Imetystyyny on mun kaveri.

Tänään on maanantai ja huomenna viikkoja jo 20 ! Ihan älyttömän äkkiä menee aika :) 
Mies sanoikin, että pitää juhlistaa tässä seuraavan viikon aikana joku päivä puoliväliä
kun sekin on ihan käsillä :)

Tänään sain vihdoin ja viimein tilattua meille hammaslääkäriajat ja no joulukuuhun saakkahan ne meni. 1kk ennen lapsen syntymää, hohhoijaa :D Noo onpahan sekin nyt hoidettu :) !

Tosiaan liikkeitä tuntuu nyt paljon ja se on kyllä aivan ihanaa kun saa tuntea ensimmäiset rakkaan lapsensa kunnon liikkeet. Ihanaa kun liikkeet eivät ole enään pientä kuplintaa vaan paljon todellisempaa, tuntuu niin käsittämättömän hyvälle <3 Ainakin kun iltaisin laitan käden mahan päälle ja tunnustelen, että pikkuinen liikkuisi valuu aina muutama kyynel. Olenko hieman herkillä? Mutta kai saankin olla, ensi kohtaamiset äidin ja lapsensa välillä on käsittämättömän ihanaa. Ei tätä voi ymmärtää ennenkuin itse tuntee lapsensa liikkeet mahan lävitse<3 

Mieskin on alkanut entistä enemmän kiinostumaan miten kohdussa voidaan. Nykyään hän jopa varoo mahaa. Jos halaa minua kovasti niin säikähtää, ettei mahaani satu :D Ei se kyllä koskaan ole sattunut, mutta on se ihanaa kun toisesta on tullut huomaavainen<3


Tässä vähän vertausta. Kyllä on paljon ehtinyt tämän 10vk aikana maha kasvaa. Kuvia katsomalla sen ymmärtää, että todellakin maha on kasvanut.


Ympärysmitta on tosiaan jo tasan 90cm iltaisin ja aamuisin 85cm. Eilen mitattu.
Hirveän paljon :D Mutta onneksi masu kasvaa <3 :)
Enään ei mahdu yhdetkään farkut jalkaan. Käytän vaan hametta, shortseja ja legginssejä. Onneksi on kesä!
Juuri äsken tilasin mamma legginssit hm:stä ja farkut. Yhteishintaa tuli postikulujen kanssa 35e. Kyllähän se taas vähän kirpasi, mutta onneksi on maksu aikaa reilu kuukausi. Inhottaa vaan kun rahat tiukilla ja joutuu tämmöisenä hetkenä ostamaan itselleen vaatteita.

Koko kesän olen käyttänyt pikinien yläosaa, kun mitkään liivit eivät enään mahdu päälle. Mies jo alkanut painostamaan, että hommaisin jo itselleni kunnon liivit :D Hyvin olen pärjännyt :D Mutta jos sitä tässä tai ens kuussa saisi ne hommattu, olisihan se ihan kiva.Ruokaa on tullut nyt tehtyä ja jopa nautittua ruoasta. Hirveä himo on kanakastiketta ja herkkusieniä kohtaan! Ja mandariinejä edelleen sekä tänään oli pakko saada jauhelihakeittoa! No, mutta on se ihan kiva, että vihdoin osaa ruoasta nauttia ja onkin kokoajan kyllä nälkä :) Vihdoin!
Vaakakin alkaa näyttää ihan mukavaa. Pian painan sen verran kuin ihan raskauden alussa. Ihanaa kun paino alkaa nousemaan pikkuhiljaa! Tuntuu hyvälle. Nyt sen pitääkin jo alkaa nousemaan :)

Meidän sänkyyn on tullut myös kolmaspyörä. Ihana imetystyyny auttaa nyt nukkumaan kun maha on alkanut painamaan sen verran. Viime yönä nukuin 7h putkeen ennenkuin kävin ensimmäisen kerran vessassa! Eli tyyny tekee todella hyvää. Yleensä kun pitää 3h välein herätä yöllä pissille. 
Mies on kyllä aika vihasesti kattonu kun nykyinen oma rakas on tämä tyyny :D 
Halailen sitä koko yön ja tämäkun tosiaan on meidän välillä mukavasti. Nooh totutelkoot nyt :)


Ja vihdoin viimein sain maalailtua meidän pinnasänkyä ja sain laitettua patjan ihan ylös saakka ja vaihdettua reunapehmusteet. Edelleen pitäisi hankkia kunnon pussilakanoita ja haluaisin todella kovasti ostaa pitsisiä valkoisia pussi+tyynylakanoita ja ihanan helmalakanan tuohon pinnasänkyyn.
Ja aion myös hommata sellaisen verhotelineen + verhon siihen :) Semmoisin mikä menee kummastakin päästä tuohon keskelle. Kauhean vaikea selittää, mutta sellainen ihana <3

ja hommataan varmaan uudet reunapehmusteet jos löydetään sellaiset kuin minä haluaisin halvalla jostakin :)

Ja tämän näköinen on pikkuisen tuleva huone tällä hetkellä:

Hoitopöydän päällä on hylly. Tänne tulee vaippoja ja pyyhkeitä + muita hoitovälineitä
Tällä hetkellä keskellä on tulevia peppupyyhkeitä ja vasen kori on tyhjillään ja oikeassa on vaavin tulevia leluja + kirjoja.

Ja tänne alle tulee myös hoitotarvikkeita + vaippoja.

Ja pehmoleluille hommaan erillisen hyllyn johon laitan ne koristeeksi. 
Tai sitten jätän ne ikkunalaudalle :)

Ja täällä tämä tuleva äiti vaan polskii eteenpäin. Elämään ei kuulu oikein mitään ihmeellistä :) Miika on tällä hetkellä seurakunnan miestenillassa ja minä yksin kotona. Huomenna ollaan yhdessä koko ilta ja keskiviikkona on sitten vihdoin neuvola :) Torstaina mennään auttamaan Miikan siskoa muutossa ja sellaista näin lyhyesti tänne kuuluu :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille teille rakkaat lukijat :) On ihanaa kun teitä on täällä näin paljon, lämmittää sydäntäni mukavasti :) Nauttikaa vielä kesästä niin minä aion tehdä :) !

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //