen suustaan on oikeasti sana "äiti". Voiettä. Tai no onhan Aadan suusta kuulunut muitakin sanan kuuloisia, mutta niistä en kuitenkaan ole näin varma kuin tästä sanasta.
Aada sanoo myös usein sanaa "ei". Ja tietenkin "mamma".
Mutta tuota ei sanaa hän on sanonut jo öö. 4kk ajan, että se taitaa olla vain yksi tavu muiden joukossa. Ja mamma sanakin tulee usein pötkössä "mamamamamamamamma".

No jokatapauksessa saanhan olla onnellinne tuosta sanasta? Saanhan? Voinhan kirjoittaa vauvakirjaan, että Aadan ensimmäinen sana oli äiti, voinhan? Huomaatte varmaan kuinka iloinen ja onnellinen olen. Pian minun rakas 10kk ikäinen tyttäreni puhuu minulle ja vielä tulee se päivä kun saan kuulla hänen suustaan lauseen "Äiti, minä rakastan sinua". Sitä päivää odotellessa.
Tämä äitiys on niin palkitsevaa. Se kaikki työ mitä olen nähnyt lapseni eteen tuottaa tulosta. Olen halunnut tyttärelleni vain parasta. Voiettä, miten onnellinne olenkaan tänään ollut!

Sunnuntaina kuulin Aadan suusta myös "äitintyttö" Hän sanoi sen kaksi kertaa. Ja kyllä siltä se kuulosti. Harmittaa, että en saanut sitä videolle, mutta siltä se kuulosti.

Tänä aamuna sain herätä sanoihin "äitii,äitii,äitii"

Ja jos ette usko minua niin voitte itse käydä kuuntelemassa sen instagrammissa.
Tässä linkki;
@mymiraclexgirlblogi

Aada täytti lauantaina 10kk !
Nyt on enään 2kk aikaa kun meillä juhlitaan 1v synttäreitä. Hui! Miten nopeasti tämä aika onkaan kiitänyt. Aina jaksan ihmetellä sitä.10kk kunniaksi otettiin muutamia kuvia. 
Kyllä oli naurussa pitelemistä kun otin näitä kuvia. Aada on erittäin kuvauksellinen lapsi. Ainakin tässä ensimmäisessä kuvassa. 
Aada on siis 61,1cm pitkä nyt 10kk ikäisenä. Hänellä on päällään 50cm mekko ja 50cm sukkahousut. En koskaan osannut ajatella, että sitten kun minulla on vauva niin puen hänet vielä 10kk ikäisenä 50cm vaatteisiin ja ostelen 50cm kokoisia vaatteita kirpputorilta. 56cm tai 62cm on varmaan synttärimekon kokokin ;) mutta en valita. Tällä menolla meillä on vaatteita kaapissa 5 vuotiaaksi saakka! 


4 kommenttia

 1. Kaunis tyttö, aivan valloittava♡

  VastaaPoista
 2. Ihanan vekkuli tuo kolmas kuva :)

  VastaaPoista
 3. Aada on niin sievä! :) ihanaa että olet onnellinen.

  -Eea

  VastaaPoista
 4. Ihana Aada :).
  Aloin lukemaan blogiasi kun olit raskaana ja ihan hurjan nopeasti on aika mennyt.
  Meillä poika kanssa jo 6kk, enkä voi ymmärtää mihin tämä aika oikein menee :D.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //