Ompelukoneen ääressä.

Eilen oli meillä ultra. Vaavilla kaikki niinkuin ennenkin. RV 24+4 tänään ja eilen saatiin painoarvioksi 556g. Pieni liikkui lääkärin mukaan"kamala kun se liikkuu niin hirveästi". Kaikki vauvalla hyvin. Ei rakennemuutoksia sydämessä eikä munuaisissa yms. Edelleen ovat luut n. 2 vk kasvusta jäljessä. Mutta pieni kulkee kasvukäyrien mukaan aikalailla keskellä. Seuraava ultra 17.10 eli RV 28. Taas katsotaan onko luut edelleen samassa suhteessa pienen kasvuun. Eli siis luut ovat kasvaneet kyllä, mutta kasvavat 1-2vk jäljessä kuin muuten vauva. Mutta luiden kasvu voi viitata vain siihen, että meille on tulossa pieni vauva tai, että hän on down vauva :) Mutta ihanaa, että muuten pieni voi hyvin. Nyt taas odotetaan jännityksellä seuraavaa ultraa. Huhui!

Takista mahtuu enään ylinnappi kiinni :D Mutta hyvin menee syystakkina :)

Eilen olin todella ahkera. En ole ylä-asteen jälkeen koskenutkaan ompelukoneeseen, mutta nyt koskin. Tein meidän pienelle päiväpeiton, 2 tyynyä ja reunapehmusteen sänkyyn. Vielä verhot pitäisi ensi viikolla tehdä ja sitten koittaa myös seinän maalaus projekti ;) Saaa nähdä millainen on ensi viikon jälkeen lopputulos pikkuisen huoneessa<3

Projekti etenee :)

Päiväpeitto
Pinnasänky ennen:


Pinna sänky nyt.Se odottaa nyyttiä :)<3

Ihana rakas ystäväni teki meille verhotangon pinnasänkyyn. Hän käytti jotain rautatankoa ja maaliämpärin kannesta otettua metallitankoa muistaakseni tuossa tangossa. Ja siitä tuli todella korkea, mutta aivan ihana<3 Ruuvasimme sen sänkyyn kiinni ja sanoisinko, että se on täydellinen.

Pinnasängyn verhot pitää vielä lyhentää ja aion niihinkin kiinittää tuolaisia tähtiä mitä on reunapehmusteet, päiväpeitto ja 2kpl tyynyjä täynnä :)
Teen vielä tätä samaa sarjaa meille verhon.
En ymmärrä miksi minulle tuli tälläinen inspiraatio, mutta eikai se pahaksi ole?

En ole mikää taitava näitä tekemään ja kaikki ompeleet on ihan päin jotakin ei todellakaan suorassa,mutta ne kelpaa minulle ja vaavin isälle, niin saa luvan kelvata muillekkin :D

Käytin pääkankaana meidän vanhaa päiväpeittoa. Josta tein reunapehmusteet ja päiväpeiton sekä toisen tyynyn.
Tähdet ovat tehty
näitä käyttäen:
3kpl vanhoja tyynyliinoja
1 vanhat verhot
1 vanha verhokappa
Vanha reunapehmuste

Minä tykkään näistä todella paljon ja näistä tuli ihanat :) 
Tein itse myös tuon rusetin tuonne verhotankoon ylhäälle :)

Ainiin ja reunapehmusteen tein niin, että päälystin tuolla kankaalla vanhan reunapehmusteen :)

Tämmöistä tällä kertaa. Nyt menen viettämään mukavaa viikonloppua kahden ihanan ystävän seurassa kun Miikakin on kerta Kuopiossa saakka jenkkifutis pelissä jälleen kerran.

Mukavaa viikonloppua kaikille :)

ps. Kiitos peukuista niille jotka jaksoi pitää meille peukkuja tai muistaa rukouksin, että vaavilla olisi kaikki hyvin.:)

14 kommenttia

 1. ihania ompeluksia! sinulle löytyy muuten haaste blogistani, käy kurkkaamassa :)

  http://mammapaivakirja.blogspot.fi/2013/09/kysymyshaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos :) vai haaste, voih ihanaa :) käyn kurkkaamassa, kiitos :)

   Poista
 2. Hei! Voitit arvonnassani lindexin 25 e lahjakortin, laitatko mulle vaikka s-postiin yhteystietosi niin saadaan kortti perille! :) nniiina@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oioioiiih :) ihanaaa :) mie laitoin sulle sähköpostia ;)

   Poista
 3. Ihanat vuodevaatteet teiden pienelle!! Ja minusta on paljon kivemmat kun ei ole niin täydellisesti kaikki kiinnitetty ja laitettu, on paljon persoonallisemmat!!! :)
  -Jenna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niiinpä :D ei se vauva kuitenkas niistä välitä et mimmoset on ja aina ei jaksa olla niin täydellisyyteen pyrkivä :D hehe, kiitti kommentista :)

   Poista
 4. osaathan sinä ommella, joskus kuulin suustasi, ettet osaisi. Hienoja ovat ja arvokkaita, kun itse olet ne rakkaudella tehnyt

  VastaaPoista
 5. Mä oon kans haaveillu jonkun näkösestä verho systeemistä pinnasängyn kanssa :) tuo teidän on tosi upea!

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos Nanna :) Tommonne on kyl tosi ihana. Tekee tosta sängystä paljon ihanemman näkösen :)

  VastaaPoista
 7. Voi, miks en tajunnut että voihan tuon "katoksen" laittaa nuinkin päin! :) Meillä se oli tylsästi toisessa päädyssä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe :D mieki mietin, että laittaisin vaan toiseen päähän, mutta sit päädyin tuohon ku se jotenki toimi paremmin ku tuo on niin korkea ja tuota verhoa on niin paljon :D mut ei se kyl minusta hullumpi oo sillei et on vaa toisessa päädyssä ;)

   Poista
 8. Moi! Satutko muistamaan, paljon tuli kankaalle mittaa, kun teit verhot tuohon keskelle pinnasänkyä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin siihen ikean 2kpl normi verhoa. Niinkuin kuvasta näkyy ne ovat hieman pitkät ja laahavat maata. Tässä asunnossa huoneen korkuus oli 3m joten tuo tanko on myös melko korkea. Nyt kun muutimme nykyiseen asuntoon niin kiinnitin tangon alemmaksi ja verhot laahasivat paljon enemmän lattiaa joten leikkasin ne. En yhtään osaa sanoa kuinka paljon niillä on mittaa. Suosittelen kuitenkin ostamaan esim. ikeasta edullisesti verhot ja laittamaan ne ja leikkaamaan ylijäämä osa pois ja ompelemaan :) ! Ylijäämästä osasta voi tehdä vaikka tyynyt vauvelin sänkyyn ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //