Neuvolakuulumisia.

Meillä oli eilen neuvolalääkäri. Aada jutteli paljon lääkärille ja oli muutenkin koko käynnin älyttömän hyvä tuulinen. Kortissakin lukee, että "melko tyytyväinen vauva, hieno tyttö!". Aada oli kasvanut todella hyvin. Meillä oli viime neuvola 4.3 eli melkein kuukausi sitten.

4.3
paino 3895g
pituus 50,2
pää 39,5

27.3
paino 4190g
pituus 52,0
pää 40,5

4kg siis saavutettu ja reippaasti jo yli 50cm!!
Tyttö siis kasvaa hienosti 
omilla käyrillään :)

Kovasti odotan, että Aada saavuttaisi 5kg painon ja päästäis kokeilemaan vauvauintia. 
Saas vaan nähdä mistä ihmeestäå löydetään Aadalle sopivat uikkarit, kun on niin hoikka tyttö.

Ainiin! Aada on niin pieni kokoinen tyttö, että tuon päänkannattelu tuottaa meillä vaikeuksia. Me varattiin fysioterapeutille aika ja mennään sinne huhtikuun alkupuolella kyselemään vähän apua, että tyttö oppis kannatteleen päätään :)

Aada on kuitenkin jo niin iso tyttö, että pitäis pikku hiljaa oppia tuokin taito. Tämän takia ei myöskään osaa vielä kääntyä vatsalleen, mutta ehkä vahvin puoli Aadalla on puheen tuottaminen. Paljon juttelee ja ihan joka päivä enemmän! Viime yönä valvoi melkein tunnin verran klo 03-04 välillä ja vaan jutteli. Kauhea puhe vaan kävi pinnasängyssä. Oli se ihanan kuuloista vaikka itse olikin tosi väsynyt.


Sose maistuu Aadalle paremmin kuin hyvin. Jaksaa syödä sosetta todella hienosti <3 Ja nykyään tunkee sormia enemmän ja enemmän suuhunsa. Välillä kuuluu pinnasängystä kunnon maiskuttelu kun tutti ei enään maistukkaan vaan sormet. Ja ei hänellä ei ole silloin nälkä :)Joskus pitäis saada teille parempi kuva Aadan ripsistä. Ne on valtavat! Mutta niin on äidinkin ripset valtavat ;) On kuulkaas kysytty 4 kertaa, että onko mulla pidennykset ku oon saanut niin hyvät geenit, että on pitkät ripset. 

Mukavaa perjantaita kaikille!

2 kommenttia

 1. Ihana postaus.. Mullekin tuli hyvä mieli, kun lueskelin tätä ja jotenkin tunsin sinun onnistumisen riemun :) Meillä ei vielä vauvaa ole (LA 22.4), mutta rytmit kävi yhdessä vaiheessa niin sekaisin ja nyt kun ollaan saatu niitä korjattua, niin olen kyllä todella tyytyväinen. On ihanaa herätä aamulla "ihmisten aikoihin" ja nukkua silloin yöllä.. Eikä käyttää koko päivää sängyssä lojumiseen. Rytmit varmaan menee hetkeksi miten sattuun vauvan synnyttyä, mutta toivottavasti saatais mekin sitten pian palautettua ne kohdalleen :)

  Hyvää viikonloppua teidän ihanalle perheelle! <3

  -Iina
  http://laskettuaika.blogspot.fi/

  PS. Aadalla on huikean nätit silmät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos paljon :) Hienoa, että ootte alkanu muuttamaan rytmejä ;) toivottavasti saatte ne nopeammin paremmalle mallille kuin me :D tyttö tosiaan täyttää ensi viikolla 4kk :)

   Mukavaa viikonloppua myös teille :) ja minustakin aadan silmät on aivan ihanat :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //