vk 23+2

Tämä päivä alkoi sanoilla 
" Voi kuinka sä näytät jo ihan äidiltä, niin kauniilta".
 Kiitos rakkaan aviomieheni. Hyvä päivä lähti käyntiin tuolla ihanalla lauseella. On se ihanaa, että oma mieskin huomaa kuinka sitä ollaan tässä kasvamassa äidiksi pikku hiljaa.

Kattokaa mun napaa! Se on ihan kohta ulkona :) Ihan hassua!
Tänään vk 23+2 !


Tänään aloitin aamusta taas touhuamaan vaavin vaatteiden kanssa.
Siivosin tuon ison kaapin ja laitoin sinne nyt odottamaan nuita isompia  vaatteita ja ihan yläs laitoin lakanat ja makuupussit talteen :)

Laitoin myös tarroilla kiinni, että mitä missäkin säilytetään. Voi olla, että otan nuo tarrat jossain vaiheessa pois, mutta nyt ne ainakin muisuttaa, että missä on minkäkin kokoista jne..

Olin oikein ahkera. Nyt on ainaki siistin pikkuisen tulevassa huoneessa! Vaatteet on vihdoin kunnon järjestyksessä.

2 ensimmäisessä laatikossa on siis 50-56cm ja alimmissa on sitten 60cm kokoiset ja siitä ylöspäin on kaapissa hyllyllä :)Eilen tuli myös lisää ihania vaatteita kaverilta. Nyt on sitten myös 50-56cm kokoa pikkuiselle vähän lisää.

Näitä pestessä mieleeni tuli myös ongelma. Nimittäin RASVATAHRA. Tämä tahra on tullut ihanaan paitaani jo noin vuosi sitten ja paita on jäänyt vain kaappiin. Nyt kuitenkin tahtoisin tahran pois. Ostin eilen kaupasta sappisaippuaa ja erästä tahranpoistoainetta, mutta ei tehonnut. Sinne meni 6e -.-
Olen myös kokeillut astianpesuaineella, mutta ei ole ottanut tahraa pois. Se on siis öljyläiskä,kerran kaatui öljyt päälleni kun tein ruokaa. 

Keinot alkaa loppua, onko teillä lukijoilla jotain keinoja tämän INHOTTAVAN ja ison tahranpoistoon?
Olen myös miettinyt, että jos valkaisisin koko paidan kloorilla, mutta en tiedä häviääkö tuo tahra sittenkään :(
Tää on vielä MAMMAPAITA. ARGH.

Huomaatteko tahran. Tuon keltaisen ison tahran keskellä paitaa.

Tämmöistä tänään. Mies tänään lyhyessä työvuorossa ja ei aikaakaan kun saan hänet kotiin.

Eilen tapahtui  muuten pieni turma. No ei se turma sentään ollut, mutta pieni välikohtaus mieheni kanssa. Törmättiin toisiimme eteisessä ja minä kaaduin pyllylleni lattialle. Törmäsin mieheeni ja kaapin oveen. Säikähdin kauheasti ja menin ihan paniikkiin, että mitä jos vauva meni kesken. Minä itkin hysteerisenä lattialla ja mieskin kysyi heti, että sattuiko mihinkään ja onko kaikki hyvin. Oltiin kummatkin ihan todella säikähtyneitä. Onneksi kaikki kuitenkin oli hyvin. Mihinkään ei sattunut eikä vertakaan vuotanut.  

Nyt on vaan mustelma oikean lapaluun kohdalla ja rintsikat painaa siihen oikein inhottavasti. Myös minun niskat taisivat tärähtää tuossa välikohtauksessa sillä viime yönä oli erittäin tuskallista nukkua ja nyt tänään niskat olleet todella kipeät. Onneksi rakas mieheni hieroi minua tänään TUNNIN verran ja ei valittanut yhtään. Nyt on selkä ja niskat vähän paremmassa kunnossa :)

Pienestä välikohtauksesta huolimatta äiti ja vauva voi hyvin. Vauva potkii ja touhuaa mahassa kovasti. Tänään on ollut kyllä hieman rauhallisempi kuin yleensä, mutta ihan kiva näin :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //