tänään tai huomenna tapahtuu!

Viime yö oli tuskallinen. Klo 21 alkoi kaamea närästys. Seuraavaksi alkoi supistukset. Sain närästykseen lääkettä, mutta ei se mitään auttanut. Join maitoakin, mutta ei. Päähänkin koski paljon, mutta se meni psratapsilla ohitse. Onneksi :)

Supistukset kesti koko yön. Ei ne kauhean kipeitä ollut. Mutta kipu aaltoili alaselkään ja oli todella tuskallista edes ajatella nukkumista. Aamulla heräsin kun labratäti tuli ottamaan verikokeet. Ne oli kunnossa ja pissasss proteiinis on n.gramman verran. Verenpaineet on hyvät 133/88 suurinpiirtein ollut tänään.

No verikokeiden jälkeen alkoi kaamea oksentaminen. Oksensin aamupalat ja soitin kelloa. Lääkäri tuli pian. Refleksit oli hyvät ja muutenkin kaikki hyvin paitsi, että kun katsottiin kohdunkaulan tilanne oli se lyhentynyt 3cm:stä 1senttiin ja oli sormelle auki. Lääkäri tunsi jo vauvan pään. Eli viime öiset supistukset olivat tehneet jotain.

Muutaman kerran on tänään supistanut. Ja limatulppa irtosi klo 12 aikaan. Lääkäri päätti, että tänään odotellaan että lapsi lähtisi itse syntymään jos ei lähde niin sitten käynnistetään huomenna. Ennen viikonloppua nyytti on maailmassa <3

22 kommenttia

 1. Ää ihanaa ! Heti kerrot ku beibi tulee pihalle :) täällä jännäillään jo sun puolesta :D

  VastaaPoista
 2. ihanaa! <3 kohta teidän rakas on täällä! Tsemppia hurjasti loppumetreille!

  VastaaPoista
 3. Ihanaaaa!! <3

  VastaaPoista
 4. aivan ihanaa<33 onnea, siunausta ja voimia todella paljon teille!

  VastaaPoista
 5. Hui, hurjan paljon tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 6. Hurjasti tsemppiä tulevaan koitokseen <<3

  VastaaPoista
 7. Pian saat ihailla pientä, siroa, kaunista tytärtänne! <3 Hänellä on onni syntyä rakastettuna ja odotettuna - arvostettuna juuri omana ihanana persoonanaan. Olen tosiaan lukenut blogiasi pidemmän aikaa. Itse synnytin pienen pojan Taysissa puolitoista vkoa sitten. Sinusta tulee ihana, rakastava äiti lapsellesi. Voimia ja positiivista mieltä synnytykseen - sinusta ja vauvastasi pidetään hyvää huolta sairaalassa. Sinulla on edessäsi kaikki ne ihanat ensihetket pikkuisen kanssa. <3

  -Anu & palleroinen

  VastaaPoista
 8. Hui, onpa jännää :). Olen jo jonkin aikaa seurannut blogiasi ja nyt vasta kommentoin ekaa kertaa. Itse odotan toista lasta (ensimmäinen jo koululainen) viikolla 30 ja viime viikolla laskin, että apua, enää 10 viikkoa! En ole tehnyt muutamaa vaateostosta lukuunottamatta mitään valmisteluja. Blogisi toimii hyvänä muistuttajana valmistelujen suhteen :). Toivotan sulle onnea ja voimia synnytykseen! Susta tulee loistava äiti!

  VastaaPoista
 9. Voi kuinka jännittäviä aikoja elelette! Yksi lapsistani syntyi rv 35+0 eli samoihin aikoihin saat sinäkin vauvasi. Voimia aivan hurjasti synnytykseen ja kaikkeen muuhunkin.

  VastaaPoista
 10. Uijui! Tsemppiä sinne Eve! <3

  VastaaPoista
 11. Jännäilyä! Tsemppiä kovasti synnytykseen mikä ilmeisesti on hyvinkin lähellä :)

  VastaaPoista
 12. Voimia tulevaan koitokseen! Ihan pian pienen pieni nyytti on sylissä <3

  VastaaPoista
 13. Nyt loppurutistukset sinne! <3 Toivotaan että kaikki menee hyvin, onneksi siellä on ammatti-ihmiset vierellä koko aika!

  VastaaPoista
 14. voi ihanaa teidänkin lapsi on kohta maailmassa <3 minä jännitän myös täällä ruudun toisellapuolella jo kauheasti ! :)

  VastaaPoista
 15. Jokos jokos?? :))

  VastaaPoista
 16. Voi että miten ihanaa! :)

  VastaaPoista
 17. Yhdeltä anonyymiltä seuraajalta valtavasti tsemppiä! Toivotaan, että pikkuinen on kohta sylissäsi ja sekä äiti että vauva voivat mahdollisimman hyvin!

  VastaaPoista
 18. Kovasti tsemppiä sinne!! Täällä elämme vahvasti hengessä mukana! <3 käyn vähänväliä kuulumisia väijymässä ;)

  VastaaPoista
 19. Tsemppiä!!
  Olen lukenut blogisi parissa yössä läpi, ja en voi muutakuin ihailla sinua! :)

  VastaaPoista
 20. Joko joko? Täällä jännätään :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //