Ensimmäinen kohtaaminen nyytin kanssa. Vk 11+1

Tänään oli neuvola. Olin laittanut sen ylös itselleni, mutta kun kävin viime kuussa verikokeissa ja näin neuvola tädin niin hän sanoi, että siirretään neuvola/lääkäri aikaa, koska minulla on samalla viikolla neuvola Kotkassa.

 No tietenkin kuvittelin, että minulla ei sitten ole neuvolassa aikaa tänään. Siinä klo 12.10 neuvolasta kuitenkin soitettiin ja kysyttiin missä olen. Kotonahan minä olin ja ei muutakun juoksemaan terveyskeskukseen. 

Neuvolatäti mittasi painoni se oli laskenut kilon, säikähdin aivan älyttömästi. Mutta hän sanoi, että painon laskeminen on ihan normaalia kun oksennan joka aamu ja liikun. 
Myös hemppari ja verenpaine mitattiin ja ne kummatkin oli noussut, mikä oli ihan hyvä juttu. RR= 122/77 ja B-Hb 135. 
Verenpaine oli edelliskerralla vähän liian matala.( RR= 104/64)

Pian neuvolassa oltuani pääsin lääkärin vastaanotolle. Lääkäri teki gynekologisen tutkimuksen. Tämän jälkeen hän yritti etsiä pikkuisen sydän ääniä, mutta mitään ei kuulunut. Minun sydän löi vain tuhatta ja sataa. Siinä säikähdin todella paljon, että onko siellä kohdussa mitään elämää kun mitään ei kuulu? Pian kuitenkin hän katsoi ultralla ja siellähän se meidän pieni ihme uinui. Paljon liikkui ja sydänkin löi. Pieni pää, selkä, peppu ja jalat sieltä erottui. Kyllä tuli kyyneleet silmiin kun näki tuon aivan ihana pikkuisen.

En olettanut ollenkaan, että tänään sen näkisin. Kaikki oli niin yllättävää ja tapahtui niin äkkiä.

Kyllä on aivan ihana mieli. Huomista odotan jännityksellä. Toivotaan, että huomenna saadaan kuulla myös hyviä uutisia.

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi! Ihana, että kuljet mukanamme! :)

// Lifestyle blogi, jossa avointa tekstiä elämän varjoisimmista hetkistä. Suoraa puhetta ja välillä jopa liian avointa tekstiä. //