Vauvan kuulumisia + Hoitopöytä löysi kotinsa. (Rv 12+0)

Eilen rakkaat vanhempani toivat meille hoitopöydän. Isäni teki vanhan lipaston päälle siis hoitotason :) Pitää vielä ehkä hiukan tuunailla, kun pieniä mustia läiskiä pöydässä on. haluan myös vaihtaa lipaston kahvat nuppeihin tai uusimpiin kahvoihin :) Hoitpöytä näyttää todella hölmölle kun kuvassa ei ole mitään hoitoalustaa tai koria, eikä vaippoja, mutta alan sitä tässä pikku hiljaa täyttämään :) Pöydän ylhäällä on valkoinen hylly josta ajattelin tehdä jonkun vaippa hyllyn tai muuta vastaavaa :) voiettä, niin ihanaa kun on saanut aloittaa jo ostelemaan kaikenlaista vauvalle <3


Eilen tuli postissa myös vau.fi:ltä tervetuliaislahja. Liityin nyt vaun kirjakerhoon josta tulee joka kuukausi aivan ihania kirjapaketteja edullisesti :) Päästään lukemaan vauvan kanssa sitten kaikkia runoja ja loruja. Nämä on aivan ihania kyllä. Suosittelen muitakin liittymään :) Sain vaikka mitä ja tämä kaikki maksoi vain 0€ !!! :)
Tänään oli myös ultra jälleen Kotkassa. Niskapoimuluku oli lääkärin mukaan nyt 3,8mm viime viikolla se oli 3,2- 3,4mm. Kävin verikokeissa ja saadaan niistä tulokset viikon päästä. Nyt jännitetään, että onko verikokeet puhtaat.

Halutaan pitää lapsi, vaikka olisi kehitysvammainen. Lapsivesitutkimukseen emme osallistu, vaikka verikokeen tulos olisikin puhdas tai ei puhdas. Jotenkin se, että lapsivesitutkimukseen sisältyy pienen pieni riski keskenmenoon säikäytti minut ja sen joutuisi tekemään Helsingissä saakka mikä vaikeuttaisi todella paljon sinne pääsemistä.

Toivotaan, että verikoe on puhdas eikä tarvitsisi enään pelätä. Pakko vaan luottaa, uskoa ja toivoa, että meidän lapsi on terve. Äitini kertoi, että oma siskoni oli aikoinaan todettu niskapoimuseulonnassa kehitysvammaiseksi. Mutta terve hän syntyessään kuitenkin oli. Se antaa pientä lohtua, onneksi.
Hankalaa, väsyttävää ja rasittavaa kuitenkin tieto siitä, että lapsemme ei välttämättä ole terve. Sikiö kuitenkin liikkui kohdussa todella hyvin ja on juuri oikean pituinen ja painoinen. Sydän löi ja liikkeet sellaisia mitä pitääkin. Se lohduttaa todella paljon myös.

Sikiö on kuitenkin meidän omaa lihaa ja verta. vaikka se olisi kehitysvammainen niin me uskomme ja luotamme vahvasti siihen, että siitä selvitään. Elämämme hankaloittuu varmasti todella paljon, mutta uskoa on. Eikö se niin ole, että jos kehitysvammainen lapsi tulee niin kyllä Jumala tietää, että se perhe selviää siitä mihin sellainen lapsi tulee? Joten jos se meille nyt tulee niin on ihanaa ajatella, että Jumala uskoo ja luottaa siihen, että me selvitään niin miksi emme mekin uskoisi?

Tietenkin tällähetkellä halutaan keskittyä vaan positiivisiin ajatuksiin. lapsemme liikkuu ja sydän lyö.Joten positiivistahan tämä vain on :) On ihanaa, että siltä osin kaikki on hyvin. Negatiivisiin asioihin keskitytään viikon päästä jos tuloksissa on jtn epäselvää.

Ainii! kaikken kamalinta oli ultrassa se, että lääkäri oli mies. Hän tutki alapään kautta vauvaa ja se oli jotenkin todella häiritsevää. Miehenikään ei tiennyt, että nauraakko vai itkeä. Kamalaa! Toivon, että tuo mies lääkäri ei ole mukana synnytyksessä. Toivoisin, että naislääkäri olisi mukana. Nyyh kuinka inhottavaa. On se kamalaa, että joku muu kuin oma mies käy alapäässä -.- Hyi ! No ehkä tämä ei kaikille ole niin suuri ongelma, mutta minulle se jotenkin oli. Pakko kai vaan tottua, että nyt raskaana ollessa moni tutkii tuonkin pään.Pakko vissiin vaan tottua. Anteeksi suorapuheisuuteni rakkaat lukijat ! Pakko joskus puhua myös näin suoraan :)

2 kommenttia

  1. Voi luoja, lääkäri kun lääkäri, get over it! Kaikkea hyvää teille ja toivottavasti vauvallanne on kaikki hyvin. Astu kuitenkin maanpinnalle tuon mieslääkäriasian kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDD no kyllä se oli pelottavaa ekalla kerralla ihan oikeasti. Mutta ny ku on synnyttäny ja joutu usemmin näyttämään alapäätään miehille niin eipä se paljoa enään haitannu. ja miehet oli hellempiä kuin naiset. Niin kai huomasit, että tämä oli aika vanha postaus :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //