Terveenä(kö) ?

Me tehtiin äitienpäivälahjat tänä vuonna mummolle ja mummille. Ensimmäistä kertaa itse käsittelin taikataikinaa ja ensimmäinen satsi menikin kyllä ihan piallla, mutta toisella kerralla onnistuttiin vähän paremmin.


Ensimmäisellä kerralla käytin voiteluun kananmunaa ja en tajunnut käyttää mitään muotoiluun.

No sehän meni ihan pilalle. En onneks ottanu lopputuloksesta kuvaa.

Seuraavalla kerralla otin yhteyttä tuttavaan, ihanaan Jonnaan joka auttoi minua.
Ja sitten onnistuinkin jo paremmin!
Aada katsoi vierestä välillä ei niin tyytyväisenä.
Ohje:
6dl jauhoja
3dl suolaa
3 dl vettä
2 rkl öljyä.

Olin onnellinen lopputuloksesta.

Mitä meille tänään kuuluu?

Tänään aamu alkoi lenkkeilyllä. Jätin kotiin Aadan ja Miikan nukkumaan ja lähdin yksikseni lenkille. Ja kyllä uskokaa tai älkää niin tämä mamma juoksi yli puolet matkasta !!! Ja se teki kyllä hyvää. 40min jaksoin kävellä/juosta ja sitten yllätti kamala jano.

Mä oon niin huonossa kunnossa. Mun fyysinen kunto on kyllä niin surkea, että olin oikeasti aika tyytyväinen, että jaksaoin noinkin paljon juosta.


Otettii pienet tirsat, lenkin jälkeen.Kotona loukkasin jalkani ja se on edelleen hieman kipeä. Pelottaa jos tämä dieetti menee nyt ihan pipariksi tämän kipeän nilkan vuoksi. Toivotaan, että se paranee muutamassa päivässä. Kylmää olen siinä pitänyt ja sidettä. Kylmägeeliäkin laitoin. Toivotaan, että nilkka tulee kuntoon <3

Dieetti on kuitenkin lähtenyt todella hyvin käyntiin. Pian 2 vko mennyt ja jokapuolelta on lähtenyt 2-4cm pois. Myös paino on pudonnut 1,6kg. Olen onnellinen kun tulee tuloksia! Näyttää siltä, että 49e ei mennyt hukkaan! Vaan tästä on ihan oikeasta hyötyä!

Myös Aada ei ole täysin terve. Eilen illalla Aada oli kylmä ja posket punaiset. Hän oli todella unelias ja nukahti nopeasti. Hän nukahti niin nopeasti, että en ehtinyt mitata lämpöä. Enkä halunnut herättää toista, kun hän oli niin väsynyt. Aada nukkui klo 18-04 välisen ajan, heräsi kerran ja nukkui 08 saakka. Aamulla tyttö oli hiestä märkä ja edelleen unelias. Ja päivällä hän nukkui 4h päiväunet.  Nyt Aada on virkeä ja touhuille leikkimatolla. Eikä ole lämpöä.
2 kommenttia

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //