Nyt on hyvä olla.

Aiettä on ihanaa kun tyttö on nukkunu kaksi edellistä yötö todella todella hyvin. Ei oo heränny kertaakaan huutamaan turhaa. Hieman on mahaa kouristellut, mutta voi johtua vauvan pienestä koosta kun on keskonen ja suolisto ei ole ehtinyt vielä kunnolla kehittyä. Ei ole valmis vielä. Ollaan kaikki oikein pirteitä kun tyttö on nukkunut niin hyvin. Eli epäilen suklaata ja limsaa syynä mahavaivoihin.

Tänään lähdettiin koko perhe näyttämään tyttöä isin työpaikalla ja sen jälkeen käytiin ruoka ostoksilla prismassa. Reissu  meni oikein mukavasti ja tuttujakin nähtiin. Kotona tehtiin miehen kanssa koti hommia ja nyt kummatkin datailee. Meille saapui tänään ihana tabletti <3 Ei makseta tästä kun joku 12e/kk muistaakseni. Nyt yritän kirjoittaa tällä blogitekstiä. Saa nähdä miten onnistuu.

En näköjään ainakaan osaa liittää kuvia tekstien väliin tällä bloggerin mobiili versiolla. Voi huoh. on muuten tosi vaikeeta kirjottaa tällä. yääh.

Hmm... ainiin oon tässä kovasti alkanut suunittelemaan tulevia nimiäisiä. Nimivon siis jo tiedossa ja sen me päätimme rakenneultran aikaan. Nimi on täydellinen, täydelliselle tytölle,hih :) Pitäis pian tehdä kutsut valmiiksi kun päiväkin ollaan jo päätetty. Helmikuun puolella kuitenkin vasta. En suostu järjestämään nimiäisiä muualla kuin omassa kodissa. Tämä on meidän lapsen juhla ja tuntuisi oudolle pitää ensimmäinen kunnon perhejuhla muualla kuin meidän omassa kodissa. Miestä tosin pelottaa,että otan kauheaa stressiä, mutta olen päättänyt olla stressaamatta. Anoppi ja miehen veljen vaimo on luvannut auttaa leipomisessa joten eiköhän näistä kunnon kemut saada aikaiseksi. Ahdasta voi tulla,mutta no sitten on lämmin tunnelma :) voiettä, maltan tuskin odottaa nimen julkaisemista. Ihanaa kun nimen tietää ainoastaan minä ja mieheni.

No sain liitettyä kuvat tällei pötkönä tähän alle :)


Tässä rakas on ekaa kertaa isin työpaikalla.


Ja prismaan menossa :)


Eilen nukuttiin näin tyytyväisesti 


Ja juuri nyt näin. 
Äitin vieressä on hyvä olla.

Maitoa tulee taas kunnolla. 
Tiedä sitten mistä sekin johtui, että maitoa ei saanut tulemaan yhdessä vaiheessa tarpeeksi.
 No nyt ainakin tulee. Ihanaa!

Blogitekstiä tulin kirjoittamaan. Ihanalla tabletilla!
Oon nyt kuunnellu ku joka suunnasta sanotaan kuinka tyttö muistuttaa isäänsä niin pakko lisätä tää kuva. Kyllä siinä jotenkin äitiäkin on. 


3 kommenttia

  1. suu ja silmät ovat äidiltä; muu isältä.. sanon minä

    VastaaPoista
  2. Te ootte ihan samannäkösiä vauvoina!!! :)

    VastaaPoista
  3. Oi kun hän on suloinen! Äitin ilmeitä pikkusella ainakin on, silmätkin on tainnut sulta tulla. Muuten on kyllä ihan isänsä näköinen :D noi teijän molempien vauvakuvat, ihan samannäköset! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //