Anna äitin laulaa.


Yksin hiljaa kotona. Hiljaisuus mikä ihana hiljaisuus. Kynttilät ja oma pieni rakas nyytti mahassa. Minä laulan. Laulan hiljaa ja hyräilen. Pieni rauhoittuu. Hän todellakin rauhoittu. Hän kuulee oman äitinsä äänen ja ei välitä, vaikka äiti ei osaakkaan laulaa. Mutta siinä me olemme. Minä ja rakas lapseni. Me emme näe toisiamme ja toinen meistä vaan kuulee ja toinen meistä vain tuntee toisen. Mutta tässä me ollaan. Vain minä ja rakas lapseni. Tässä me ollaan ihan hiljaa vain me kaksi.
<3


2 kommenttia

 1. Heimoi!
  Kesken mun siivouspäivän löysin sun blogin kun piti tulla googlettelemaan että kiristeleekö muilla tässä vaiheessa alavatsaa:D google tarjosi sun viikon 18 tai taisi olla 19 kirjoitusta ja sielläkin kiristeli. unohduin lukemaan, löydyit onneksi blogilistalta niin pääsen sua seurailemaan. Tiin vähän sun perässä viikoissa, nyt 18+6. Ensimmäinen lapsi ja varsinainen yllätyssemmonen. Mulle piti laittaa kierukka kun mitään lapsisuunnitelmia ei meillä ollut, mutta siellä sitten jo joku olikin:D no nyt opetellaan suhtautamaan vähän erilaiseen tulevaisuuteen ja pikkuhiljaa se alkaa tuntua hyvältä<3
  palaan lukemaan sua tänne, mukava lukea toisen ensiodottajan ajatuksia kun et paljon mua edellä mene:)
  terveisin päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa, että keskeytin sun siivouspäivän ;) Jeps tosiaan mulla alko kiristelee tosi nopeesti ja oman äitini mukaan se voi johtua siitä, että kun olen niin hoikka ja pieni tyttö, että maha ei oo koskaan kovin paljoa kasvanut niin kun yhtäkkiä maha alkaakin kasvamaan niin se sattuu ja kiristää tosi paljon. Suosittelen sulle http://myyfirstbaby.blogspot.fi/2013/07/tanaan-143-vk-menossa.html <-- tuosta linkistä löytyvää the body shopin cocoa butter voidetta. ite ainakin tykännyt todella paljon.

   Onnea sun odotukseen, ihanaa että pikkuinen on tulossa kaikesta huolimatta<3 Ja tervetuloa seuraamaan blogiani, ihana saada sinut mukaan :) !

   Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //