pian nyytti on perheenjäsenemme. rv 34+5

Sairaalassa makoillaankin sitten ihan loppuun saakka. Tänään lääkärissä käynnin päätteeksi sain kuulla, että kotiin pääsen yhdessä vauvan kanssa ja synnytys käynnistetään tällä viikolla luultavasti. Ja kun tää viikko on vaan neli päivänen mniin en yhtään ihmettele jos käynnostetään ti,ke tai to aikana. Sain jonkun piikin peppuun joka auttaa vauvan keuhkojen vahvistuksessa. Eli synnytys on lähellä ei ne muuten piikkejä mulle antais. Uuden piikin saan taas huomenna klo 11. Eli olen pian äiti vauvalle joka on maailmassa :) hui ku jännää! Nyt eletään erittäin jännittäviä aikoja. Onneksi on oma huone täällä jossa saan kerätä voimia tulevaa synnytystä varten.

Vauva onneksi liikkuu ja vielä kasvaa kohdussa. Napanuora, istukka lapsivesi ja virtaukset on tosi hyvät :) eli ei huolta vielä <3 huomenna katsellaan taas kohtuun ja mietitään mitä tehdään.

Ilmoittelen taas kun jtn tapahtuu suuntaan tai toiseet. Paineet on n. 140/90 luokkaa.

26 kommenttia

 1. Voi apua miten jännää! Kohta olet äiti ihanalle tuhisijalle!! <3

  VastaaPoista
 2. IIK APUA! Mulla tuli ihan kyyneleet silmiin... Kohta teilä on vauva <3!
  Paljon edelleen tsemppiä ja iso voimahali sinne!!

  VastaaPoista
 3. Hui miten jännää!

  Teidän tytsy taitaa kasvaa aivan alakäyrillä, kun painoarvio noin pieni noille viikoille..? Ovatko lääkärit sanoneet mistä pieni painoisuus johtuu?

  VastaaPoista
 4. Ihanaa!!!:) oon seurannu sua ihan alkumetreiltä, en malta odottaa että teijän nyytti syntyy!:) tsemppiä loppurutistukseen!<3

  VastaaPoista
 5. Hooo!! Tsemppiä ja jaksamista sinne!!! -yksi tulevista täteistä!-

  VastaaPoista
 6. Ui, miten jännittävää! Mieletöntä ajatella, että kohta nyytti on siellä teidän sylissä! :) Ja hän on todellakin varmasti aivan pikkiriikkinen!
  Tsemppiä ja siunausta, täällä me kaikki jännäillään mukana!
  Onpa muuten onni, että olet tehnyt kaikki vauvavalmistelut niin huolellisesti etukäteen. Tällaista lopputulosta et kuitenkaan olisi varmaankaan osannut aavistaa ja nyt vauva ei valmiimpaan kotiin voisi saapua. :)

  VastaaPoista
 7. Voi että sulla on varmaan siellä jännää tällä hetkellä! Niin on varmasti monella lukijallakin, kun odottelee uutisia, että millainen vauva sieltä tulee ja milloin. (: Voimia vielä loppurutistukseen, kohta teillä on jo oma pikkunen sylissä!

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä <3 täällä odotellaan jännittyneenä kui sun käy :)

  VastaaPoista
 9. Ohoh! viimeistään nyt haluan toivottaa voimia :) <3

  VastaaPoista
 10. Oioi! Nyt alko jännittämään sun puolesta ihan toden teolla :) Sun tilanne kuulostaa hyvinkin paljon siltä mikä mulla oli ekan kanssa, paitsi että mä olin jo vähän pidemmällä viikoilla silloin. Tsemppiä sinne <3

  VastaaPoista
 11. Hui, nyt paljon tsemppiä jatkoon! Pian teillä on ihana pieni nyytti sylissä<3

  VastaaPoista
 12. Tosi paljon tsemppiä tulevaan! Kaikki menee varmasti hyvin. :)

  VastaaPoista
 13. Oi, ihanaa! Onnea paljon <3 Meidän tytöt syntyi 35+0, olivat hyvänkokoisia ja terveitä. Hyvillä viikoilla siis olet jo :) terv. lukijasi jo kuukausia, nyt vasta sain aikaiseksi kommentoida :)

  VastaaPoista
 14. Oi ihanaa ja jännää! <3 Paljon tsemppiä koitokseen, toivottavasti kaikki sujuu hyvin! <3

  VastaaPoista
 15. Voi hurjaa, tsemppiä kovasti!

  VastaaPoista
 16. Voi ei paljon tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 17. Sait siis kortisonipiikin kypsyttämään vauvan keuhkoja.Niitä yleensä annetaan alle 34 rv jos uhkaa syntyä. Yli 34rv vauvan keuhkot yleensä pitäisi olla jo aika kypsät,mutta en tiedä vaikuttaako sulla sitten tuo kun vauva on niin pienikokoinen? Epäilläänkö että viikkoja olisikin vähemmän? Zemppiä sulle tulevaan! Jos vauva todella on noin pieni kuin viimeinen arvio oli niin pääset sitten todennäköisesti kotiin aiemmin ja vauva jää vielä kasvamaan.Mutta senhän sitten näkee! Hyvillä viikoilla kuitenkin jo olet.Ja ihanaa kun sulla on tosiaan kaikki varusteetkin vauvalle niin valmiina.Ihan kuin olisit aavistanut tämän!

  VastaaPoista
 18. Oi! Tsemppiä kovasti <3

  VastaaPoista
 19. Iiikkk!!! Jännittää ihan sun puolesta ♡

  VastaaPoista
 20. Tsemppiä! Vasta olen blogisi löytänyt ja jännityksellä täällä seurailen vauvasi syntymää :) Pian olet ihanan pienen nyytin äiti <3
  t. pienen down-pojan äiti

  VastaaPoista
 21. Hui jännää!!! Niin sä sitten saat nyytin tämän vuoden puolella ja ennen mua. IIk! saa nähdä miten meen käy;) Tsemppiä ja paljon voimia koitokseen! uskon, että kaikki menee hyvin.
  Annelie

  VastaaPoista
 22. huuui! Jännää! Paljon paljon voimia ja tsemppiä synnytykseen!! :) Hyvin se menee!:p

  VastaaPoista
 23. Paljon tsemppiä!!! Olen lukenut blogiasi alusta asti, mutta nyt vasta kommentoin. Sulla on mahtava asenne, oot hurjan reipas nainen, vaikka ootkin kohdannut paljon vastoinkäymisiä! Toivotan sulle ja perheellesi kaikkea hyvää ja siunausta! :)

  VastaaPoista
 24. Tsemppiä sinne hurjasti!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //