Tiheä imukausi ohitettu.

Ei käyny virpojia ei. Yhyy! Miksi? Missä kaikki tämänpäivän virpojat oikein on? Vai käykö ne edes kerrostalojen asunnoissa? Me varattiin 10 lakua sitä varten, että jos nyt virpojia olisi sattunut edes 1 tulemaan, mutta ei tullut. Muistan itse miten paljon valmistauduttiin palmusunnuntaihin. Sitä odotettiin, käytiin hakemassa pajuja, koristeltiin, päätettiin vaatteet ja sotkettiin naama. Meillä oli aina isot korit mukana kun lähdettiin virpomaan. Se jännitti aina ihan kamalasti, että millainen ihminen meille avaa oven ja mitä kaikkea hyvää meille annetaan. Muistan erään valkoisen kulahtaneen puutalon. Soitettiin ovikelloa ties kuinka kauan ja oltiin valmiita jo kääntymään takaisin kunnes ovi aukaistiin. Väsynyt mies ja nainen tuli avaamaan oven ja he olivat unohtaneet kokonaan, että tänään tulee virpojia. No verssujen jälkeen saatiin 2 isoa appelsiiniä ja yhteensä 4e rahaa. Se oli ihan hyvä saalis. Karkkien seassa oli jotain terveellistäkin mukana. Tuo talo on jäänyt mieleeni, koska tilanne oli aika koominen.

Toivon, että Aada kunnioittaa perinteitä tulevaisuudessa. Itse tykkäsin varsinkin tästä palmusunnuntain perinteestä. Todellakin haluan, että lapseni saa yhtä rikkaan lapsuuden kuin itsekkin olen saanut. Ja juhlapyhistä pitää pitää kiinni! Meidän lapsuudessa kun juhlapyhinä oltiin perheen kesken, käytiin ulkona syömässä tai tehtiin kotona vähän juhlallisempaa ruokaa. Silloin ei menty kylille kavereitten kanssa vaan oltiin visusti kotona. Käytiin myös kerran kuukaudessa ehtoolliskokouksessa ja itse koin sen todella hyväksi. Toivottavasti osaan pitää näistä perinteistä kiinni Aadan kohdalla :)

Asiasta toiseen..

Aadan tiheäimukausi on ilmeisesti ohi. Täällä nukutaan taas 6h mittaisia pätkiä. Eilen Aada nukahti klo 21 ja ensimmäisen kerran heräsi syömään klo 03. Seuraavaksi 06. Aada jaa yleensä klo 06 jälkeen valvomaan ja n. puolen tunnin päästä antaa äänimerkin, että nousen itsekkin ylös. Tänään sitä äänimerkkiä ei tullut vaan Aadakin nukahti klo 06 uudestaan unille ja herätti koko perheen vasta 09:30. Meidän oli tarkoitus lähteä tänään semmoiseen perhe aamupäivään tapaamaan muita äitejä ja Aadan ikäisiä lapsia, mutta eipä me mihinkään ehditty kun nukuttiin niin myöhään. Ihmettelen edelleen, että miten Aada nukkui noin pitkään. No en valita, ihan kiva nukkua välillä näinkin pitkään!


Tänään meillä on petivaatteiden tuuletuspäivä! Petivaatteet vaihtoon ja tyynyt ja täkit parvekkeelle tuulettumaan. Aadan patja on myös tuulettumassa parvekkeella :) Illalla on sauna ja sen jälkeen on ihana mennä nukkumaan puhtaiden petivaatteiden sekaan<3 Viikonloppuna ei ehtiny toteuttamaan tätä projektia eli teemme sen nyt. Meidän tuuletuspäivästä on piiiiiiitkä aika joten jo oli aikakin!
Tässä on herännyt myös puhelinkuuuuuuuuuuuuuuuume. Niinkuin ootte huomannut niin mun blogin kuvien laatu ei ole täydellinen. Mulla on käytössä Nokia lumia 800 millä otan blogiin eniten kuvia. Kaikki kuvat tässä postauksessa on otettu sillä. Lisäksi käytössä on Canon EOS 350D, todella vanha järkkäri, mutta sillä nyt saa ihan ok kuvia otettua. Haaveena olisi saada puhelin jossa on todella hyvä kamera. Siksi olen alkanut haaveilemaan Nokia lumia 1020 puhelimeasta. Siinä on 41 megapixelin kamera. Tästä olen jo jonkin aikaa haaveillut. Toinen vaihtoehto olisi iphone, mutta kun puhelimella ei muuten ole väliä niin olen hieman enemmän tämän lumia kannalla kuin iphonen. Minulle riittää, että puhelimella voi soittaa, lähettää viestejä, käydä facebookissa, instagrammissa ja lähettää sähköpostia niin ja kamera on se ykkös asia. Sen on oltava hyvä!! Millään muilla sovelluksilla ei ole väliä.

Miika osti itselleen samsungin ja se rantautui meille viime viikolla. Ihastuin sen kameraan. Itselläni tuo lumian kamera on todella todella synkkä. Se ei ota hyviä kuvia jos on huono valaistus, mutta tuo samsung otti :O Eikä tuo lumia tarkenna lähellä :/ Olin ihan suu auki, että voiko olla näinkin hyvä kamera siinä. No se herätti vielä enemmän omaa puhelinkuumettani.

Tässä pari kuvaa jotka 
on otettu samsungilla.Hihi :)

Millasia puhelimia teillä 
on käytössä?

4 kommenttia

 1. Voi kun söpis Aada<3
  Mulla on miehen vanha puhelin, Samsung Galaxy S. On ollut ihan hyvä, kamera ei tosin mikään erikoinen ole. Olis ihanaa saada sellanen pienehkö digijärkkäri, mutta kaikki aikanaan:)

  VastaaPoista
 2. Mulla on lumia 620, muuten hyvä puhelin mutta kamera on vielä surkeampi. :D Puhelinkuume ehkä vähän ois täälläki, mutta vanha saa kelvata toistaiseksi.

  - SannaM

  VastaaPoista
 3. Pienin älypuhelin (tietääkseni) eli Samsungin pocket MINI :D:D Kuvia otan sillä aika vähän, koska tuppaavat olemaan rakeisia. Mutta jos ei mikään muu kamera ole mukana niin se on ainakin.

  VastaaPoista
 4. Täältä löytyy iPhone 5 ja oon ihan tosi tyytyväinen kun tässä on kaikki. Harvoin edes tietokoneella olen kun toimittaa senkin virkaa hyvin ja ottaa hyviä kuvia! Suosittelen todella :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //