Hyvästi lattiataso!

Vihdoin syöttötuoli on täällä!
Heihei lattiatason ruokailut, hyvästi sitteri ja tervetuloa yhteiset ihanat ruokailuhetket! Mun vauvahan on jo melkeen taapero! Voiettä mikä fiilis itsellä onkaan ollut kun saa vihdoin ja viimein istua samalla tasolla lapsen kanssa. Ja Aada viihtyy todella hienosti uudessa ihanassa tuolissaan. Vaikka tuo meidän syöttötuoli onkin hmm.. No liian iso Aadalle tai Aada on liian pieni kokoinen tuohon tuoliin, mutta sujuu nää meidän ruokailut nyt paaaaaaaaaaljon paremmin kun aikaisemmin. Aada ei tietenkään kunnolla osaa vielä istua, mutta tässä sitä harjoitellaan.
Ollaan nyt pari päivää käytetty syöttötuolia ja Aadan asento paranee päivä päivältä. Yritän tukea Aadan selkää tyynyllä, peitolla tai millon milläkin, että olisi mahdollisimman tukeva.

Mutta nyt itse asiaan. Eli meidän syöttötuoli on Tripp Trapp,mutta se vanhempi malli.
Mä en itse asiassa henkilökohtaisesti tykännyt yhtään siitä uusimmasta mallista. Tai siis siitä baby set osasta. Se oli musta vaan ruma, mutta huom tämä on minun mielipiteeni ja siitä ei tarvitse välittää.

Minun vanhempani ostivat tuolin eräältä kaveriltani. Tuoli oli kulunut ja käytetty, mutta rakas isäni fiksasi sitä ja teki siitä kuin uuden.
Tämä on siis syntymäpäivälahja Aadan isovanhemmilta!

Tuoli ennen:Tuoli käsittelyn jälkeen:

Ostin tuoliin nuo pehmusteet ja turvallisemman selkänojan.
Ja tämä on sen muistaakseni v. 2006 jälkeinen selkänoja. Kauheasti näin työtä sen eteen, että saan selkänojan tuohon iskettyä paikalleen, mutta kyllä se sitten ihmeen kaupalla loksahti paikalleen.Neiti pääsi kokeilemaan ensimmäistä kertaa. 


Halusin tuolista saman värisen kuin ruokapöytä. Isäni onnistui tuolissa todella hyvin.
Tuoli on i h a n a !!!


Tämä kuva on otettu perjantaina.


Ja nämä tänään.


Asento paranee kokoajan. Pian Aada osaa istua ihan oikeasti! Sitä odotellessa!

Ainiin. Aada on oppinut työntämään itseään taaksepäin lattialla ollessaan. Muutaman kerran on peppu noussut ylös ja kädet menny kyynärnojaan. Saa nähdä lähteekö tuo tyttö ollenkaan ryömimään vai siirtyykö suoraan konttamaan tai kävelemään. Jää nähtäväksi.
Innolla kyllä odotan sitä, että Aada lähtisi kunnolla liikkeelle. Tai no.. Innolla ja innolla. Sitten saa olla Aadan perässä kokoajan. Tää elämä on tällä hetkellä niin helppoa, kun Aada ei liiku. Yritän nauttia tästä vapaudesta vielä hetken!

Meille muuten kuuluu ihan hyvää. Meillä on taas ollu kamalan kiireistä. Täällä on käynyt paljon ystäviä kylässä. Viime yönä meillä oli minua vuotta vanhempi äiti ja hänen 2,5v tyttönsä yökylässä. Ja huomenna meille tulee taas äiti ja Aadan ikäinen poika yökyläilemään. Ihanaa saada vieraita ja vielä yöksi<3 Rakastan tutustua uusiin ihmisiin ja rakastan elämisen ääniä! Täällä meillä on niin usein todella rauhallista, että ihan mukava välillä poiketa arjesta.

Ensi viikosta tulossa myös kiireinen ja ystävärikas viikko.

Mukavaa syyslomaa kaikille jotka saavat kunnian nauttia siitä!

7 kommenttia

 1. Sopii kyllä sun sisustukseen hyvin.Itse en tykkää ollenkaan Tripp Trappista.Se on vaan jotenkin niin kolhon näköinen.Meillä on ihana yli 50 vuotta vanha puusepän tekemä upea uniikki syöttötuoli. Kulkee suvussa aina seuraavalle vauvalle.

  VastaaPoista
 2. Vau miten upeaa työtä sun isältä! Ja voi miten ihana Aada! <3

  VastaaPoista
 3. Hieno tuo tuolin lopputulos! Osaatko yhtään sanoa, millä se on saatu aikaan? Omassa keittiössä seisoo kymmenen vuotta palvellut tuoli, jolle voisi jo tehdä vähän tuunausta...

  Olisi kiva, jos voisit tehdä joskus postauksen Aada isäsuhdeen hoitamisesta. Miten käytännössä hoituu, kun on välimatkaa? Onko Aada esimerkiksi tulevana isänpäivänä isänsä luona?
  Anteeksi uteluni, mutta näitä kuvioita kun hiotaan varmasti monessa muussakin kodissa toimiviksi.

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloinen Aada on <3 Aivan valloittava pieni prinsessa!

  Tosta tuolista tuli todella hyvännäköinen :) Kyllä teidän isä osaa!

  VastaaPoista
 5. En oo kyl ihan varma, mut siks voinu olla vaikee saada tuota selkänojaa paikoilleen, ku se ei passaa ton puisen kaaren kans yhteen. Siinä ei ehkä oo sillon puukaaren aikaan ollu selkänojaa ollenkaa. Mut hyvän näkönen tuoli! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana Aada!! Hyvältä näyttää istumisasentokin :) ja upea tuoli, väri sopii täydellisesti tohon pöytäryhmään!!

  VastaaPoista
 7. Mä en kyllä käsitä miksi täällä pitää udella aadan isästä ja heidän suhteestaan. Eiköhän se ole jokaisen oma asia, miten sitä hoitaa jne. Ja eihän me sitä tiedetä haluaako isä edes pitää lapseensa yhteyttä vai onko hänellä sellainen elämäntilanne ettei siihen pysty. Ei täällä blogissa täydy kaikkea kertoa, viisautta se on, jos täällä ei kaikkea jaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //