Virtsatiet ultrattu!

Tytöllä oli tänään virtsateiden ultraus. Aada oli tosi reipas ja jutteli mukavia ultra sedän kanssa. Kun käännyttiin kyljelleen tuli muutama kyynel poskelle, mutta muuten Aada jaksoi erittäin hyvin tuon pienen hetken. Äiti oli todella ylpeä tyttärestään.

Saadaan ultran tulokset toukokuussa kehityspoli käynnillä. Virtsateiden ultraus tehtiin siis turnerin oireyhtymän takia. Katsotaan,että kaikki on hyvin eikä ole havaittavissa takaisin virtausta. Jos todetaan takaisin virtaus niin on edessä voi olla estolääkkeet tai leikkaus.


Aada on jo niin iso tyttö. Mihin tää aika katoaakaan. Pian tulee 4kk siitä kun Aada syntyi. Huh huh!
Tällä hetkellä Aada käyttää 50cm bodeja. 44cm on käyneet pieneksi. Mutta edelleen housut ovat 44cm. Kaikki 50cm housut on vyötäröltä ihan älyttömän isoja ja ne ihan tippuu tuon tyttösen päältä.Mietin eilen, että miten me Miikan kanssa oikein saatiin päivät kulumaan ilman tuota lasta. En enään edes muista mitä me oikein tehtiin kun elettiin kahdestaan. Ja nyt en voisi kuvitellakkaan eläväni Miikan kanssa kahdestaan. On niin ihanaa kun me ollaan pieni perhe. Kumpikin rakastaa tätä pientä tyttöä niin valtavan paljon. Oon alkanut huomaamaan itsessäni uusia puolia. En osannut ikävöidä Aadaa kunnolla ensimmäiseen kolmeen kuukauteen. Vasta nyt muutaman viikon sisällä oon alkanut ikävöimään. Vaikka Aada on ihan vieressä niin silti tulee tunteita " Haluan lapsen syliini, haluan vain halia häntä."

Lämmöllä ajattelen usein sitä hetkeä kun kuulin Aadan ensimmäisen rääkäisyn, sitä hetkeä kun sain Aadan syliini. Ei sitä hetkeä voi edes sanoin kuvailla. Se oli elämäni paras hetki. Ja siitä on pian jo 4kk. Ihan mielettömän nopesti menee tämä aika eteenpäin. Sen hetken haluaisin kokea vain uudestaan ja uudestaan.

Seuraavaan postaukseen sitten neuvolakuulumisia :) 
Mukavaa alkavaa viikkoa lukijoille!

4 kommenttia

 1. Toivotaan, että kaikki on hyvin kun saatte ne tulokset! :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti pikkuisella on kaikki hyvin ! Oi, tuo viimeinen kuva on niin ihana <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia <3 pidän kans peukkuja et kaikki olis hyvin <3

  VastaaPoista
 4. Toivotaan että tytöllä on kaikki kunossa :) voi vitsi mä hämmennyin tänään kun näin sut vaunulenkillä kun olin kävelemässä kaupasta kotiin:D kun en oo jotenkin kiinnittänyt siihen mitään huomiota että asutaan samalla paikkakunnalla. Olisin halunnut tulla moikkaamaan teitä mutta en tiennyt tuntuisko se susta oudolta jos tuntematon tulis teitä sillai tervehtimään :) mutta näytit kyllä niin hyvältä ja onnelliselta äidiltä:) ehkä mä ens kerralla uskallan tulla teitä moikkaamaan:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //