Viikonloppu + vk 17+6

Ihanaihana ja vielä kerran IHANA viikonloppu takana <3 

Perjantai ilta meni yksin kotona odottaen miestäni kotiin. Päätin katsoa oman vauvavideon alusta loppuun. Vanhempani teettivät vauvavideosta minulle dvd:n silloin kun täytin 18 vuotta. Kestoa dvd:llä oli vähän yli 2h :) Sitä tuli katseltua ja muutamia kyyneliäkin sitä seuraillessa pääsi.
Lauantaina minua tulivat piristämään ihanat ystävät Pieksämäeltä <3 Meillä oli oikein mukavaa ja rentouttavaa :) Juteltiin paljon, käytiin piknikillä ja kiertelemässä kauppoja sekä ulkona syömässä. Ihan huippua oli ja tuli niin ISO ikävä omia opiskeluaikoja. Ja nuita ihania ystäviä. Kun he tästä sunnuntaina lähtivät niin taas sai paljon kyyneliä vuodattaa. Iso ikävä tuli! Pala sydämestä lähti heidän mukanaan, siltä tuntui.


Nyt taas jatketaan arkea. Mieheni on järkkärikeikalla Helsingissä tällä hetkellä ja minä olen epätoivoisesti yrittänyt tänään asentaa meille elisa viihdettä. Ei toimi ei ! Soittelin jonkun elisa viihde tyypin kanssakin pitkään, mutta ei hänkään osannut minua neuvoa. Nyt pitää sitten isännöitsijältä kysyä, että onko nuo meidän datapistorasiat edes toimivat tässä kämpässä. Huoh! Tätä päivää odotettiin kuin kuuta nousevaa, että tuo netti vihdoin aukeisi ja saisi tallentavan digiboksin toimintaan niin eihän se sitten päättänyt toimia, vaikka netin pitäisi olla auki.. Hohoijaa, aina kauheeta säätöä..vk 17+6

Ei näy kohta kyllä yhtään varpaat ei :D


Vaavi voi oikein hyvin. Eilen ja tänään olen pieniä liikkeitä tuntenut yhä vahvemmin ja vahvemmin. Mietinyt paljon, että onko nämä jotkut sellaisia pieniä potkuja.

Eilen miehen kanssa tunnusteltiin mahaa ja miestäni näytti paljon harmittavan tämä odottaminen, että milloin hän saa itse tuntea ne liikkeet. Hän sanoi, että tuntuu oudolle, että mun maha vaan kasvaa, mutta mitään siellä ei tunnu olevan, kun hän ei sitä saa tuntea. Voi raasua, ehkä hän pian näkee ja tuntee ne liikkeet :) Nyt odotellaan paljon, että rakenneulta olisi. Vielä 18 päivää ja saadaan tietää pikkuisen sukupuoli :) Saa nähdä paljastanko teille sitä vielä ;) Vai pidänkö salaisuuden ihan loppuun saakka. Sitä odotellessa :)

Ja nyt ihan pian lähden viettämään aikaa rakkaan ystävän kanssa jota en ole nyt vähään aikaan nähnytkään. Ihanaa :) ! Tänä päivänä ei oltukkaan niin yksinäisiä vaikka aluksi niin pelkäsinkin! Mukava viikonalku taisi tulla tästä maanantaista :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //