4. päivä oksentamatta !

Vitsin hienoo! Oon ihan fiiliksissä. 

Nytkö se pahoinvointi on ohi? Nytkö ei tarvitse enään oksentaa? Loppuiko se tosiaan nyt? Aapuaa! Ääh, toivottavasti voin nyt hyvästellä sen tunteen! Inhottavaa se oli ja olen kyllä erittäin onnellinen jos se nyt loppui.

Eilen tein tämmöisen ihan TOSI hyvän pirtelön. 
Namnam kun oli hyvää! 
En jaksanut panostaa mihinkään terveellisyyteen vaan tein sen ihan vaan nautinnon vuoksi!Pirtelö
1 banaani

6 mansikkaa
1dl vanilijajäätelöä
1dl maitoa


Päälle kookoshiutaleita

Nam!

Tänään oli sitten meidän ihanan auton katsastus. Mies vei auton klo 11 katsastukseen ja tuli kotiin 11.30. Pelkäsin, että pääsiköhän hän sitä nyt läpi, että saiko hyväksytyt paperit. Ilkimys huijasi minuu ja esitti erittäin masentunutta, että ei se läpi mennyt ja argh :D Minä tietenkin ihan paniikissa kyselin, että no miksi ei mennyt, mitä me nyt tehdään, miten tuleva viinkonloppu yms yms yms.. No pian se sitten kertoi, että kyllä me läpi päästiin. Hyvä auto on ja vuoden päästä sitten uudestaan. Ainoa mikä siinä oli, niin takana rekisterikilvessä oli jotkut takavalot pimeenä ja ne pitää korjata :) Mutta ei muuta! Jeeeeeeeee! Korjaamiseen antoi aikaa 2 viikkoa :) Nyt päästään viikonloppuna avioliittoleirille nauttimaan toisistamme :) Ihanaa!Tässä vielä muutama masukuva, ihanasta masusta! nyt kelpaa ylpeänä esitellä!
 Tänään vk 16 +1 !!Ps. Tänään taas herkutellaan. Mies kävi ostamassa suklaata. 

Olipas ihana teko! Nam! Tämä ilta meneekin tätä mutustellen :)

Nyt vois kattoo leffaa ja tehdä vähän iltapalaa. Hihii! Mukava keskiviikko ilta :)


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //