vk 15+3

1. Neuvola

Eilen käytiin sitten yhdessä neuvolassa. Oma terkkari oli lomalla ja hänellä oli sijainen. En itse pitänyt oikein tästä terkkarista. Olen tottunut siihen, että kun menen neuvolaan niin osaan varata aikaa sen tunti- puolitoista. Nyt meillä meni vain 25min ja pääsin neuvolasta pois. Miehenikin oli ihan ihmeissään, että miten siinä noin vähän kesti. Tietenkin hän kyseli miten me voidaan ja miten ollaan otettu uutiset vastaan. Juteltiin paljon lapsen mahdollisesta kehitysvammasta ja hän antoi vinkkejä. Kyseli meiltä, että halutaanko johonkin tukiryhmään, mutta emme tahtoneet. Tässä vaiheessa kun mikään ei ole kuitenkaan varmaa koen aivan turhana mennä juttelemaan ulkopuolisille ihmisille meidän tilanteesta. Mikään ei todellakaan ole varmaa, vielä! Lapsemme voi hyvinkin olla terve ja sitä haluan painottaa! Tuntuu, että kaikki ovat jo leimanneet meidät "kehitysvammaisen vanhemmat". Ja se tuntuu pahalle. Tässä vaiheessa kun ei tiedetä mikä vamma lapsella on, onko mitään vammaa, mitä jos lapsella onkin vain sydämessä pieni reikä mikä umpeutuu ajan myötä? Entä jos lapsemme onkin terve. Niin.. Näitä mietin ja tietenkin toivon, että pikkuinen olisi terve :) !

Ihan kivaa oli toisaalta jakaa terkkarille tunteita ja jutella hieman. Hän katsoi verenpaineeni ja se oli 121/74 p. 84. Hemppari oli hyvä, samaa luokkaa mitä aikaisemminkin 121 ja pissanäytteestä tutkittiin sokerit, valkuaiset ja bakteerit ja sekin oli hyvä ! Ja kuuntelimme myös nyyttimme sydänäänet. Siellä se sydän löi nopeasti 160-170 oli syke. Se oli aika korkea, mutta pikkuinen liikkui mahassa erittäin ahkerasti. Voi taas tuli kyyneleet silmiin kun kuuli tuon pienen ihanan tulevan lapsemme nopean sykkeen<3 Siellä se pieni voi hyvin <3

Seuraava neuvola onkin 14.8 ja Kotkassa seuraavan kerran 23.8. Eli nyt vain taas pitää saada aika kulumaan nopeasti. Nopeasti tämä aika on kyllä mennytkin. Pian jo puoli välissä. Voih !!

2. Tuleva äiti

Maitoa?
Eilen illalla huomasin, että pieni tippa oli maitoa tullut molemmista rinnoista. Tuntui aivan uskomattomalle, että nytkö jo? Kävin sitten säikähtäneenä netistä lukemassa, että voiko pitää paikkaansa ja monella olikin juuri näillä viikoilla ensimmäisen kerran maito tullut. Mutta ei se nyt mikään valkoinen tippa ollut vaan sellainen läpinäkyvä pieni pisara :) Hauskaa! Kroppa valmistautuu äitiyteen pikkuhiljaa :)

Pahoinvointi

Edelleen on aamuisin pahoinvointia. Eniten oksennan aamulla vain vaahtoavaa sylkeä ja limaa. 10min sitä kestää ja sitten on olo parempi. Ärsyttäähänä se, että näin kauan on pitänyt nuo pahoinvoinnit jatkua, mutta kai se tästä toivottavasti alkaa pian helpottamaan. Toivoa ainakin on !

Kohtu 
Se on kova ja se tuntuu jo ihan kädellä tunnustellen. Mieheni kokeili tänään ja totesi itsekkin, että "on se kova, erittäin kova. Pelottavaa siellä on vauva". Hehe :D Hauskaa, että miehenikin sai sen tuntea :)

Väsymys
Väsymystä on paljon. Kokoajan tekisi mieli makoilla sängyssä ja vain nukkua. Tuntuu, että ei jaksa tehdä yhtään mitään. Olo on kokoajan todella vetämätön ja laiska. Enään ei jaksa peilin edessä viettää kauheasti aikaa eikä valita vaatteita kovin pitkään kaapista. Laiskuus on iskenyt tähän tulevaan äitiin totaalisesti!
3. Tämä päivä

Käytiin kauppakeskuksessa tänään syömässä. Siinä sitten mieheni kysyi haluaisinko ostaa muutamalla eurolla itselleni korvikset kun olin niistä jo kauan puhunut. Olin hämilläni ja kysyin, että onko meillä varaa? Hän vastasi, että kyllä meillä 5e on varaa ostaa jos vain löytyy. Olin todella otettu ja teki mieli itkeä ilosta. Menimme sitten glitteriin ja siellä oli -75% alennukset ja arvatkaa kuka siellä myös oli. BB:n Niko. Eihän siinä hiukan hämillään oltiin kumpikin. Tein muutamat löydöt ja ne maksoi ihanasti yhteensä 4,95e. Olin onnellinen. Niko oli hyvä asiakaspalvelija ja oli mukava käydä hänen kassallaan. Hehe, vaikka kyllä siinä hiukan hymyilytti kun oli hänen kaikki toilaulut tullut katsottua viidankon tähtösistä keväällä.


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //