Rytmit vihdoin kunnossa!

Aika on mennyt ihan vauhdilla eteenpäin. Ollaan oltu auttamassa ystäviä muutossa ja oon nähnyt nyt lyhyen ajan sisällä melkein joka päivä jotain kaveria :) Ollut tosi kiireistä ja ihanaa kun ei oo tarvinnut olla ihan kahdestaan Aadan kanssa kokoajan kotona.
Aada voi todella hyvin. Soseet maistuu päivä päivältä paremmin ja paremmin. Se on jo niin iso tyttö. Äidin oma kulta! Soseista ei oo tullut mitään maha vaivoja vaan kaikki on mennyt tosi hyvin. Meillä on nyt bataattia ja maissia vasta maisteltu.

Meillä on myös vihdoin alkanut rytmi muodostumaan. Kovan työn alla se oli, mutta nyt me ollaan rytmi saatu kohilleen ja pitää yrittää hampaat irvessä pitää siitä kiinni. Oon niin onnellinen kun ollaan onnistuttu tässä haasteessa ;) !

Aada menee nukkumaan klo 21. Äiti ja isi saa yhteistä aikaa klo 21-22/23 välisen ajan jonka jälkeen mennään nukkumaan.

Aada herää yöllä 03,04 tai 05 aikaan. Riippuu ihan siitä kauan nälkä pysyy kurissa. Mutta yleensä 6-8h. Syötän hänet ja sitten käydään vielä nukkumaan.

Aada herää yönunilta klo 08 tai 09 ja myös minä heräään silloin. Isi herää n. parin tunnin päästä.

Siinä sitten touhuillaan aamulla yhdessä. Aada on aamuisin aina tosi virkee ja hyväntuulinen. Me seurustellaan ja höpötellään toisillemme aina aamuisin :)

 klo 11 aikaan me syödään sosetta ja sen jälkeen lähdetään vaunulenkille jonka jälkeen aada jää nukkumaan parvekkeelle. Aada nukkuu 3-4h tunnin päikkärit.klo 15 aikaan Aada herää ja syödään taas sosetta. Sen jälkeen laitan aadan sitteriin ja yleensä aada torkahtaa. Tämän jälkeen laitan hänet vielä n. tunniksi parvekkeelle unille.n. klo 19 jälkeen käydään pesulla ja vaihdetaan yöpaita päälle. n. 2 kertaa viikossa käydään suihkussa/kylvyssä.

klo 21 Aada laittaa silmät kiinni ja nukahtaa :)

Ja edellisessä postauksessa kiinitettiin huomiota siihen, että tyttö nukkuu paljon. Kyllä hän aika mukavasti nukkuuu, mutta ei se mitään haittaa kun uni näyttää riittävän näin hyvin! Ihanasti hemmottelee meitä vanhempia kun nukkuu noin. En valita. Katsotaan sitten seuraavan lapsen kohdalla miten hän nukkuu, voi olla aivan erilainen nukkuja kun tämä tyttö. Olen kyllä kiitollinen, kun tuntuu helpolta vauvalta. Toki minulla ei ole mitään mihin verrata, mutta olen tyytyväinen :)

Itsekkin voin todella hyvin. Heti on helpottanut kun on saanut apua mieheltä kotona ja oon päässyt yksinkin tuulettumaan täältä neljän seinän sisältä. Tietenkin on hetkiä kun ei vaan jaksaisi, mutta niistä on selvitty. Tällä hetkellä tuntuu, että elämä vain hymyilee. Sain rakkaan ystäväni muutaman kilometrin päähän jolla on myös lapsia niin on vähän seuraakin päivisin.

Lisäksi odotan tällä hetkellä innolla huhtikuun alkua. Pääsen ihanalle rakkaalle lapsuuden seudulle käymään. Mennään kahdestaan Aadan kanssa. Hauskaa, että siellä missä olen itse käynyt kouluni niin saan nyt lähteä sinne työntelemään omaa lastani vaunuissa. Lisäksi näen ihania ystäviäni joista monikaan ei ole vielä Aadaa nähnyt. Voiettä, en malta odottaa! Tämmöisten reissujen odottaminen piristää aina. IHANAA!


2 kommenttia

  1. Oi kiva kuulla, että teillä alkaa olla rytmit kunnossa. meillä ne taas on menneet täälä ihan sekaisin..:o no tuo meidän typy on vielä niin kovin pieni, että ehkä ne keretää vielä korjata hyvin :)!
    Teillä on muuten samanlainen ihana pöllötuttiketju kun meillä.

    Tääläkin odotellaan huhtikuun alkua, ihana päästä näkemään! me ollaankin silloin kahdestaan kotona tytön kanssa !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //