Ei me vielä synnytetty!

Täällä on kaikki hyvin! Ei käyty vielä synnyttämässä, vaikka tosiaan sitä pelkäsin tuossa ma-ti välisenä yönä. Eilen kävin labrassa ja sen jälkeen Kotkaan lääkäriin. Otettiin jälleen sydänkäyrä ja tää meidän pikkuinen päätti potkia koko 20min ajan niin, että potkut kuulu paljon kovempaa ja sydämensyke jäi johonkin taakse. Se on ihan selkeesti jalkapallonpelaaja vai seuraisko isäänsä jenkkifutiksessa? Hmm.. Mutta kova on liikkumaan ihan kätilökin ihmetteli ääneen "Että liikkuupa harvinaisen paljon, mutta sehän on ihan hyvä asia" Moneen kertaan siinä ääneen ihmetteli. No sydänkäyrä oli kunnossa, mutta virtsassa oli nyt kahden plussan verran proteiinia. Jep ja se tietää taas sitä, että tämä päivä huomisaamuun saakka kerätään taas virtsaa purkkiin. Miika tykkää ku joutuu säilyttämään virtsaa jääkaapissa -.- Nojoo se on hyvin tiiviissä purkissa, mutta on se silti inhottavaa. Miika ei oo kyllä valittanut kai se on pääasia, että vaimo ja lapsi on kunnossa :D

Lääkäriin päästiin aika nopeasti. Verenpaine oli 127/91 niin on merkitty kortiin, mutta minä kyllä näin verenpaine mittarissa ihan toisen luvun :D Muttakai tähän lukemaan pitää luottaa. Lapsiveden määrä oli Normali ja napanuora toimi oikein hienosti<3 Painoarvio oli 2089g. Nyt sitten varmistettiin uudestaan sukupuoli ja se on TYTTÖ. Lääkäri oli aika varma siitä. Ihanaa, jotenkin tuntui uskomattoman hyvälle kuulla se niin varmana :) Vaikka eihän se 100% varmaa ole, mutta silti :) Nähtiin myös meidän pienen tytön silmät, nenä, suu ja leuka<3 Ja NYRKKI :D Se oli ihanaa ja lääkärin mukaan sieltä on tulossa enemmän äitin näköinen kuin isän näköinen :D Vaikka aika epäselvästi sen siitä näki, mutta kuitenkin<3 Meidän oma ihana pikkuinen prinsessa hymyili siellä. Kyllä se vaan tuntui niin uskomattoman hyvälle nähdä kunnolla kasvonpiirteet, niin kaunis ihana lapsemme<3 Nyt varmaan ensimmäistä kertaa tää kaikki tuntui niin todelliselta ja alko oikeesti ajattelemaan (vasta nyt), että meillä on oikeasti alle 10vk kuluttua vauva tässä. Me ei olla enään kahdestaan, vaan meitä on ihan kohta kolme. Hui!!!

Mutta minun vointini on siis tosi hyvä. Olin pakannut sairaalalaukun valmiiksi, koska ajattelin, että he laittavat minut jäämään sinne, mutta onneksi ei. Kaikki oli hyvin. Edelleen on sumeutta silmissä, tälläkin hetkellä, mutta ei ole näkö pahentunut. Ja verenpaineita seurailen edelleen kotona ja taas pitää vaan maata ja ottaa rauhallisesti. Kohdunkaula oli edelleen pehmentynyt, mutta ei kuitenkaan auki, onneksi. Pienellä ja minulla siis kaikki ihan ok hyvin. En saanut verenpainelääkkeitä enkä supistuksiin mitään estolääkkeitä. Ensi viikolla taas tiistaina lääkäri.

Sen nyt olen huomannut, että posket ja no yleensäkkin naama on turvoksissa. Ja naamaan on ilmestynyt verisuonen näköisiä pisteitä. Turvotus on kuitenkin hävinnyt sormista ja nilkoissa sitä ei lääkärin mukaan ole. Painoa on nyt 63kg.
RV 34+1 <3
40 päivää laskettuun aikaan<3

Eilen kävin hakemassa eräältä ihanalta ihmiseltä ihanan kantoliinan meille. Sain tiputettua hintaa 5e ja viivytettyä maksua 10 päivällä eteenpäin ja nyt se liina on meillä<3
Eli 15e maksoin tästä ihanasta liinasta.

Tästä oon saanut vaan positiivista palautetta. No joo muutama negatiivinen mahtuu mukaan, mutta aattelin, että hommataan nyt kun halvalla saahaan ja tämmönen kiva neutraalin värinen liina :)


Tricot Slen on merkki :)


Miikakin voi käyttää tätä, jos se tahtoo :)
Siksi myös hyvä tää väri, ettei oo mikään vaaleenpunanen :)4 kommenttia

 1. Näin postauksesta poiketen, sullahan oli vissiin ongelmana, että et saa sitä kommenttijuttua näkymään sillein, että pitää mennä ensin silleen, että painaa otsikkoa yms. Niin ajattelin nyt neuvoa :) mene hallintapaneeliin > paina sun blogin nimeä > paina asetukset > paina tekstit ja kommentit, sitten ku nkelaat ihan vähäsen siinä on se "kommentit" niin sen alla on se kommentin sijainti, niin siitä voit valita sen :) se upotettu on se yleisin ! Toivottavasti oli apua c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kiitos avusta, mutta ei toimi :/ Oon tehny tähän joskus jtn tietynlaisia asetuksia, että tuo asetus ei vaan pelitä. Pitäisi poistaa tietty asetus sen tieltä, että se alkaisi pelittää... Ja kun en tiedä sitä mikä pitäisi poistaa tieltä niin en saa sitä tehtyä sillä tavalla :/ Ärsyttävää kyllä! Kun ei viittis alkaa tekee koko blogia alustakaan asti kun kauhee vaiva nähty, et saa tän juuri tämän näköiseksi yms..

   Mutta kiitos silti :)

   Poista
  2. No voi harmi :( ehkäpä sä saat sen vielä toimimaan :)

   Poista
  3. Jep pitää yrittäää joskus taas :D:D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //