Ihana aurinko hellii meitä.

Täällä on ollut erittäin rankka eilinen ilta, yö ja tämä aamu. Aada huusi eilen illalla kurkkusuorana todella pitkään. Meillä ei ollut mitään lääkettä kipuun ja tutin pureskeleminen ei auttanut. Joten päätin kokeilla niksiä jonka opin eräältä opettajalta, lähihoitajan opinnoissa. Sokerivesi. Sekoitin tilkkaan vettä hieman sokeria sekaan ja juotin Aadalle. Ja se toimi! Kyllä hätä keinot keksii. Toki ei noin pienelle saisi vielä noin makeaa antaa, mutta pääasia, että se helpotti tytön oloa ja hän nukahti.

Aada nukkui 2 tuntia eteenpäin ja heräsi. Miika syötti maitoa ja Aada nukahti. Seuraavaksi taas 2 tunnin päästä ja sitten tunnin päästä jne.. Tätä jatkui klo yön. klo 08 minulla meni hermo Aadan huoneen, jääkaapin ja meidän makuhuoneen välillä ramppaamiseen. Vaihdoin vaipan ja päivävaatteet ja otin Aadan meidän sänkyyn. Aada itki ensimmäiset 10min taas suoraa huutoa ja sen jälkeen rauhoittui. Kuolasi, puri nyrkkejään ja pian vaipui uneen.

Huomasin aamulla myös, että mahakin on löysällä. Mitä tästä voi päätellä? Olen aika varma, että hampaita tuolle neidille on tulossa.Olen yrittänyt tarkkailla ikeniä ja mielestäni ne eivät ole turvoksissa, mutta alhaalla näkyy hammas. kenties se on juuri tuo hammas joka tekee työtä.

Itselläni on puhjennut ensimmäinen hammas 4 kk ikäisenä ja Aada on nyt kehitysiän mukaan kk ja 1 vko vanha. Mutta kalenterin mukaan täyttää pian 6 kk.

Mitä eiliseen muuten kuului?

Miikalla eilinen päivä kului jenkkifutis pelissä, kauden avaus pelissä. Me vietettiin Aadan kanssa laatuaikaa kahdestaan.

Käytiin vaunuilmemassa Aadan kanssa ja nautittiin raikkaasta ulkoilmasta. Käytiin myöhemmin illalla myös uudestaan kävelyllä niin, että Aada oli kantoliinassa. Minä tein treenin ja Aada makoili leikkimatolla. Kun puhisin vieressä, pompin ja hikoilin niin Aada tsemppasi naurulla äitiä jaksamaan. Aada nauraa hekotti ties kuinka kauan. Olin ilmeisesti todella hauska näky. 

Aika kului myös ruoan laittoon. 
Tein ruokaa koko viikonlopun ajaksi koko perheelle.

Ja sitten vähän herkuteltiin.
Namnam!


Tämä päivä menee taas Aadan kanssa kahdestaan. Miika menee töihin ja me Aadan kanssa siivoillaan koko päivä. Niin ainakin olisi tarkoitus, mutta voi olla, että ei malteta siivota kun ulkona on noin ihana ilma!

Nauttikaa rakkaat lukijat ihanasta auringosta ja ulkoilkaa paljon !

6 kommenttia

 1. Uusi lukija täällä hei! Ootko tehnyt noista vaunuista postausta ikinä, haluisin kuulla käyttökokemuksia et onks noi miten tilavat ja muuten hyvät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan :) ! En oo kunnon postausta tehnyt, hyvä idea voisin sen ensi viikolla toteuttaa. Mutta vaunut ovat huiput. Kun lunta oli maassa eteenpäin pääsi isompienkin lumikerrosten yli renkaiden ansiosta :) loskassa oli helppo kulkea :) on todella helppo kiinittää kaukalo ratasosaan ja ottaa pois. Kasaamisessa ei ollut ongelmaa se oli helppoa. Turvakaukalon kiinitys vöihin on simppeliä ja no tiurvakaukalo on kerrassaan loistava :) se harmittaa, että tuohon ei ole öö.. Sitä jalustaa ettei tarvitsisi sitoa vöihin, mutta ei se kauheasti aikaa vie kun sitoo vöihin :) hmm.. Matkaratasosaa ei oo vielä kunnolla testattu, se otetaan varmaan syksymmällä käyttöön :) vaunukoppa on iso ja siitä saa nostettus selkänojas ylös mikä on ISO plussa niin saa lapsikin katsella vaunuista ympärilleen jos ei vaikka nukuta :)

   Ritilä alla on todella tilava, yksi ruokakassi sinne mahtuu. Tuo valkoinen nahka laukku alhaalla on myös kätevä kun sinne voi tunkea sadesuojan ja hyttysverkon mitkä tulee vaunujen mukana ja me kulkee sit aina mukana :)

   Hoitolaukku on aika pieni mutta päivänreissun tavarat mahtuu mukaan :)

   Tykkään paljon tuosta turran nahkasta ja se ei ole mennyt pilalle, ei halkeillut mistään yms. Vaunut on saanu paljon kehuja vastaantulijoilta.

   Suosittelen lämpimästi :) ainoat miinus puolet on:

   -talvella -25 asteen pakkasessa yksi osa meni rikki pyöristä kun hakkasin liian kovaa rengasta paikoilleen. Se oli oma moka, ja ei se ollut mikään semmoinen suuri kun kuitenkin renkast saa paikoilleen edelleen :D

   - toimitus aika piti olla 4vk ja meillä kesti 7vk. Joulunpyhät sekoittivat toimituksen. Hyvitys oli 40€.

   -kerran ratasosan lukko on jumittunut.

   Muuuten ei ongelmia :) erittäin ihanat vaunut :) !!!!

   Poista
 2. Ihana tyttö sinulla ja ihana blogi. Löysin blogisi toisen sivuston kautta ja nyt lukenut kaikki kirjoituksesi läpi. Itse olen 7kk ikäisen tytön äiti. Tyttö syntyi kolme kuukautta etuajassa minun raskausmyrkytyksen vuoksi. Meillä olisi ollut lasketut ajat melkein samoihin aikoihin :)

  VastaaPoista
 3. Ootko lopettanut bloggaamisen?? :o
  T. Huolestunu lukija

  VastaaPoista
 4. Ootko lopettanu bloggaamisen? :o
  T. Huolestunut lukija

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //