Nyt lähtee läskit kävelemään!

Mitä Aadalle kuuluu?

Aada on kehittynyt huimaa vauhtia. Hän ottaa jo lelusta kunnolla kiinni ja vie sen suuhun. Paljon maistelee ja ihmettelee. Nauraa ääneen ja meidät aamut alkaa aina Aadan suloisella hymyllä.

Aada osaa kannatella taas enemmän päätä kuin aikaisemmin. Kehitys on huimaa! Aada kääntyy myös itse kyljelleen,mutta vielä mahalleen ei ole malttanut mennä.


Ruokaa menee aina se n. puoli pilttipurkkillsta, mutta turnertytölle se on kuulemma normaalia. 
Olen kantanut hieman huolta Aadan syömisestä, koska hän syö kerralla niin vähän. 
Mutta onneksi olen saanut nyt VIHDOIN ja viimein paljon tukea muilta turnertyttöjen 
äideiltä ja vihdoin ymmärrän
 lastani enemmän.Tästä määrästä meni kaikki maito ja piti hakea enemmän maitoa, mutta sosetta meni vähän alle puolet.
Kukkakaali-parsakaalisose :)

Juodaan maito aina soseen jälkeen.Olen kuullut, että kasvuhormoonihoidoilla Aadalle tulee 5-10cm pituutta hänen tulevaan pituuteensa lisää. Aadasta voi tulla tuon  -4,5 käyrän mukaan n. 120cm pituinen, mutta varmaahan se ei tietenkään ole. Perimä vaikuttaa siihen myös, joten pitkä tyttö Aadasta ei tule. Nimittäin itse olen vain 152cm pitkä.

On ollut aivan mieletöntä saada vihdoin vertaistukea. Olen todella iloinen siitä! Ja edelleen odotan todella paljon tulevaa kehityspoli käyntiä. Päästään juttelemaan Aadan omalle lääkärille. Eli ns. endolle. Endo nimeä varmaan alan käyttämään blogissani, eli se tarkoittaa Aadan lääkäriä. Pitäkää tämä mielessä ;)

Mitä minulle kuuluu?

Itse aloitin tänään superdieetin (fitfarm) Maksoin siitä 49e ja tämä dieetti kestää 6vk. Se ei ole sellainen dieetti, että siinä syötäisiin vähän vaan päin vastoin. Syödään paljon, mutta terveellisesti, vaikka kaikki ruoat punnitaankin tarkasti. Suosittelen! Ennen superdieetin aloittamista piti saaha tietenkin euronjuusto.
Nyt sanon mäkkiruoalle heihei vähintään seuraavaksi kuudeksi viikoksi.
2 kassia ruokaa. 
Näillä ehkä pärjätään tämä viikko.


Tänään tein myös ensimmäisen kunnon treenin ja se oli kyllä kamalaa. Kokoajan ajattelin, että miten sitä voikaan olla näin huono kunto. Aada katsoi vieressä tyytyväisenä ja mietin, voi kunpa saisin vain tyytyväisenä katsella.


No olo on kuitenkin hyvä ja terveellinen. Tavoite olisi pudottaa vyötäröltä senttejä ja olisi todella ihanaa jos saisin 3kg pois painostani, mutta se ei ole minun tavoitteeni, se olisi vain hienoa.


En aio tänne laittaa kuvia ainakaan kesken dieetin kropastani. Katsotaan laitanko sen jälkeen kun dieetti on ohitse edes tietoa tuloksista. Saa nähdä.

Te ketkä olette kyseistä dieettiä kokeillut, 
kertokaa mielipiteitä?
Haluan kuulla :)


Ainiin ja kaikkien kamalinta tällä hetkellä on tämä kauhea hiustenlähtö. Onko musta tulossa kalju. Lähteekö niitä hiuksia oikeesti jatkuvasti. Millon tää kamala hiustenlähtö loppuu. Tiedän, että se johtuu siitä, että olen synnyttänyt, hormoonit jne.. Mutta,että niitä hiuksia lähtee näin paljon!

Yhyy. Hiukset ohenee ihan hirveästi. Vuosi sitten hiukset ja maha kasvo samaan tahtiin. Nyt hiukset tippuu päästä ja toivon mukaan maha vaan pienenee<3


Ps.
Muistakaa kaikki, että sivuillani on arvonta käynnissä. Muistakaa osallistua. 
Arvontaan pääset tästä
--> 18 kommenttia

 1. Haha, mulla hiuksia on lähtenyt taas ihan sikana pois nyt raskauden aikana :D koko ajan lähtee. Kuulemma sekin normaalia, mulla ei sitten lähe synnytyksen jälkeen. :) Mut älä huoli,se, et tuntuis et hiukset ois yhtäkkii ihan SIKAohuet, johtuu siitä et ku raskausaikana sulle varmaan tuli sellane extratuuhea tukka :) Hiustenlähtö johtuu siitä, kun sun hiukset oli koko raskauden ajan kasvuvaiheessa (mikä ei ole niille normaalia), niin nyt sitten monta hiusta siirtyy kerrallaan siihen tippumisvaiheeseen :) en tiiä selvensikö yhtään, kun tuli niin sekavaa tekstiä xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho sulla iha päin vastoin :) mul tuli älyttömän paksut hiukdet raskauden aikana nyt oon joutunu hyvästelee ne. Yhyy.

   Poista
 2. Jukra miten suloinen Aada onkaan, ihana hymy! Hienoa, että kehitystä tulee. Ne uudet harppaukset on huippuhyvän tuntuisia aina, muistan miten meidän pojan kohdalla uusista jutuista iloittiin ihan hurjasti :) Fitfarmin diettejä en ole kokeillut, mutta ne muutoskuvat mitä netissä pyörii välilllä on ihan huimia. Ehkä mäkin joku kerta kokeilen, tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, niin on hän aika suloinen <3 jep ne muutoskuvat on kyl hurjiiii!!

   Poista
 3. Anonyymi5/5/14 22:00

  Olis kiva tietää sun paino!:) mittaa vaikka vyötärönympärys jne. ennen ja dietin jälkeen.kertoo enemmän ku vaaka!! Isohan et oo tosiaan muutenkaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep olen mitannu ja ottanu ennen kuvat ;) painoa en tahdo kertoa, koska ei sillä ole merkitystä :D

   Poista
 4. Hiustenlähtö loppuu kyllä! Siinä lähtee kaikki ne hiukset mitä on raskausaikana jäänyt normaalista lähtemättä joten lopputulos on ihan normaali :) tsemppiä dieettiin,mulla loppui nyt se 6 viikkoa mut terveet elämäntavat saa jäädä kyllä pysyäkseen! Eli just paljon kasviksia ja hyvä ateriarytmi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps. Se oli vaan kauheeta nähä miten PALJON hiuksia löhteekään :D juuu toivotaa et jää terveet elämäntavat <3

   Poista
 5. Anonyymi6/5/14 05:57

  Hienoa että olet saanuy js löytänyt vertaistukea se on kultaakin kalliimpaa olen itse sen huomannut parissa jutussa joihin itse käytän vrt tukea.yritän muistaa endo lyhenteen lääkärinä tässä yhteydessä., itselleni endo lyhenne on epävirallinen lyhennys sanasta endometriiosi jota sairastan.meillä juodaan myös maidot soseen jälk. Ollaan vasta aloitettu maistelu eli ei mee viel puoltakaan prk; kia.peruna ja päärynä kokeilussa. Tsemppiä painonpudotusurakkaan.munkin pitäs ottaa itseäni niskasta kii ja antaa läskeille kyytiä.hiuksia multakin lähtee hirveästi ja mulla kun on muutenkin niin ohkaset hiukset:(-annelie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vertaistuki tuntuu kyl älyttömän hyvälle <3 mullaki on myt iha sika ouhuet hiukset :( kyynel.

   Poista
 6. Anonyymi6/5/14 09:52

  Kyllä se hiustenlähtö loppuu - joskus. :D Ja suerdieetillä viime syksynä multa lähti 10kg et kyl se tehokasta on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, no todellq tehokasta ilmeisesti :) mulla lähteny mwlkee pari kiloa nyt ;)

   Poista
 7. Anonyymi6/5/14 13:24

  Tuo superdieetti on todella toimiva, eli lämmöllä suosittelen. Jos ei ole painoa mitä pudottaa, niin takuulla kyllä kiinteytyy. Olen ollut itse aiemmin samaisella ja nyt eilen aloitin uudestaan. Itselläni muutama raskauskilo mitkä haluaisin pois ja tuon avulla opin myös syömään "oikein", kasaamaan ruoka-annokseni erilailla kuin aikaisemmin. Aiemmalla kerralla ei tainnut lähteä kun kaksi kiloa, mutta olinkin tuolloin jo "hyvässä kunnossa". :D tosi paljon tsemppiä dieettiin! :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi8/5/14 22:41

  Hei! Aivan ihana blogi! Aada on aivan hirmu söpö ja upea tyttö, sulatti sydämeni täysin. Mulla itsellä on Aadaa vuoden vanhempi tytär (syntynyt heinäkuussa 2012), joka on taas ikäistään paljon pidempi (olen suvun lyhin nainen, 168cm pitkä ja mieheni on yli 190cm pitkä. Meidän suku on siis hyvin pitkää, kuten olet varmasti serkkuni perheestä huomannut =Aadan kummitäti) ja saadaan kuulla siitä joskus vähän ilkeääkin huomauttelua mikä harmittaa mua välillä tosi paljon. Tyttöä myös pidetään ikäistään vanhempana (tottakai) ja sitten helposti ajatellaan, että onko neidissä "jotakin vikaa" kun tyttö ei vielä osaa kunnolla puhua.
  Ennen kun aloin odottamaan tytärtäni niin päätin, että jos koskaan lapsia saan niin mä haluan olla iloinen ja jatkuvasti läsnä oleva äiti eli täysin erilainen kun mun oma äitini on minulle ollut. Päätin myös, että hyväksyn lapsen sellaisena kun hän tulee olemaan, oli kyse sitten jonkinlaisesta erikoisesta ominaisuudesta vai ei. Meidän tytön oma ominaisuus on se, että hän nyt sattuu olemaan toisia ikäisiään ainakin päätä pidempi ja pituuskasvu huitelee aivan jossakin omilla käyrillä.

  Minusta on aina inhottavaa kuulla, että jos lapsi on jotenkin erilainen kuin ns. normaalit lapset, niin sellaiset lapset mielletään erilaisiksi. Tokihan siihen liittyy paljon sellaisia asioita, jotka tarvitsee paljon enemmän huomiota. Minusta lapsia, tai ihmisiä yleensä, ei pitäisi verrata toisiinsa ja eritellä "normaaleiksi" tai "erityisiksi". Lapsi on aina lahja oli hän sitten millainen tahansa ja aina kaikelle on oma tarkoituksensa vaikka asioita ei ehkä heti ymmärtäisi tai ne harmittaisivat. Te olette saaneet Taivaan Isiltä ihan mahtavan pakkauksen <3 Pidän siitä, miten sinun/teidän positiivinen asenne huokuu sun tekstistä, olette aivan mahtavia! Aada saa olla onnellinen kun tytöllä on noin mahtavat vanhemmat sekä empaattinen äiti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiiitos ihanasta kommentistai :) hauskaa rttä olet sukua petulle :) ! Voiettä :) niin meitä kaikkkis on niin erilaisia, isoja ja pieniä, pitkiä ja lyhyitä. Kurjaa kuitenkin,,että pidetään ikäistään vanhempana ja saat selitellä. Itekki joudun suustani kiinni udein kauppareissuills kun ihmetellään onko aada vastasyntynyt jne.. Aina saa selitellä..

   Poista
 9. Mä kokeilin tuossa reilu vuosi sitten, mutta dieetti ei vain onnistunut siinä elämän tilanteessa. Nyt tulevan pienen synnyttyä ajattelin kokeilla uudestaan, kun päällä ei ole töitä ja opiskeluja. Ruokien laittaminen ja miettiminen varsinkin tien päällä oli hankalaa. Uskooisin sulla menevän ihan hyvin. Tsemppiä!

  http://inkasmoments.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiittos :) oon tehny sillei et ku oon ostanu tyylii kanas niin ottanu siitä tietyn määrän ja tehny ja sit samaa ruokas niin kauan kunnes paketti tyhjä ja sit taas seuraava ewim. Nauta :)

   Tsemppiii sulle sit ku se on ajankohtaista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //