21 vuotta mittarissa.

Hyvää syntymäpäivää minä! Täytin 30.4 vappuaattona 21 vuotta. Nyt on taas yksi vuosi mittarissa. Tässähän tuntee itsensä jo vanhaksi!

Me vietettiin mun syntymäpäivä perinteisesti vappugospelissa. Aamulla ihana mieheni toi aamupalan sänkyyn ja sain lahjaksi lahjakortin kapphalliin ja korvikset. Myöhemmin lähdettiin kauppakeskukseen kiertelemään. Sieltä löysin paidan. Normihinta oli 50e, mutta sain sen 4eurolla. Käytiin myös kotipitsassa syömässä, ostamassa Aadalle kuulosuojaimet ja sen jälkeen lähdettiinkin jo gospeliin.
Ensimmäiset kaksi tuntia Aada oli meidän kanssa vappugospelissa jonka jälkeen veimme hänet hoitoon anoppilaan.

Oli ihanaa rentoutua illalla ihan ilman Aadaa. Vaikka voitte varmasti uskoa joilla on lapsia, että kuinka vaikeaa se on. Kokoajan puhuin kavereille Aadasta ja kunnon irtiottoa en vain osannut ottaa. Yhdessä vaiheessa tuli kyyneleetkin silmiin kun Aada ei ollut siinä vierellä. Olen niin kiinni tuossa tytössä. Rakastan häntä niin paljon. No ihmekkös tuo, että en osaa olla erossa kun ollaan 24/7 yhdessä.

Meidän perheellä oli tosi ihana vaapuaatto<3 

7 kommenttia

 1. Mekin ollaan oltu monena vuonna vappugospelissa, viime kerrasta tosin on jo aikaa... Kivaa on aina ollut! Suloinen Aada nuo suojaimet päässä. Pitäisi varmaan meillekkin ostaa moiset niin voisi osallistua vähän "äänekkäämpiinkin" srk:n juttuihin. Synttärionnittelut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitooos:) Jep, suosittelen. noi on hm.. mitenköhän se nyt kirjoitetaan, mutta class ohlsonin omaa tuotantoa. maksoi 8 tai 9e. ne peltorin on vähän kalliimmat. ne maksaa 18e tai enemmän, riippuu niin paikasta. ite tykästyttiin noihin kun oli tarpeeksi jämäkät ja ainakin pysy aadan päässä. ne peltorin oli vähän löysemmät :) kokeiltiin siis kaupassa, myyjä oli niin kiltti että antoi avata pakkaukset :)

   Poista
 2. Nyt on pakko kommentoida. Oon anonyymisti seurannut sun blogia alusta saakka. Löysin tämän sattumalta ja jäin seuraamaan. Varmaan aattelet, että miten vuotta nuorempi, sinkki ja lapseton voi jäädä koukkuun tällaiseen vauva/äitiysblogiin? No, kun tuli selväksi, että Aada voi olla down-lapsi tai hänellä voi olla jotain muuta vammaa, kiinnostuin. Itselläni on geenivirheestä johtuen perussairaus, joka aiheuttaa mm. CP-vamman (itsellä lievä), yhden näkevän silmän ja hammaspuutoksia. Voin kuitenkin elää hyvin normaalia elämää. Joten ymmärrät varmaan miksi kiinnostus heräsi, kun selvisi, ettei Aada mahdollisesti ole "normaali" lapsi? Mielestäni oot ihana äiti ihanalle turner-tytölle ja ottanut asian hienosti Miikan kanssa. Lähdin kommentoimaan nyt, koska näin teidät vg:ssä. Olin kaverini kanssa vessan edessä juttelemassa, kun tulitte ovista sisään. Olin leikitellyt ajatuksella, että sattuisin näkemään teidät ja sitten kun oikeasti näin teidät jäin vain sanattomana tuijottamaan. Tajusin vasta kun olit kattonut Mua pikaisesti kun menitte ohi, että se todella olit sinä! Ja kun ois ehdottamasti pitänyt moikata ja kertoa kuka oon ja että pidät ihan mahtavaa blogia! Yritin katseellani metsästää teitä vielä myöhemmin, et voisin korjata tilanteen, mutta turhaan. Siksipä kun oli korkea aika ja pakko kirjoittaa tämä pitkä kommentti. Eli jos muistat sen tytön joka tuijotti teitä omituisesti, kun tulitte sisälle, se olin mä ja pahoittelut. Mun piti sanoa että oot mahtava äiti ja sulla on ihana tyttö ja mies. Ja tietysti ihana blogi. Pidä toi Eve, niin sulla menee hyvin. Ja jos Jaska kiinnostaa mun perussairaus/blogi tervetuloa lukemaan: www.kaikentakana.blogspot.fi

  Kaikkea hyvää teille! <3

  - Roosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vähän jännäää. Ai mä katoin sua :D en kyllä yyyyyhtäään muista :D harmi, että et sit löytäny meitä enään, että oisit tullu juttelee. me lähettiinkin siinä yhessä vaiheessa viemään aada hoitoon ja sit istuttiin penkissä ja käytiin syömässäki jossain välissä :)

   ja kiiitos paljon komentistasi ja blogin linkistä, käyn katsomassa ;)

   Poista
  2. Hieno juttu! Ihana kun oon kirjoittanut ton edellisen kommentin kännykällä ja ennakoiva tekstinsyöttö, niin hienoja virheitä...mitä toi "Jaska" tossa tekee..ööh? :D No, pääpointti tuli varmaan selväksi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //