Olen kiitollinen teistä jokaisesta.

Oon ihan järkyttynyt miten paljon tää mun blogini on saanut suosiota. Silloin kuin lähdin kirjoittamaan tätä blogia toukokuussa ajattelin, että teen tämän itseäni varten ja omia ajatuksiani. Mietin, että se on sitten mukava lueskella omasta blogista, että miten se oma raskaus oikein sujuikaan. No pian minä jäin ihan koukkuun tänne kirjoitteluun ja hetki meni kun linkitin blogini joillekkin foorumeille ja aloin seuraamaan muita äitejä jotka kirjoittivat myös mammablogeja. Alotin siis blogini kirjoittamisen toukokuussa 2013. Tämä on ollut minulla 6kk ja olen saanut hirmuisesti lukijoita. Tän 6kk aikana olen saanut selville, että tämä raskaus ei olekkaan tavallinen ja olen erityistarkkailussa. Ehkä myös se on kerännyt minulle lukijoita, että en odotakkaan ihan normaalisti lasta vaan minussa piilee pieni pelko, että miten down lapsen kanssa oikein pärjäänkään jos sellainen meille tulee.

Sivulatauksia on tuhat päivässä ja tuo laskuri oikeassa reunassa vaan näyttää kokoajan enemmän ja enemmän kävijöitä. Jotenkin hirmu pelottavaa, että se on jo 70 000 vaikka niin vähän aikaa olen kirjoittanut tätä blogia. Hui!  Jotenkin niin hauskaa, ihmeellistä,hassua ja jotenkin pelottavaakin. Sillä en todellakaan tiedä ketkä kaikki minua ja minun elämääni oikein seurailee, sillä teistä lukijoista vain prosentti jättää kommentin. Sen tiedän, että tätä blogia seuraa myös muutama minun tuttu joiden kanssa en ole ollut missään tekemisissä moneen vuoteen ja he seuraavat elämääni täältä, mutta eivät kerro minulle, että seuraavat minua.. (olikohan nyt jotenkin liian sekavasti selitetty) Olen vaan muiden teiden kautta saanut kuulla, että joku tuttava on löytänyt blogini ja kertonut siitä tuttavalla ja tuttava on tullut onnittelemaan raskaudesta. Mutta tämä tuttu jolta hän on saanut blogini osoitteen ei ole tullut sanomaan sanallakaan mitään. Hauskaa. No anonyymitkin saavat blogiani seurata, tottakai :) Mutta ei se mitään haittaa. Jotenkin vaan alkanut miettimään, että pitäiskö tästä tehdä yksityinen blogi? Olen aika avoimesti kertonut melkein jokapäivä mitä minulle tänään kuuluu. Eli elämäni on aika avointa kun alkaa miettimään.  Muttakun. En minä osaa enään olla erossa tästä blogistani. Olen koukussa tähän :D Haluan lisäillä tänne kuvia, koska ilman niitä tämä olisi tylsä. Ei en tykkäisi kirjoittaa tätä ollenkaan ilman kuvia. Ja jos teen tästä yksityisen niin menetän lukijoita ja jäljelle jää vain muutama. Ja kun tämä blogi antaa niin paljon voimaa. Teidän kommentit on ihania ja ne auttaa jaksamaan! Ilman blogiani ja omien ajatusteni purkamista tänne en todellakaan tiedä miten olisin jaksanut tämän puoli vuotta. Joten eiköhän tämä blogi tälläisenä pysy :)

Ainiin! Olen myös pitänyt tämän raskauteni aika salassa. Juuri tämän down epäilyn vuoksi sekä myös siksi, että kun on yksi keskenmeno takana niin sitä pelkää, että tämäkin menee kesken. Vaikka kaikkihan on hyvin, mutta se pelko taustalla silti on. Olen kertonut lähimmilleni, perheelleni, sukulaisille ja ystäville. Mutta en ole kertonut heille joiden kanssaan juttelen aina välillä ja joita en ole tämän puolen vuoden aikana nähnyt. Olen kertonut joillekkin ystäville vasta esim. viime kuukautena kun menimme käymään ja mahaa ei voi enään piilottaa. Minulle se on aika vaikeaa aloittaa, että "ainii muuten asiasta kukkaruukkuun meille tulee vauva". En tiedä miksi se on niin vaikeaa. Mutta tämän blogini kautta tiedän, että monet ovat saaneet selville, että meille tulee vauva ja muutamat tutut ovatkin ottaneet yhteyttä "Hei, löysin sun blogin. Teille tulee vauva, onneksi olkoon. En yhtään tiennyt, mutta hieno asia". Ja se on tuntunut oikeasti ihanalle, että he ovat itse kertoneet, että löysivät blogini ja halusivat onnitella. Se tuntuu todella hyvälle! Valitettavasti kaikki ei niin tee, mutta en minä sitä vaadikkaan :)

Niin ja kun ollaan pidetty tämä vauva asia salassa ja en ole facebookissakaan mainostanut asiaa ollenkaan. Mutta olen kuitenkin tänään luonut facebookkiin sivun tästä blogistani. Ja siitä voi käydä tykkäämässä jos haluaa seurata facebookin kautta blogiani :) Linkittelen aina sinne uusimman blogi päivitykseni ja saatan lisäillä sinne joitain kuvia mitä en tänne lisäile. Vähän jännittää nyt, että tuleeko facebookin kautta nyt monikin tykkäilemaan siis tututkin. Katsotaan :) Se jää nähtäväksi.

Mutta jos tunnet minut todellisuudessa niin olisin enemmän kuin iloinen ja onnellinen jos voisit vaikka facebookissa ilmoittaa tai vaikka sähköpostilla, että luet blogiani ja tiedät raskaudestani :) Jos siis koet näin. En minä pure tai syytä sinua jos olet blogini löytänyt, mutta se tuntuisi mukavemmalta :)

Tämmöisiä ajatuksia tänään!

Ihanaa, kun seuraatte elämääni ja olette lukijoinani :) 

Olen teistä jokaisesta hirmu kiitollinen 
ja onnellinen :)

ja facebookin sivulle pääset tästä


Sähköpostiosoite on:

myyfirstbaby@gmail.com

10 kommenttia

 1. Oooo, mä oon niin fiiliksissä ku oot Facebookissa ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeh :D Eli tää on ihan hyvä asia sitten vissii :DD

   Poista
 2. Kiitos kommentointiohjeesta! Monesti on tehnyt mieli kommentoida, mutta en ole keksinyt mistä se tapahtuu :P Blogia olen seurannut alusta asti, ihanan positiivisesti kirjoitat, mutta huomaa, että olet silti pohtinut vaikeitakin asioita. Jaksamista loppuodotukseen <3

  T. Vauvakuumeilija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että siitä oli apua :) kiiitos kommentista ja jaksujen toivotuksesta :) voimia myös sinnekkin vauvakuumeilijalle ;)

   Poista
 3. Hei!
  kiitos s-postistasi:) Nyt kommentoitikin onnistuu ja voin jatkossa jättää kommenttia myös tänne kun käyn lukemassa.Ehdottomasti hyvällä tavalla kirjoituksesi ovat kolahtaneet:)
  Annelie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee, ihanaa että se auttoi :) kommentteja odotellessa :) ja hieno kuulla, että hyvällä tavalla ovat kolahtaneet :)

   Poista
 4. eii et saa tehä täst yksityist! :((( </3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voih, ehkä mä en vielä tee :) katsotaan asiaa uudestaan kun pikkuinen on jo maailmassa :)

   Poista
 5. Törmäsin sun blogiin ihan sattumalta pari päivää sitten, ja lukaisin kokonaan läpi. Sinua en niin tunne, mutta Miikan kaveri ollut, joten on mielenkiintoista seurata vähän teidän vauvajuttuja! Kesällä kuulin kyllä teidän raskaudesta noin miljoonan ihmisen ketjun kautta, mutta eihän sitä tiennyt onko se juoru vai totta, joten asia pääs ihan unohtumaan, joten suorastaan yllätyin ku löysin tämän blogin ja varmistui että teille on tulossa vauva ja noinkin pian jo. (: Kiva lukea aitoja ajatuksia ja tämmöstä rehellistä tekstiä! Paljon tsemppiä loppuraskauteen ja tulevaan vauva-arkeen. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Janni :)
   Niin ollaan kerrottu vaan lähimmille ihmisille ja sitten on juorut lähtenyt liikkeelle ja ihmiset niin saanut tietää :) Tosin olen kyllä tätä blogia pitänyt ihan alusta saakka ja myös tämän kautta onkin moni saanut tietää ja ihan mukava niin :) Salaisuus tämä ei enään ole, kuitenkin parin kuukauden sisällä pienen ihmeen pitäisi perheessämme olla :) Ihanaa, että kommentoit ja kerroit, että löysit blogini :) Kiitos, että olet lukenut kaikki julkaisuni ja ollut kiinostunut, lämmittää mieltäni :) Ja kiitos tsempeistä :) Tulehan käymään joku päivä jos Kouvolassa käyt, varmasti Miikankin olisi sinua kiva nähdä ja minun tutustua paremmin sinuun :)

   Mukavaa talven odotusta :) ! Ja kiitos kommentistasi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //