100cm ja 57,7kg !

Se olis nyt sitten 100cm tuon mahan ympärysmitta. Ja tänä aamuna painoa oli 57,7kg!
Kyllä se kasvaa ja kyllä se paino nousee!
Pakko vaan totutella, että tää vaan kasvaa, kasvaa ja kasvaa !

Ja kyllä napa on kutakuinkin pullahtanut ulos. 
Ei ehkä vielä aivan täysin, mutta aikalailla se on jo ulkona :D
Eilen valitin miikalle, että kuinka tän mahan kanssa on jo nyt niin kauheen hankalaa. Niin miika vastasi oikein ihanasti lohduttaen "No mieti miten vaikeeta sulla on parin kuukauden päästä" Niinpä. Totta puhui, mutta ARGH! :D En halua, että tää kasvaa enään yhtään enempää. Tää ois mulle jo nyt ihan tarpeeks iso. Voisin alkaa jo nyt synnyttämään :) Nojoo en ehkä, mutta voivoi..


Tässä tämä etureppu molemmilta sivuilta :)

Ja edestä :)


Siinä se maha nyt on oikein kauniina esillä. Saa nähä miten suuri tästä vielä tulee! Oikein mukavaa tämä odottaminen. Sanoisinko, en malta odottaa miten paljon painan ihan viimesilläni ja miten kauhean suuri valas oikein olenkaan. Huihuihuiiiihui!
Jännittäväääääääää! :)


Tässä teille hiukan kuvia tulevasta mammasta.

Vauva voi jälleen kerran hyvin. Eilen olin hiljaa paikallani sängyllä ja lauleskelin taas meidän pienelle. Tällä kamalalla lauluäänellä, mutta lauloin silti. Laitoin oven kiinni, ettei Miika vaan kuullut ja siinä hiljaa hyräilin. Kuunnellutin myös hänelle musiikkia puhelimesta ja pieni alkoi jammailemaan oikein ihanasti. Potki muutaman kovan potkun ja vaihtoi monta kertaa asentoa. En sitten tiedä oliko liikkeet tanssimista vai "äiti lopeta nyt, hirveetä musiikkia" potkuja :D Se jääkööt arvoitukseksi.

Tänä aamuna taas pieni oli oikein ihanasti tuossa aivan navan vieressä. Se tuntui niin selkeästi isona möykkynä. Voi se oli niin ihana hetki. Silmät kostui niin täydellisesti <3

Tässä muutama kuva. 
Ja kyllä minulla oli yöpaita päällä, mutta että mahan sai esille jouduin nostamaan sen lähemmäksi korvia. 
Eli oli vaatteet päällä :DEn tiedä saatteko näistä oikein käsitystä missä pieni möykky sijaitsee. 
Toivottavasti nuolet helpottaa teitä :)


Ja kyllä flunssasta on aikalailla nyt päästy yli. Tää lepääminen auttoi tosi paljon. Eilen jaksoin jopa tehdä lopusta perunamuussista meille perunaleipäsiä ja niitä kakaon kanssa söin iltapalaksi. Ihan hyviä niistä tuli, vaikka käytinkin kaurajauhoja normaalien jauhojen sijasta.

Elikkäs tänään on RV 26+3 <3

Huomenna aamulla lähdemme varhain Tampereelle ja ollaan yksi yö minun vanhempien luona. 
Sunnuntai iltana myöhään sitten olisi tarkoitus palata kotiin Miikan koulun takia.

6 kommenttia

 1. Missä kohdin sun sf mitta menee? Mulla nyt toinen lapsi tulossa (ikää 24v) ja sf mitta menee melkein yläkäyrää vaikka en yajua miten on mahdollista. Just mittasin ni ympärysmitaksi sain 98cm ja rv31+6 :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho :O ja mulla viikkoja 26 ja on jo 100 ympärysmitta :D huh huh ! Ööms siis viime neuvolan mukaan se meni ihan keskikäyrällä ja viime neuvola oli öö ihan syyskuun alussa :) seuraava neuvola on 14.10 :)

   Poista
 2. ooi raskaus pukee sua todella hyvin!!! :))

  VastaaPoista
 3. Olet niin kaunis ja edustava raskaanakin, että luulen sinulle tulevan poika vauvan. Tyttö kun vie äidiltä kauneuden ja niin ei näytä sinulle tapahtuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih kiiitos :) Se jää nähtäväksi ;) Kiiitos kehuista<3

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //