Hieman parempi laatu.

Minun uusi rakkauspakkaus saapui kotiin!<3 Sitä testailtiin tänään iloisesti. Aadan passikin on vihdoin ja viimein haettu R-kioskilta ja nyt alkaa matkakuume nousta. Muutama viikko vielä ja sitten nämä tytöt lähtee Kreetalle ottamaan aurinkoa (lue äiti ottaa aurinkoa). 

Tämä aamu oli kiireinen. Meillä oli lainassa tuttavan auto, koska meidän auto meni jälleen kerran rikki ja jätti Miikan työpaikkansa pihaan. Veimme sen korjaamolle ja nyt auto on jokseenkin kunnossa. Huomenna kuitenkin ystävä vaihtaa siihen jonkun ison osan (en todellakaan muista minkä.) Ja olihan siinä jonossa vaikka mitä muita asioita jotka piti hoitaa tänään. Selvittiin kuitenkin ja mieskin pääsi ajoissa töihin vaikka tiukilla oli.


Aada itki eilen 6 tuntia putkeen. Yritin syöttää häntä, mutta paljoakaan hän ei suostunut syömään. Maitoa joi kyllä todella paljon. Aada nukahti vasta klo 23 aikaan. Olin todella väsynyt/turhautunut ja paniikissa kun toinen ei rauhoittunut millään. Oli muutamia lyhyitä hetkiä kun hän rauhoittui ja sitten alkoi taas huuto. Kun Miika tuli kotiin, itkin hänelle vain väsymystäni ja huonoa äiti fiilistä. Onneksi sain nopeasti unen päästä kiinni ja Aadakin nukkui yönsä hyvin. Aamulla Aada oli paremmassa kunnossa. Ja uskallettiin lähteä hoitamaan asioita keskustaan. Illalla kokeilin vetää hellästi molemmista korvalehdistä alaspäin, eikä Aada aristanut yhtään. Lisäksi kokeilin nostaa sängyn päätyä ylöspäin, mutta en huomannut eroa Aadan olossa. Lämpöä hänellä ei ole. Olen miettinyt, että olisiko korvatulehdusta, mutta tämä päivä on mennyt niin hienosti, että olen jättänyt epäilyt. Täytyy tarkkailla Aadan vointia ja jos yhtään huononee niin mentävä päivystykseen.


Kuinka moni tiesi, että tänään oli huulipunavallankumous?


Punainen kannustaa ja innostaa naisia pitämään huolta hyvinvoinnistaan pienillä teoilla. 

Uskomme, että tie merkittäviin tuloksiin lähtee pienistä onnistumisista. Uskomme myös, että onnistumiset saavat lisäpotkua rohkeudesta ja itsevarmuudesta. Mikäpä muu olisi siihen parempi onnenamuletti kuin vähän rohkeampi huulipuna?

Haastamme kaikki naiset mukaan Huulipunavallankumoukseen aloittamaan onnistumisen kierteen! Punaa siis huulesi 16.5. merkiksi siitä, että naisten sydän- ja hengitysterveys on lähellä sinunkin sydäntäsi. 

Kutsu myös ystäväsi mukaan ja julkaise kuva punaisista huulistasi. Tehdään yhdessä punaisen suukon arvoinen kampanja!

Lisää: TÄÄLTÄ


Siispä minäkin osallistuin!


6 kommenttia

 1. Ihanat punahuulet;) meillä passi odottaa noutamista. Lähdetään kesäkuun alkupuolella englantiin pojan toisen kummitädin luokse.aika tavalla jännittää lapsen kand matkustaminen kun ei oo kokemusta moisesta mm. Kuinka paljon maitoa menee lento matkalla ja miten paljon tarvitaan vaatetta yms.meettekö aadan kanssa kaksin kreikkaan.oikein ihanaa matkaa teille!-annelie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, matkustaminen on ihanaa. Mukavaa matkaa teille :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! :) Mitäs tykkäät siitä 50mm linssistä, olihan ostamisen arvonen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SE ON IHANA<3 tykkään paljon, välillä vaan tosi vaikee kuvata kun se on valmiiks jo zoomattu niin lähelle. mutta pitää vaan yrittää ottaa tarpeeks etäisyyttä :D

   Poista
 3. Voisiko pikkuiselle olla tulossa hampaita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olen aika varma, että hampaista tuo kiukkuisuus johtuu. Siitä lisää seuraavassa postauksessa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //