Neuvola kuulumisia

Keskiviikkona oli neuvola. Tämä äiti voi hyvin. Turvotusta ei ole ollenkaaaan! Alkuraskaudessa oli ihan kamala turvotus ja se kesti muutaman viikon, mutta nyt ei ole enään mitään turvotusta. Edelleen puuttuu miinus 400g lähtöpainosta, mutta hyvin oli painoa 233g kuitenkin kuukaudessa tullut. Ihan kiva tietää, että paino nousee vaikka vähitellen, mutta silti. Se on kuulemma hyvä vielä tässä vaiheessa, että tulee näin vähän painoa ja se merkitsee sitä, että jää vähemmän raskauden jälkeen kiloja :D Jaa'a sen näkee kyllä vasta sitten, että onko tuohon uskomista :)

Hemppari oli laskenut 121:stä 117. Ja suositteli aloittamaan rautalisän. Pissanäyte oli hyvä ja verenpaine oli tällä kertaa 114/64. p.84. Eli ihan tosi hyvä :)

Pikkuinen liikkui todella hyvin kohdussa TAAS :D Aina se liikkuu todella paljon kun kuunellaan sydänäänet tai kun on neuvola muutenkin. Viime neuvolassa syke oli 163 eli aika korkea, mutta se johtui siitä, että meidän pieni liikkui niin ahkerasti. Ja tällä kertaa pieni liikkui taas paljon, mutta syke oli nytten 155. Se oli ihan hyvä lukema :) ! Sai tämänkin äidin mielen lepäämään, että syke kuului ja se oli hyvä meidän pikkuisella. Kohdun korkein kohta on jo melkein navan kohdalla ja pian pitäisi napa pulpahtaa ulos :) Terveydenhoitaja kehui mahaani ja sanoi, että "kauniisti on lähtenyt pyöristymään, todella kauniisti".

Ensi kerta terveydenhoitajalla on 11.9 ja silloin täyttelenkin kaikki kela lappuset ja mitataan jo mahan suuruus. Ja nyt tasan viikon päästä perjantaina onkin meillä se rakenne ultra :) Jee!
Sellaisia neuvolakuulumisia. Pikkuinen voi näiden tietojen perusteella hyvin. Ja niin voi tämä äitikin. Nyt jaksaa nauttia ruoasta ja näistä ihanista raskauspäivistä. Nyt vaan toivotaan ja rukoillaan, että saadaan viikon päästä myös hyviä uutisia tuolta Kotkan päästä, että meidän pikkuinen olisi terve <3 Eniten jännittää se, että selviääkö jotain vakavaa rakenneultrassa vai onko kaikki sittenkin hyvin? Joskus se käy mielessä ja sitä miettii jonkun hetken, mutta minä pyrin miettimään positiivisia asioita ja ajattelemaan, että meidän pieni voi hyvin <3 Ainakin se potkii, liikkuu ja sydän lyö <3

Hmm.. sitten muihin kuulumisiin. Minulle kuuluu hyvää! Tällä hetkellä on kyllä hieman flunssanen olo ja tuntuu, että kuumettakin taitaa olla. Taisin vilustua eilen kun käveltiin sateessa, mutta kaippa tämä levolla menee ohi. Pitää vaan muistaa, että nyt ei voi ottaa mitä lääkkeitä vain parantaakseen oloa :)

Ainiin on sellainen oire tullut. En tiedä onko tämä raskauteen liittyvä vai olisiko minulla tulevasta rakenneultrasta jotain pientä stressin poikasta. Näen taas painajaisia ja nukun todella levottomasta yöt. Ti-Ke yö nukuin todella huonosti. Selkääni koski ja mahaan. Koko kroppaa kiristi todella paljon. Oli todella tukala olo. Se ei kuitenkaan sillä tavalla sattunut tuntui vaan todella ikävältä. Silloin kyllä tuntui, että nyt oma maha kasvoi kyllä ainakin 5 senttiä tuon yön aikana, mutta eipä kasvanut. Neuvolassa asiasta jutteltin. Hän oli sitä mieltä, että olin päivän aikana kokenut enemmän rasitusta kropassani ja siksi yö oli tukala. Hui..Mutta onneksi ei ole sen yön jälkeen ollut mitään vastaavaa :)

Mukavaa viikonloppua kaikille :) !

<3:llä Eve

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //