Kierien eteenpäin.

(Puhelinkuva postaus)

Meidän viime päivät on kulunut flunsasta toipumisessa. Aada oli ensimmäistä kertaa flunssassa, mutta eipä se pahemmin näyttänyt pikku tyttöä riepottelevan. Hieman nenä vuoti, räkää nielussa ja ääni hieman painoksissa. Kuume ei onneksi noussut missään vaiheessa. Itsellä oli muutamana päivänä hieman kuumeinen olo ja todella kammottava päänäsärky kolme päivää. Nyt on onneksi tervehdytty ja tänään me käytiinkin moikkamassa ihanaa ystävää ja hänen 2v poikaansa. Flunssaset tytsyt, mutta silti jaksaa hymyillä.


Me tutustuttiin myös viime viikolla paljon kotimme läheisyyteen. Löydettiin muutama uusi leikkipuisto mihin tehdään retkiä kun Aada on vanhempi. Käveltiin uusia teitä ja löydettiin oikopolkujakin ;) Ulkoiltiin viime viikolla aika paljon ja se piristää meitä kumpaakin. Rakastan työnnellä vaunuja ja katsella iloista tytärtäni. Aada on aina niin iloinen. Muistan kuinka haaveilin raskaana ollessani siitä kun pääsen työntelemään vaunuja. Voiettä sitä tunnetta kun ensimmäisen kerran laitoin Aadan vaunuihin ja pääsin työntelemään.Silloin olin ylpeä ja onnellinen äiti! Se oli niin ihana tunne. Näyttää kaikille, että minä olen saanut jotain noin ihmeellistä ja noin suurta aikaiseksi nimittäin oman pienen prinsessan! Se oli niin mahtava tunne. Tuota prinsessaa on halunnut esitellä ympäri maailmaa. Minun oma pieni päivänsäde.
Ja edelleen tuo tunne on, mutta ei enään niin voimakas kuin silloin kohta 9kk sitten ;)

Muistatteko te ensimmäisen kertanne kun pääsitte
 työntelemään vaunuja jossa oli teidän uunituorre 
nyyttinne?


Tää on jo parin viikon takanen kuva, mutta oli pakko laittaa tämmönen tähän väliin. 
Eikö toinen oo söpö :)


Käytiin paikallisessa pitseriassa ja Aada istui ekaa kertaa syöttötuolissa :)
Harjoittelemista tämä vielä vaatii ja ei se kovin kauaa tuossa viihtynyt, mutta kokeiltiinpahan kuitenkin.


Aada on alkanut päristelemään ihan kauheasti kun syödään. Joka paikka on täynnä ruokaa ja vaatteet saa vaihtaa muutamaan kertaan päivän aikana. Sottaisaa puuhaa!


Tää kuva on aika huono, mutta oli hauska kun Aada pomppi kiikussa ensin ihan innoissaan ja vähän ajan päästä huomasin, että toinen on ihan väsähtänyt. Se vaan roikku keinussa ja oli oikein tylsistyneen näköinen. Sen jälkeen otin Aadan aika äkkiä pois ja kiereskelin naurussa. Hän oli niin säälittävän ja hauska näköinen samaan aikaan.

Hyppykiikku on ihan hyvä ja Aada tykkää siinä kovasti olla, mutta olen aika tarkka. En läheskään joka päivä laita Aadaa tuohon hyppimään. Jotenkin vaan pelkään, että se ei kohta viihy enään missään muualla ja sitten se ei opi kävelemään kunnolla. Mutta pieniä hetkiä kerrallaan muutaman kerran viikossa riittää hyvin :)


Mitenkäs se meni... Minä en ainakaan osta lapselleni kännykkää ennenkuin hän on 10 vuotias tai opeta häntä käyttämään mitään älylaitteita. No Aadaa ei tarvinnu opettaa. Aamulla se oli tabletin kimpussa. Osasi katsoa sään ja säätää hieman asetuksia. Oikein taitava tyttö. Vähän se maistelikin, mille se maistuu ja sen jälkeen tabletti vaatikin perusteellista pesua. 


Meillä muuten liikutaan! Liikutaan aika nopeasti ;) Mutta vaan kierien! Ja se kieriminen onnistuu todella hienosti ja nopeasti. Aada on jo nyt aika vilkas vaikka vaan kierii. Lisäksi tänä aamuna Aada oli kovasti menossa konttausasentoon. Pylly nousi, mutta käsillä ei jaksanut yläkroppaa nostaa tarpeeksi. Saa nähdä jääkö Aadalta ryömimisvaihe kokonaan ja alkaakin ensin konttaamaan :D 


Aada kieri leikkimatolta tuohon kohtaan. Oikein tyytyväinen oli suoritukseensa, sitten äiti tuli ja pilasi sen. Nostin Aadan takasin leikkimatolle ja eikö se kohta ollu taas samassa kohtaa.


Olen itse innostunut nyt ajatuksesta "superdieetti uusiksi". Sain ystävän mukaan salikaveriksiksi ja yritetään kummatkin laittaa ruokavalioon uudistusta. Viimeksi lähti superdieetissä - 5kg ja 27cm vyötäröltä. Saa nähdä mitä tästä dieetistä tulee. Haaveena olisi saada hieman lihasta ja kiinteytystä. En ota tavotteeksi tiputtaa painoani. Se on jo tarpeeksi alhainen, mutta kiinteytystä tarvitsen! Ja no ainahan terveellinen ruokavalio on tervetullutta. Pitäkää peukut pystyssä, että onnistun. Nimittäin minussa asuu myös erittäin laiskaeve, joka mielellään makaa sohvalla, eikä liiku.

Katsellaan miten käy mun superdieetti haaveiden :) Jännää! Odotukset on taas niin suuret, toivottavasti en joudu pettymään ja osaan pitää itseni kurissa. Jännittää, että osaanko sanoa mun suola/rasva/makeahiemoilleni EI. Toivotaan parasta! 

1 kommentti

  1. Hui kun aika menee nopeasti:). Muistan kun luin blogiasi silloin kun olit raskaana ja nyt Aada on jo noin iso tyttö. Ja suloinenkin vielä :)!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //