Uusi koti.

Viimeisinä viikkoina on tapahtunut paljon ja omat voimavarat ovat olleet ihan loppu. En vaan kertakaikkiaan ole jaksanut tämän kaiken ohelle päivittää blogiani. Olen pahoillani, mutta tämä on harrastukseni eikä työ ja mikään pakko minun ei ole tätä blogia kirjoittaa. Kirjoitan kun siltä tuntuu. Ja nyt tuntuu siltä, että haluan kertoa teillekkin hieman meidän tilanteesta.

Meille on tullut asumusero ja me olemme muuttaneet Aadan kanssa Tampereen suuntaan, lähelle omia vanhempiani. Meillä on nyt siis uusi koti. En tahdo meidän henkilökohtaisista asioista sen enempää kommentoida, mutta jos joku haluaa kantaa tätä asiaa rukouksin niin olen todella kiitollinen!

Voitte siis kuvitella miksi en ole jaksanut/ehtinyt kirjoitella. Olen joutunut juuri käymään läpi raskaan muuton ja olen joutunut huolehtimaan Aadasta ihan yksin. Olen ollut todella väsynyt, mutta nyt taas jaksaa. Olen saanut paljon voimaa siitä, että koti näyttää vihdoin kodilta. Meidän uusi koti on aivan ihana ja viihtyisä. Tai minä ainakin tykkään.
Aadan leikkinurkka.
(Ei se nyt tuolla leiki, mutta hyvä lelujen säilytyspaikka)Puhelimella otettu kuva makkarista muutama päivä sitten:Aada on nyt 8kk ikäinen. Edelleen päälle mahtuu 50cm bodyt ja 62cm bodyt ovat vielä hieman isoja.Vihdoin 44cm housut ovat jääneet pieneksi, että niitä ei enään käytetä ;) Aada on niin hirmu hoikka vyötäröltä ja jalat lyhyet, et ei mikään ihme, että monet 56cm housut ovat vielä todella isoja.

Aada käyttää liberon 2 koon vaippoja edelleen. Aadalle on puhjennut 4 kpl hampaita(ylhäällä 2kpl ja alhaalla 2kpl). Aada juttelee paljon, tykkää seurustella ja hymyilee paljon eli on yhtä sosiaalinen kuin äitinsä ;) Ja lisäksi aada on löytänyt uudet harrastuksen nimittäin kiljumisen. Omaa tahtoa löytyy todella paljon. Jos hän ei halua syödä hän ottaa lusikasta kiinni ja työntää sitä pois sekä puree hampaita yhteen. Nykyään ruokailut sujuukin vain tavaroita katsellen. Välillä Aadalla on kädessä äitin avaimet, hiusharja, lusikka, leluja tai päivän postit. Se on jännä miten kaikki muu kiinostaa enemmän kuin samat vanhat ja tylsät lelut. 


Meillä on 8 kk neuvola vasta parin viikon päästä. Joten en yhtään osaa sanoa Aadan tämän hetkistä painoa ja pituutta. 

Meille tuli myös kutsu sydämen ultraääneen taas vaihteeksi. Eihän sitä sydäntä olekkaan ultrattukun öö 3 kertaa. Kun kävimme Kotkassa Aadan omalla turnerlääkärillä hän kuuli Aadan sydämessä sivuäänen ja tähän liittyen saimme kutsun. Itse epäilen, että kuuliko lääkäri oikein ja luotan, että mistään vakavemmasta ei ainakaan voi olla kyse, koska onhan sydän ultrattu jo niin monta kertaa. Mutta se jää nähtäväksi.

Aika on mennyt niin nopeasti! Miettikää. Aada on ihan pian 9kk ikäinen. Muutama kuukausi ja minun oma pieni muru täyttää vuoden! ja sen jälkeen alkaakin kasvuhormooni piikkien antaminen. Hui! En voi vieläkään käsittää miten vauhdilla nämä kuukaudet onkaan mennyt. Pian saan jutella lapseni kanssa päivän kuulumiset ja kuulla kun hän sanoo "äiti, minä rakastan sinua". Sitä odotellessa.

Tällä kertaa en jaksa enempää kuulumisia päivitellä.  

35 kommenttia

 1. Ohhoh mitä uutisia! Muistan teitä rukouksin <3 Tsemppiä! Ja tosiaan saat päivittää siihen tahtiin kun itestä tuntuu hyvältä, minä ainakin itse kirjoitan blogiani itseäni varten ja muistoksi, joten ymmärrän myös sen jos muutkaan ei kirjoita niin hurjaan tahtiin :)

  VastaaPoista
 2. Ihana koti ja hirvee ikävä teitä molempia<3

  VastaaPoista
 3. Voi ei.. jotain tämmöistä mä pelkäsinkin kun et ole mitään kirjoittanut pitkään aikaan. Paljon voimia.. toivottavasti voit nähdä vanhempiasi ja ystäviäsi usein. Halauksia Aadalle. Ja sulle. Vaikkei tunnetakaan.

  VastaaPoista
 4. Mitä uutisia! Voimia hurjasti, muistetaan teitä! Ajatella miten nopsaa aika menee, ei sitä perässä pysy millään :)

  VastaaPoista
 5. . Tapaako Aada nyt isäänsä?

  VastaaPoista
 6. Paljon jaksamisia teille<3 itse olen aikalailla samassa tilanteessa, ollaan muuttamassa 1v tytön kanssa erilleen lapsen isästä, luultavasti rankkaa tulee olemaan, mutta uskon että selvitään, ja asioilla on tapana järjestyä. :)

  VastaaPoista
 7. En osannut odottaa mitään tämmöistä :( Voi kurja. Toivottavasti asiat muuttuisivat parempaan, vaikka vaikeahan ae täältä on koittaa sanoa, kun ei tiedä todellista tilannettanne. Voi itku. Onneksi Aadalla on vahva ja rohkea äiti! Te selviätte kyllä ja onneksi sinulla on läheiset välit vanhempiisi ja ystäviisi. Joillain, kun niitäkään ei ole. Voimia ja halaukset teille molemmille tytöille! Ehdottomasti muistetaan teitä rukouksissa!

  VastaaPoista
 8. Voimia ♡♡

  VastaaPoista
 9. Voi harmi. Voimia ja Taivaan Isän huolenpitoa teidän elämään! Ootte onneksi Aadan kanssa hyvissä käsissä, ja ne kädet kannattelee, oli tilanne mikä vain<3 Kaikki tulee menemään vielä hyvin!

  VastaaPoista
 10. Voimia! Asioilla on tapana järjestyä.

  VastaaPoista
 11. Paljon voimia, jaksamista, iloa ja onnea teille jokaiseen päivään <3 Ihana koti teillä! Olenkin miettinyt, että mitä teille kuuluu..Kiva, kun jaksoit tulla kertomaan kuulumisianne :)

  VastaaPoista
 12. Voi että miten surullisia uutisia, voimia kovasti!! Toivottavasti asiat järjestyy parhain päin <3

  VastaaPoista
 13. Voi kamala!!! Voimia teille ihan kauheasti! Otan reidät tietysti rukouksiini <3 toivottavasti asiat selkenevät pian. Voimahalit <3

  VastaaPoista
 14. Voi, miten ihana koti teillä on ja miten kaunis ja hurmaava Aada on <3 Paljon voimia teille.

  VastaaPoista
 15. En ole koskaan ennen kommentoinut mitään vaikka olen seurannut blogiasi jo pitkään, mutta nyt halusin jättää merkin ja valaa sinuun vähän uskoa siitä, että kaikella on tarkoituksensa ja asioilla on tapana järjestyä. Toivottavasti voit olla pian onnellisempi kuin koskaan!

  VastaaPoista
 16. ♡♡♡ Iso tsemppihalaus, Eve!!

  VastaaPoista
 17. Ihanan näköinen tuo teidän uusi koti :).
  Virtuaali- halaus ja paljon jaksamisia sinulle ja Aadalle :).

  VastaaPoista
 18. Tsemppiä uuteen arkeen! Koti näyttää tosi viihtyisältä :)

  VastaaPoista
 19. Mä pelkäsinki että jotain kamalaa on tapahtunut/sattunut ku pitkään aikaan ei mitään kuulunut..
  Paljon voimia teille! Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin. Olette rukouksissani.:)

  VastaaPoista
 20. voi ei, jaksamisia sinne itsesi ja tyttösi kanssa.

  VastaaPoista
 21. Voimia sinne raskaan tilanteen keskelle <3

  VastaaPoista
 22. Ihana kuulla teistä, mutta tosi harmi tuo asumusero :/ ihanaa kuitenkin että aadan kanssa kaikki hienosti ja teillä on uusi kaunis koti! ♥♥

  VastaaPoista
 23. Kuten joku jo sanoikin, asioilla on tapana järjestyä. Tilanne on ikävä, mutta toivottavasti ajan kanssa löytyy kaikille osapuolille sopiva ratkaisu ja ihan mahtavaa, että sulla on nyt tukiverkko lähellä :) Uusi koti näyttää kauniilta!

  VastaaPoista
 24. Ikävä kuulla erosta, voimia ja haluaksia sulle. Tosi kaunis teidän uusi koti!

  VastaaPoista
 25. Voimia sulle <3 Ihana koti teillä !

  VastaaPoista
 26. Voimia sulle! Oon seurannut blogiasi jo pidempään, mitta en kommentoinut. Minä jäin yksin lapsen kanssa jo raskausaikana. Ei elämä aina mene niin kuin suunnittelee, mutta Taivaan Isä kääntää kyllä lopulta kaikki parhain päin. Ihana uusi koti teillä!

  VastaaPoista
 27. Voimia <3 olet vahva nainen, pärjäät aivan varmasti! :) ihana kuulla teistä pitkästä aikaa ja teidän uusi koti näyttää aivan mahtavalta, vau!

  VastaaPoista
 28. Heippa, olen seurannut blogiasi aika alusta. Täällä kuukautta nuorempi poika ja tilanne tismalleen sama, asumus ero ja muutto takaisin Tampereen läheisyyteen. Voin siis sanoa että tiedän kuinka kurja tilanne on. Pieni toivo elää ehjästä perheestä, mutta pieni. Toivotan hurjasti voimia sillä niitä tarvitaan ;)
  Toivoo: H

  VastaaPoista
 29. Toivon, että Taivaan Isä saisi pitää sinua ja Aadaa hellästi kämmenellään. Asioilla on taipumus järjestyä, jotenkin. Rohkeutta ja voimia!

  VastaaPoista
 30. Voi ei! Todella ikävä lukea asumuserostanne. Hirmuisesti voimia ja jaksamisia sinulle Eve, ja toivottavasti pikku-Aadalla on kaikki hyvin :)

  VastaaPoista
 31. Minäkin olen seurannut blogiasi jo Aadan syntymän tienoilta saakka, itselläni on samanikäinen lapsi. Ja tiedän myös, millaista on olla yksin vauvan kanssa. Paljon voimaa sinulle, kaikki varmasti järjestyy. Halaus.

  VastaaPoista
 32. Voi, huomasin vasta nyt tämän aiemman päivityksesi. Paljon voimia sinulle Eve rankassa tilanteessa. Kaikki menee ihan varmasti parhaimmin päin <3

  Aivan ihana koti on teillä ja Aada on yhtä ihastuttava kuten aina :)

  VastaaPoista
 33. Toivon sydämestäni, että kaikki järjestyy! Kiva koti teillä ! Aika tekee tehtävänsä... mitä sitten ikinä jatkossa tapahtuukaan, niin olette hyvissä käsissä, kun Taivaan Isä on kanssanne. Yksinhuoltajan elämä on varmasti rankkaa, mutta uskon, että saat lastenhoito apua... En kuitenkaan ihan ymmärrä lapsen isää, miten voi tehdä noin? Että antaa teidän muuttaa...Aika itsekästä minusta...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //