puhelinpostaus.

Kauheen nopeesti aika vierähtänyt eteenpäin. Ollaan ravattu kotkassa joka päivä. Rankkaa ja väsyttävää puuhaa. Iltasin ei jakss tehdä enän yhtään mitään kun pääsee kotiin. Eilen kövin pyörimässä kaupoilla kun piti käydä hoitamassa asioita vauvas varten niin olin ihan poikki kun pääsin kotiin. Leivoin siinä väsyneenä kuitenkin joulutorttuja ja pipareita kun tajusin, että saattaa olla ainoa tilaisuus kun ehtii. myöhemmin yöllä hain miehen töistä ja aamulla taas surkeiden yöunien jälkeen ajamaan kotkaan.

Tänään saatiin kuitenkin hyviä uutisia. Varma on, että nyytti pääsee tällä viikolla kotiin ja ehkä jopa jo huomenna. Taitaa siis jäädä viimeiseksi postsukseksi tämä ja seuraava postaus tulee vasta sitten joskus kun vauva arjen keskellä ehdin. Voi olla, että blogistani tulee hieman hitaanlainen, mutta yritän kuitenkin päivittää mahdollisimman usein kuvien kera. :)

nyyttimme sai siis maanantaina nenämahaletkun pois ja on alkanut syömöön 50ml annoksia. Hän painaa nytten 2242g ja on sentin pidempi ja myös pöä on kasvsnut sentin :D tyttö kasvaa huimaa vauhtia. Huomenna toinen on jo 2vk vanha. Aika menee todella nopeasti :) !

Pahoittelen, että olen ollut niin väsynyt, että en ole jaksanut pitää teitä ajantasalla. Mutta tänne kuuluu oikein hyvää. Mitä nyt minä kipuilen revenneiden tikkieni kanssa ja kenties rintatulehduksen kanssa. Mutta kyllä tässä nyt pärjätään. Nyytti antaa uskomattoman paljon voimaa äitille.

<3:llä Eve

8 kommenttia

 1. Oi ihanaa saatte nyytin kotiin<3 pääsette sitten viettämään ensimmäistä joulua. Täällä elellään päivä ja hetki kerrallaan, saa nähdä koska meen p
  tulee mailmaan. Oikein ihanaa joulun aikaa teille ja vauva arjen alkua! jaksamista rintatulehdukseen, toivottavasti helpottaa.
  Annelie

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kuulla että teillä on kaikki hyvin :) Paljon voimia tulevaan ! <3

  VastaaPoista
 3. Älä siellä stressaa blogista, keskityt nyt itsesi ja vauvasi hyvinvointiin! :) tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiin pitää yrittää keskittyä täysilklä vauvaaan :)

   Poista
 4. Voimia teille! <3 Sitten kun pikkuinen on kotona niin varmasti helpottaa:) Käyn joka päivä kattomassa jos olisi uusi postaus tullu oon niin koukussa sun blogiin <3:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kuulla, että oon saanu jonkun koukkuun mun blogiiin ;)

   Poista
 5. Onnellista & tunnelmallista joulunaikaa teille vanhemmille pienen, kauniin tyttärenne kanssa. Sinun postauksistasi oikein huokuu onni tuosta pienestä ihmeestä ja rakkaus häntä kohtaan! <3 Pienet kasvavat todella nopeasti, oma pikkuinen prinssini on pe jo kuukauden ikäinen ja vastahan olin raskaana ja odotin häntä saapuvaksi.. Nautitaan vauva-ajasta, hetkistä!

  -Anu

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //