Kesäloma kuulumisia.

Täällä on monet kysellyt seuraavaa postausta. Kerroin vähän aikaa sitten haastavasta elämäntilanteesta, eli postauksissa voi mennä aikaa. Tällä hetkellä kaikki energia kuluu niin paljon muuhun, että en ole ehtinyt kirjoitella kuulumisia blogiini. Pyydän anteeksi, mutta tälle en voi mitään. Pyrin kirjoittelemaan niin useasti kuin vaan jaksan.

Ystäväni meni heinäkuun viiminen lauantai naimisiin. Tämän näköisenä lähdin häitä juhlimaan. Sain kunnian olla yksi morsiusneidoista eli kaasoista. Oli aivan mahtavat häät. Instagrammista voi käydä seurailemassa enemmän kuvia häistä ja no muutenkin meidän elämästä. Instaa päivitän paljoa ahkerammin kuin blogia. Se on hieman helpompaa ja ei vie niin aikaa. Sinne siis meitä seuraamaan Hopihop!

Nikki: MYMIRACLEXGIRLBLOGI
Olimme puolitoista viikkoa taas Tampereen suunnalla minun perheeni luona. On niin ihana nähdä omaa perhettä. Kaipaan perhettäni todella usein. Tämä välimatka ei ole yhtään mukava. 2,5h pitää matkustaa aina suuntaansa ja jos junalla kulkee niin välissä on ainakin 2 vaihtoa. Todella rasittavaa! Mutta on se sen arvoista. Viihdyn oman perheeni parissa niin hyvin ja saan paljon apuja Aadan hoitoon. Sehän on oikein luksusta kun äitini hakee Aadan aamulla vierestäni ja minä saan jäädä nukkumaan joksikin aikaa.


Pieni virkistyshetki vanhmpien terassilla. Ja Aada nautti!


Käytiin särkänniemessä. 
Ensimmäinen kerta kun en itse käynyt laitteissa. Voih tätä se äitiys teettää.
 Joskus kivasta on luovuttava.
Ei Aada tota oikeasti syö. 
Se kiinnostui tuosta pillistä ja nappasi sen suuhunsa. 
Tää on vaan tämmönen hauska tilannekuva.

Näsinneula ja varpaat. Aada kohtasi hammasharjan ensimmäistä kertaa. 
Heti tiesi mitä sillä tehdään ;)Näin helteiden kunniaksi ollaan käyty myös rannalla.

Ja shopaillakkin piti. Löysin kirpparilta muutamia newbien vaatteita ja rakastuin. Oli niin huippu löytöjä. Lisäksi ostin itselleni muutaman paidan. Uudet vaatteet piristää aina<3


Käytiin Tampereella tapaamassa myös muutamia mammoja ja heidän pikkuisia. 
Aada sai kunnian olla ainoa tyttö. 

 Tässä Aada on enonsa sylissä. 
Nämä kaks tulee oikein hyvin toimeen keskenään.


Ja tämä kuva on loistava.
Aada veti peiton päänsä päältä 
"mä tahon vielä nukkua, älä häiritse nyt"

Suloinen<3


Monet ovat hyppykiikkua vastaan, mutta minä en ole. Minun sisarukseni ovat siinä hyppineet niin kyllä Aadakin hyppii. Mielestäni kiikussa ei ole mitään pahaa jos siinä ei tuntitolkulla toista pidä.
Me saatiin hyppykiikku Tampereen päässä vanhempieni ystäviltä ja testattiin sitä heti.
Aada tajusi heti idean.
Paljon hän ihmetteli, että mihin hän oikein joutui, mutta viihtyi siinä tosi hyvin.


Ja tässä hieman infoa:


Vaatekoko:
-Edelleen käytämme muutamia 44cm housuja sekä myös 50cm housuja.
-Bodeissa on siirrytty 56cm, mutta muutama 50cm menee vielä.
-Hatuissa koko on jo 43cm

Ruokailut:
-Maitoa menee jokaisella ruoalla 100ml. Juomme nan2 maitoa.
-Öisin Aada juo kerran 100ml maitoa. Mutta välillä hän nukkuu koko yön eikä maitoa tarvita. Pian alammekin vierottamaan Aadaa yömaidosta.
-Aamulla klo 8-9 syödään puuroa jossa on marjaa tai hedelmää seassa.
-klo 12 aikaan syödään liharuoka. Tunnin päästä Aada alkaa nukkumaan ja nukkuu usein 3 tuntia.
-klo 16-17 syödään joko liharuoka tai hedelmää. Se riippuu siitä paljon kello on.
-klo 19 aletaan iltapuuhille ja syödään pieni annos puuroa ja maitoa. Aada nukahtaa usein klo 19--20.30 välillä. Joskus on päiviä kun menee nukkuminen myöhempään ja joskus saatetaan alkaa nukkumaan jo klo 18.30. Se riippuu paljon siitä onko Aada nukkunut päiväunet ja minkä mittaiset.

Mitä Aada osaa?

-Ottaa lelun käteen ja laittaa sen suuhun.
-Ottaa varpaista kiinni molemmilla käsillä
-Nostaa päätä kun on mahallaan ja kannatella sitä.-Kääntyä kyljelleen
-Kääntyä mahalleen
-Hymyillä, nauraa ja jutella
-Aadalta on pikku hiljaa alkanut löytymään oma tahto ja itkukin on jo paljon vaativampaa kuin kuukausi sitten.

Millainen Aada on?

Aada on sosiaalinen pieni tyttö. Hän haluaa paljon seuraa ympärilleen ja ei viihdy yksin. Kun menemme uuteen paikkaan hän tarkkailee paljon ympäristöä ja käy jokaisen uuden ihmisen tarkkaan läpi ennenkuin päästää itsestään ääntä. Hän on hyvin varovainen tyttö. Tempperamenttia löytyy ja paljon. Jos hän ei saa tahtoaan läpi niin vastassa on kiukkuinen ja tulinen tyttö. Aada viihtyy paljon vaunuissa ja tykkää katsella ympäristöä. Hän rakastaa valoja ja erilaisia ääniä. Mango on meidän herkku välipala ja kanasta hän tykkää kovasti. Aada on sikeä uninen ja ei herää koviinkaan ääniin kun nukkuu. Hän on oikein hyvätuulinen, iloinen ja aurinkoinen tyttö. Äitin rakas.


Tällä hetkellä Aada kääntyy niin paljon mahalleen, että se häiritsee yö unta. Monta kertaa saa yön aikana ravata Aadan huoneessa kääntämässä tyttö takaisin kyljelleen. Lisäksi Aada on alkanut näkemään todella voimakkaita painajaisia. Joudun välillä herättämään Aadan painajaisestaan keskellä yötä. Kun nostan hänet syliin ja sanon "Aadaa, Aadaa" Niin silloin hän yleensä herää.

11 kommenttia

 1. Mikä on se haastava elämäntilanne? Voisit edes raapaista pintaa kun on inhottavaa lukea että sulla menee huonosti eikä yhtään tiiä miksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En aio enempää yksityiselämästäni tänne kirjoitella :)

   Poista
 2. Meillä on myös noita painajaisia, joskus monta yötä putkeen :( ei yleensä edes herää muutenkuin laittamalla valot päälle ja monta kertaa toistelemalla "ei hätää". Itku on ihan paniikki itkua, mutta ei niitä varmaan mitenkään voi estää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on todella inhottavaa :( väsyttäävää koko perheelle!

   Poista
 3. Voi miten mahdottoman suloinen tyttö teillä onkaan! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ihanasta tytöstä! :)

  VastaaPoista
 5. Sairasta...

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia! Aada ei taida vielä olla tarpeeksi iso tuollaiseen hyppykiikkuun kun näyttää niin huonolta tuo asento.Vauvan pitäis myös osata seisoa siinä niin että koko jalkapohja ottaa alustaan.Aada vielä jotenkin roikkuu ja kädenkäänteessä ei pääse vapaasti alas. Inka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu Aada on lyhyt ja niinkuin tekstissä sanoin niin me kokeilimme kiikkua ensimmäisen kerran. Aada on todella pieni, mutta varaa todella hyvin jo jaloilleen. Jos totta puhutaan niin kiikku on liian iso. Meillä on kotona pienempi kiikku odottamassa mitä emme ole vielä asentanut ja tuo oli mummolassa tuo kiikku. Jos käytämme kiikkua kotona niin sitä pitäisi pienentää sen vuoksi, että kiikku on liian suuri. Mutta Aada viihtyi siinä kaikesta huolimatta todella hyvin. Kuvissa se näyttää siltä, että hän ei varaa hyvin jaloillaan maahan, mutta se ei pidä paikkaansa. Hän varasi todella hyvin jaloillaan ja pomppi koko jalkaterän voimalla itsensä ilmaan :) olet aivan oikeassa siis, mutta tämä oli kokeilu kerta :)

   Poista
 7. Siis piti olla 'kädetkään' ,ei kädenkäänteessä. :) inka

  VastaaPoista
 8. Kiva postaus ja kiva kuulla kuulumisia! :) Aurinkoista kesänjatkoa teille! Siunauksin vakiolukija :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //